Jump to content

Dr. Watson log file 3.14GB!!

jpavly

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα πάνω στο τακτικό backup τράβηξε την προσοχή μου το Documents And Settings που ήταν περίπου 3,50GB.

Τελικά μετά από λίγο ψάξιμο έφτασα σε αυτήν εδώ τη μπούρδα:

untitled8ax.th.jpg

1ον: Απαράδεκτο

2ον: Απαράδεκτο

3ον: Απαράδεκτο

’λλη μια φορά :worship: Micr0s0ft.

Τη διαδρομή την βλέπετε στην screenshot..

P.S.: Το ότι είναι απαράδεκτο το είπα?

Dr. Watson===???

σε τι βοηθαει αυτο?

βασικα τι κανει?ξερεις?

edit: use the edit button Luke.

Να τσεκάρω και το δικό μου :D

Ρε jpavly γιατί τόοοοσο μεγάλο? Το άνοιξες μήπως να δείς τί έχει? Μ$ rules λέμε...

Τί κάνει? Είναι ενα "εργαλείο" που κρατά πληροφορίες για errors εφαρμογών κτλ...και προφανώς μας γεμίζει το δίσκο με @@@@. Στα 98 η ΝΤ (δε θυμάμαι) πεταγόταν κι ενα παραθυράκι με τον δόκτορα, πλάκα είχε!

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;308538

Και πως να το απενεργοποιήσετε :

http://support.microsoft.com/?kbid=188296

Google is yr best friend :smoke:

ο δοκτορας μαζευει πληροφοριες και αυξανει σε μεγεθος καθε φορα που κρασαρει ενα προγραμμα.

το μηχανακι σου πρεπει να τα εχει παιξει με αλλα λογια :D

Τι λέτε ωρέ? Ανοίγει κανένα πρόγραμμα txt αρχείο 3,14GB? Σε πόσες μέρες? :p

Είναι από το παλιό μου μηχάνημα, το οποίο δεν τα είχε παίξει καθόλου σε πληροφορώ και κράσαρε πολύ σπάνια.

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 11:46]

Ευκαιρία να μάθουμε...:D

Αν και πιστεύω οτι το έχεις σουτάρει ήδη.

Διαβάστε :)

Υπάρχουν διάφορα που μπορείς να κάνεις, από το να σταματήσεις τον δόκτορα, μέχρι να κάνει overwrite και όχι append.

Αν δεν πρόκειτε να κάνει κανείς debuging(που μάλλον δεν πρόκειτε), disable.

Αρχική απάντηση από jpavly

Είναι από το παλιό μου μηχάνημα, το οποίο δεν τα είχε παίξει καθόλου σε πληροφορώ και κράσαρε πολύ σπάνια.

ποσοι καιρο το ειχες με αυτη την εγκατασταση?

Αρχική απάντηση από ea6gka

ποσοι καιρο το ειχες με αυτη την εγκατασταση?

Είχα κλείσει ένα χρόνο τουλάχιστον χωρίς format. Αλλά καθαρά πράγματα. Sygate δεν είχα βάλει πέρισυ, τουλάχιστον όχι μετά την αγορά του από τη Symantec. Τι παίζει με το Sygate? Το PC είχε μονίμως τα προγράμματα που χρησιμοποιούσα και ήταν crash free.

181kb here!

Πολυ υποπτο αυτο το μεγεθος παντως! Τρελο!

Με τον Sygate τι εγινε ρε παιδια? Εξακολουθει να βγαινει ή χρησιμοποιησαν την τεχνογνωσια για να βγαλουν καποιο norton firewall?

Αυτό ακριβώς είχα πάθει κι εγώ πιρν καμιά διετία περίπου.Είχε φτάσει κάπου 3.2 gb σε μέγεθος.Χρησημοποιούσα το spf και δε μπορώ να πω ότι κόλλαγε συχνά το σύστημα.Το κατάλαβα επειδή το partition του λειτουργικού ήταν αρκετά μικρό και επειδή αυτό το βλαμμένο συνεχώς μεγάλωνε είχα πρόβλημα χώρου!Ε, έφαγε σουτ και ησύχασε.

Ρεζίλι...:hi:

Από αυτά μάλλον έφταιγε το SPF, η αλήθεια είναι ότι το είχα πριν καιρό και μάλλον δεν το είχα προσέξει καν.

Παρ'όλα αυτά παραμένει το αγαπημένο μου firewall :bye:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.