Jump to content

Πρόβλημα με νέο PC. ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ!

Black_Maba

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους/όλες. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Μου ήρθανε κάποια πράγματα απο το e-shop (mobo/cpu/ram/vga/hd) κ σήμερα είπα να κάτσω να τα στήσω. Ολα καλά στο στήσιμο, όμως στο άνοιγμα του pc η οθόνη παραμένει blank κ ακούγεται ενα beeeeeeeeeeeep ανά τακτά χρονικά διαστήματα απο το speaker του pc. Tι μπορεί να συμβαίνει?

PC Parts

-----------

Intel Celeron 2.8GHz

MSI 915PL-Neo

Twinmos 2x256 (cl2.5 στα 400 νομίζω MHz)

Asus X600XT 256

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

...και πάτα καλά στα slots τις μνήμες και την VGA μήπως τυχόν δεν έχουν "κάτσει" σωστά...

Μάλλον οι μνήμες σου δε μπήκαν καλά! Πρόσεξε να χαθούν τα χρυσά δοντάκια τελείως μέσα στην υποδοχή κ να κλείσουν τα κλιπάκια μόνα τους!

edit-> ακούγονται σύντομα επαναλαμβανόμενα μπιπ σε αυτή την περίπτωση!

τα beep παιδες οσο δεν κλεινω το pc απο το power δεν σταματουν. επαναλαμβανω: beeeeeeeeeeep-stop-beeeeeeeep-stop-beeeeeeeep-stop κ.ο.κ.

Να υποθέσω ότι έβαλες 'ολα τα Power καλώδια, εκτός από το 20πινο και το τετράπινο βισματάκι της CPU... ?????

Dagalidis, λοιπον, οταν λες το 4πινο εννοεις αυτο με τα 2 μαυρα-2 κιτρινα καλωδιακια ετσι? Γιατι αυτο το καταραμενο psu εχει 2x4πινα (το προαναφερθεν κ ενα με μαυρο/κοκκινο/περτικαλι/κιτρινο)

Ναι αυτό που έχει 2κίτρινα και 2μάυρα καλώδια.

ΒΤW... μήπως μπορείς να μας πείς για ποιά μητρική & ποιά CPU μιλάμε ?

Οι μνημες πατανε καλα, η vga επισης, τα καλωδια τροφοδοσιας ειναι οκ, η cpu εχει εγκοπες κ μονο με 1 τροπο μπαινει, stock ψυκτρα οκ :(

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 21:49]

Ναι αυτό που έχει 2κίτρινα και 2μάυρα καλώδια.

ΒΤW... μήπως μπορείς να μας πείς για ποιά μητρική & ποιά CPU μιλάμε ?

Ειναι ο τρεχων 2.8 celeron του e-shop κ η msi 915pl neo (συμφωνα με το κουτι της). Μνημες twinmos 2x256 (ειχα παρει corsair αλλα μου ριξανε ακυρο απο το τηλεφωνο). Σημειωση η mobo που πηρα στο site αναγραφετε ως neo-f.

Αρχική απάντηση από panos17

παρε στο τμημα service του e-shop και ολα οκ!!

Ολα οκ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.