sisman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2009 Με επαθλο γλυφιτζουρι απο τα ξενα.. Guest star εκπληξη! This is SpartaΕπηδη ο σταρ μας ειναι απο μακρια και δεν υπαρχει η πολυτελεια του χρονου θα μαζευτουμε καπου στις 5 και το απογευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Με επαθλο γλυφιτζουρι απο τα ξενα.. Guest star εκπληξη! This is SpartaΕπηδη ο σταρ μας ειναι απο μακρια και δεν υπαρχει η πολυτελεια του χρονου θα μαζευτουμε καπου στις 5 και το απογευμα.Που Βαλαντη Στο ίδιο μέρος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Σεπτέμβριος 12, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Επιδη δυστηχος βολευεο αρκετους για κεντρο ειπαμε στις 7 να ειμαστε Καμαρα.Χρηστο κανε μου ενα τηλ για να συνενοηθουμε να παμε παρεα ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 12, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Και τωρα μπορειτε να πατε να @@@@@****$&&$%()...Καλα βρε καρναβαλι, δεν σου ειπα να το κανονισεις για αυριο το πρωι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 12, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Sh1t δεν μπορω σημερα . . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Σεπτέμβριος 12, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Και τωρα μπορειτε να πατε να @@@@@****$&&$%()...Καλα βρε καρναβαλι, δεν σου ειπα να το κανονισεις για αυριο το πρωι????Εσυ μλκ Ζαχο ολο δεν μπορεις :nareΕιμαι σιγουρος πως και Κυριακη να το κανονιζαμε,παλι κατι 8α γινοταν και δεν θα μπορουσες και θα λεγες να το καναμε Σαββατο!! lolΠου να σου καει η Asus ρε! This is Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Σεπτέμβριος 12, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 O star και πολοι αλοι για σημερα απογευμα ειπαν τι να σε κανω αααοοουυυργκκκκκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 12, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Τι να κανω ρε....απογευματα δουλευω γι'αυτο δεν ηρθα χθες και γι'αυτο ειπα τον Michael Knight να το κανει Κυριακη πρωι...επρεπε δηλαδη να παρω εγω τον πΣoλων και να αρχισω να βριζω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Σεπτέμβριος 12, 2009 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Τι να κανω ρε....απογευματα δουλευω γι'αυτο δεν ηρθα χθες και γι'αυτο ειπα τον Michael Knight να το κανει Κυριακη πρωι... επρεπε δηλαδη να παρω εγω τον πΣoλων και να αρχισω να βριζω??? Spoiler Alert!!!! Ρε σοβαρα τωρα,παντα τυχαινει και δουλευεις τις κρισιμες ωρες Αμα το προσεξεις θα δεις οτι συμβαινει παντα μα παντα.Με αποτελεσμα φυσικα να εχουμε να σε δουμε 1000 χρονια... Εγω ΚΑΙ Κυριακη πρωι τον πινω εναν παντως αμα ψινεσαι και μαζευτουμε Σ/Κ ειναι αλλωστε,τι καλυτερο να κανεις την Κυριακη το πρωι εκτος απο θπνο για κουραρισμα? :gyros:gyros Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 12, 2009 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 βρε δε πατε στο διαολο ολοι σας... Εσεις καφε στον ηλιο και γω 12ωρο στη Ryanair... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 12, 2009 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Ποιον ήλιο ρε.ΙΡΛΑΝΔΙΑ καταντήσαμε.http://www.meteothes.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 12, 2009 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Εννοειτε οτι ειμαι μεσα... γι'αυτο ειπα τον David να κανονισει για αυριο το πρωι....Δεν πινουμε και αυριο εναν? λεω εγω τωρα.. να δουμε και την λουκρητια που ηρθε απο μακρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 12, 2009 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Ωχ ωχ κοριτσια ηρθε ο μπαρκουλης ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Σεπτέμβριος 13, 2009 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2009 Εννοειτε οτι ειμαι μεσα... γι'αυτο ειπα τον David να κανονισει για αυριο το πρωι....Δεν πινουμε και αυριο εναν? λεω εγω τωρα.. να δουμε και την λουκρητια που ηρθε απο μακρια... εγω παντως,επαναλαμβανω,μεσα ειμαι και για εναν..πρωινο μου κανε και κατι δικα του ο Guest Star την ωρα που εφευγα και με φουντωσε αν το κανονισετε παντως για Κυριακη πρωι,χτυπηστε τηλεφωνακι (για να ξυπνησω κιολας ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 13, 2009 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2009 Ρε παιδια σορρυ, ελειπα διημερο και τωρα ειδα το post.Προλαβαινω κι εγω για καφε αυριο ή εφυγε ο guest star??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Σεπτέμβριος 13, 2009 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2009 Ρε παιδια σορρυ, ελειπα διημερο και τωρα ειδα το post.Προλαβαινω κι εγω για καφε αυριο ή εφυγε ο guest star??? lol! Θα είσαι και αύριο εδω λουκρητία? Αν ναι καφε το μεσημερι. 4 σχολάω ερχομαι και σας βρισκω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 13, 2009 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2009 lol! Θα είσαι και αύριο εδω λουκρητία? Αν ναι καφε το μεσημερι. 4 σχολάω ερχομαι και σας βρισκω... Προσεχε μην σκισεις κανα καλτσον. Δουλευει ο κοσμος Δευτεριατικα, δεν περιμενει ποτε θα τελειωσεις με τα περιπτερα του ΟΠΑΠ και τις παντρειες για να παμε για καφε Πολλα συγχαρικια Μπιλλακο. Καθε ευτυχια!:respect: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 14, 2009 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Μεχρι ποτε θα εισαι εδω ξεφωνημενη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 14, 2009 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Προσεχε μην σκισεις κανα καλτσον. Δουλευει ο κοσμος Δευτεριατικα, δεν περιμενει ποτε θα τελειωσεις με τα περιπτερα του ΟΠΑΠ και τις παντρειες για να παμε για καφε Πολλα συγχαρικια Μπιλλακο. Καθε ευτυχια!:respect: μωρη μ@λ@κια μεσα σε ολα εισαι ετσι? Κρατας σημειωσεις για καθε μελος του φορουμ? Παλιοκουτσομπολα...:nare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 14, 2009 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Συγνωμη ρε θειο.Μη βαρας.... :brutal018: Δεν μπορουμε να πουμε μια καλη κουβεντα στο παιδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.