Jump to content

Τροφοδοτικο Antec ή Enermax ?

2nisis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να πάρω νέο τροφοδοτικό και κάπου έχω κολήσει.

Απο τα μοντέλα της Antec TRUEPOWER 2.0 480PEC και SMART POWER 2.0 500PEC ποιό ειναι καλύτερο απόδωση και θόρυβο?

Τέλος ποια είναι καλύτερη επιλογή, κάποιο απο τα παραπάνω ή το Enermax Noisetaker 485 Watt?

Προτεινω enermax...δοκιμασμενα,αθορυβα,σκυλια.

Προσωπικα εχω το 600ρι και ειμαι υπερευχαριστημενος!

Αλλη μια ψηφος στα Enermax και απο εμενα...Οχι οτι τα Antec δεν ειναι καλα βεβαια....

Μια απο τα ιδια.Το antec που ηρθε μαζι με το κουτι (480W)τροφοδοτει

ακομα μια χαρα το διπλο.Βεβαια σε ενα ακριβως ολοιδιο μηχανημα (διπλο tyan)

ενα 550 εσκασε μια μερα χωρις ευτυχως να παρει μαζι του κατι.

Τα ίδια είναι λίγο πολύ. Μην αγχώνεσαι.πάρε αυτό που σου δίνει την μεγαλύτερη εγγύηση.

• 3 weeks later...

triantis7 .................κοιτα λιγο το ποστ σου........κοιτα και τα υπολοιπα ποστ του θεματος.......εντοπισε την διαφορα και πατα το κουμπακι

''διορθωση''........

'η αυτο.......

http://www.thelab.gr/editpost.php?s=&action=editpost&postid=396486

αντε καλο βραδυ:)

Υ.Γ.ενερμαξ και απο μενα.σκυλια και τρομερα σε ποιοτητα.για τα υπολοιπα που αναφερθηκαν μπορω να πω εξισου καλα λογια απο αυτα που εχω ακουσει......ομως για τα ενερμαξ μπορω να εχω και προσωπικη αποψη.

Υ.Γ.η ωρα ηταν περασμενη ΠΕτροοοοοοοο:o

Αρχική απάντηση από greekfragma

triantis7 .................κοιτα λιγο το ποστ σου........κοιτα και τα υπολοιπα ποστ του θεματος.......εντοπισε την διαφορα και πατα το κουμπακι

''διορθωση''........

'η αυτο.......

http://www.thelab.gr/editpost.php?s=&action=editpost&postid=389403

αντε καλο βραδυ:)

Καληνύχτα σαφώς, αλλά αντί να πεις στον triantis7 να γράφει με ελληνικούς χαρακτήρες, του λες να διορθώσει το ποστ του Mainframe; :hm:

Αντεκ 480 το εχω 2,5 χρόνια και δεν καταλαβένει τπτ..βέβαια το είχα πάρει και 110 ευρώ..οτι πληρώνεις παίρνεις και φυσικά μην τα λυπάσαι με τπτ για την τροφοδοσία..

Enermax καλα τροφοδοτικα...το χειριστο support ολων των εποχων, εταιριων και παει λεγοντας..πανω απο δεκα μειλ στο global site...ΟΥΤΕ ΜΙΑ απαντηση!!!...5-6 μειλ στο U.K branch για να μου πουν τελικα να το κανω rma στο μαγαζι που τ'αγορασα...(φοβερη υποστηριξη εεε? ) κι οτι αυτοι δεν εχουν technical support...ετσι απλα..

Πάντως με ένα Enermax 495 Noisetaker που πήρα βρήκα την υγειά μου και την ησυχία μου..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.