Jump to content

Kαι ο merom συνεχισει τα παγκοσμια ρεκορ

GoriLLakoS

Recommended Posts

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1444368&postcount=51

14s pi 1m

177K O M G Aquamark

27.66 Hexus Pi Fast

και οπου να 'ναι ερχονται και τα αλλα....

και οπου να 'ναι ερχονται και οι Conroe χωρις fsb limit....

:worship: :worship: :jump: :jump:

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Χωρις fsb limit? δλδ?:devil:

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ότι οι πρώτοι επεξεργαστές ή οι μητρικές κολλάνε κοντά στα 265MHz. Όχι ότι αυτό ήταν πρόβλημα για να σπάσουν 3-4 ρεκόρ, αλλά πάνω-κάτω όλοι βρίσκουν ταβάνι εκεί.

Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 23:53]

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ότι οι πρώτοι επεξεργαστές ή οι μητρικές κολλάνε κοντά στα 265MHz. Όχι ότι αυτό ήταν πρόβλημα για να σπάσουν 3-4 ρεκόρ, αλλά πάνω-κάτω όλοι βρίσκουν ταβάνι εκεί.

Eτσι κάνει πάντα η ΙΝΤΕL, πρώτα καβατζώνει τους πελάτες της, και αφού τους δώσει "φθηνούς" επεξεργαστές, αμέσως μετά τους βγάζει καινούργιο CHIPSET και τους τα ξαναπαίρνει...:D

Τι είχα Γιάννη - Τι είχα πάντα...

Μέχρι να βγεί επιτέλους η νέα σειρά της ΙΝΤΕL στην αγορά θα περάσουμε από 40 κύμματα όσπου και ΠΑΛΙ η AMD (Ελπίζω) Δείξει τι εστί βερύκοκο...:D

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Eτσι κάνει πάντα η ΙΝΤΕL, πρώτα καβατζώνει τους πελάτες της, και αφού τους δώσει "φθηνούς" επεξεργαστές, αμέσως μετά τους βγάζει καινούργιο CHIPSET και τους τα ξαναπαίρνει...:D

Τι είχα Γιάννη - Τι είχα πάντα...

Μέχρι να βγεί επιτέλους η νέα σειρά της ΙΝΤΕL στην αγορά θα περάσουμε από 40 κύμματα όσπου και ΠΑΛΙ η AMD (Ελπίζω) Δείξει τι εστί βερύκοκο...:D

Για το 2009 μιλας τωρα εε????:hehe:

Και συνεχιζει το rapping η Ιντελ στο 01...

Ενας merom περασε τον Hipro με το 57αρι....

στα 62.4

και αλλος ενας ειναι πισω του...7 μοναδες....

Ο Fugger παραπισω με Conroe στα 3.2....

Eνω ο πρωτος AMD ειναι στην 8η θεση και με καρτες με ξηρο παγο...και οχι νερακι που εχει ο πρωτος...:hehe:

το ξεφτίλισαν :D

http://www.nordichardware.com/news,3794.html

Japanese overclocker sets 3 new world records with 3.4 GHz Merom

His 3Dmark 01 score was 62,398 points, the 3Dmark 05 score was 20,672, and the new Aquamark3 record is 180,329. In addition to this, he has achieved a 14.734s 1m superpi score. (πφφφ, 14.7 1m Pi, σιγά... :D )

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από tolis86 [24-05-2006 23:39]

πο ρε παιδια...μιλαμε....εγω με π4 στα 3,4 1μ πι τελειωνει σε 38 δευτερα... η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο απειρη.....

Ναι ρε γμτ.....τι γίνεται εδώ πέρα.......?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.