Steve1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2006 Γεια χαρα Μπορει να μου πει καποιος αν γνωριζει γιατι στις tft και αναφερομαι συγκεκριμενα στην LG L1932p 4ms ο ρυθμος ανανεωσης ειναι χαμηλοτερος οταν λειτουργει με ψηφιακο σημα? 1280x1024@75Hz (analog), 1280x1024@60Hz (digital) Υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα μεταξυ ψηφικου και αναλογικου σηματος?Γνωριζω οτι οσο υψηλοτερο ρυθμο ανανεωσης υποστηριζει μια οθονη τοσο πιο ξεκουραστο ειναι για τα ματια.Μιλαω απο την εμπειρια μου στις CRT. Ειναι καλυτερο να την λειτουργω με ψηφιακο σημα η με αναλογικο...?Το ξερω οτι θα μου πειτε ψηφιακο αλλα θα ηθελα να μου απαντησουν ατομα που εχουν κανει δοκιμη με ψηφιακο και αναλογικο και με refresh rate Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Χρημοποιωντας το dvi δεν γινεται να εχεις διαφορετικο ρυθμο ανανεωσης απο 60Hz.Χωρις βεβαια αυτο να σημαινει πως τα 60 hz δεν ειναι ξεκουραστα για τα ματια.Εδω στις tft δεν παιζουν ρολο τα hz οπως στις crt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάϊος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Καλυτερα με ψηφιακο αν ομως για καποιο λογο δε μπορεις τοτε οχι με αναλογικο στα 60 γιατι θα στραβωθεις (τουλαχιστον εγω στραβωνομαι αμα κοιταω αναλογικη tft/60).Δηλαδη ψηφιακο=τελειο,αναλογικο=πολυ καλο στα 75+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Αρχική απάντηση από FLO Χρημοποιωντας το dvi δεν γινεται να εχεις διαφορετικο ρυθμο ανανεωσης απο 60Hz.Χωρις βεβαια αυτο να σημαινει πως τα 60 hz δεν ειναι ξεκουραστα για τα ματια.Εδω στις tft δεν παιζουν ρολο τα hz οπως στις crt. Κι ομως μπορεις. Εγω εχω 75 με Viewsonic VX924. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve1 Μάϊος 11, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Μαλιστα...οποτε να το γυρισω σε ψηφιακο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.