Jump to content

utp - wireless απορία...

blade_pan

Recommended Posts

Υπαρχει καλωδιο utp που να βγαζει σε wireless κεραια ή κεραια με βυσμα Utp?

Θελω να το βαλω στο xbox να μπορω να διαχειριζομαι τα αρχεια μου απο την τηλεοραση!;)

Χρησιμοποιω κανονικα το 9106 για download.

απλα θελω να συνδεσω wireless-ly το xbox,και με το προγραμμα που εχω βαλει βλεπω τα αρχεια του pciou στο xbox.Απλα ρωταω αν κατεβαζω full αν η ταχυτητα του wireless θα μαμιεται...

1) καλύτερα τότε να πάρεις αυτό που λέει ο malkav, ένα wireless bridge. Αυτά που σου είπα δεν είμαι σίγουρος αν μπορούν να δουλέψουν έτσι (πιθανώς να θέλει καμιά χακιά το firmware) οπότε καλύτερα να πάρεις το έτοιμο ;)

(βασικά τα 2 τελευταία που μπορείς να τους βάλεις openwrt αλλά το bridge σε managed mode απ'όσο έχω δει δεν παίζει οπότε δεν σου κάνει).

2) Όσον αφορά την ταχύτητα, εξαρτάται πιο πολύ από το αν τα έχεις κοντά μεταξύ τους.

Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με το κατέβασμα, αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Αγοράζεις μία συσκευή που να βγάζει ethernet και να μπορεί να παίζει και ως client πάνω στο ap που έχεις ήδη, το usr...

Τέτοιες συσκευές υπάρχουν στην αγορά και είναι αυτές που ανέφερε ο Σωτήρης παραπάνω...

Απο εκεί και πέρα είναι θέμα καθαρά ρυθμίσεων...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.