downfoot Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2006 ’κουσα ότι η μπάντα από Βουλγαρία αν θυμάμαι καλά με την οποία είχε συνεργαστεί η Blizzard στα 2 προηγούμενα Diablo ανέφερε για εκ νέου επαφή με την εταιρεία...Ξέρει κανείς κάτι;
jpavly Μάϊος 12, 2006 #2 Μάϊος 12, 2006 Αυτό που ξέρω είναι ότι οι δημιουργοί του Diablo τώρα δουλεύουν το Hellgate: London. Οπότε, όσο κι αν με λυπεί αυτό, θα αργήσει πολύ ακόμα το Diablo 3.
RagSoul Μάϊος 12, 2006 #3 Μάϊος 12, 2006 κατι λεγανε πριν αρκετο καιρο οτι 8α βγει, αλλα τελικα αποδεικτικαν οτι ηταν μονο φημες. Ποτε δεν ξερεις ομως...
JaguarOne Μάϊος 12, 2006 #4 Μάϊος 12, 2006 ετσι πως τα έχει κάνει η blizzard ασχολούνται σχεδον αποκλειστικα με το wow... σειρά εχει το diablo ή το starcraft... και να μην αποκλείουμε την πιθανότητα ενός warcraft 4..
darien Μάϊος 14, 2006 #5 Μάϊος 14, 2006 Τα τελευταία 4 χρόνια ακούγεται το Diablo 3 αλλά τίποτα... και με την επιτυχία του warcraft, δεν ξέρω κατά πόσο θα ασχοληθούν ξανά με το diablo. το είχαμε συζητήσει και στο ελληνικό κανάλι, μέσα στο παιχνίδι, αλλά κι εκεί τα ίδια. (είμαι φανατικός του diablo εδώ και 6 χρόνια ,το παιχνίδι είναι φοβερό )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.