Jump to content

Titan Quest

knight_77

Recommended Posts

Αν εχεις κανα τόξο χτυπάς και φευγεις μολις απομακρυνθεις 10μ~ γυρναει πισω σταματώντας να σε κυνηγά , τον ακολουθεις ξαναχτυπάς σε ξανακυνηγα ξαναφευγεις 10μ~ κοκ. Επίπονη-χρονοβόρα αλλα αρκετά ασφαλή μέθοδος. <--ακα the brave way :hehe:

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Επίσης εχε υπόψιν πώς σε πεδία μάχης με ''αρχηγους'' να εχεις portal ανοικτο να την κοπανάς αν δεις τα δύσκολα. [portal που βγάζει σε πολη ωστε να αγορασεις potion κλπ]

Γενικά στο παιχνίδι αυτό η καλύτερη κλάση για εύκολο gaming είναι ο Slayer (Warfare/Hunting). Σε σχέση με τον Conqueror μου (lvl62 Defence/Warfare) ο Slayer είναι παραπλήσιος σε defence και έχει (πολύ) περισσότερο damage.

Μήπως ξέρει κανείς πως χρησιμοποιούμε το archivetool για να κάνω xtract τη μουσική του;

Μετά από μικρή έρευνα στο νετ βρήκα κάποιες εντολες για το dos αλλά παρόλο που τις γράφω όπως πρέπει δεν τα καταφέρνω (+ δεν είμαi και πολύ σχετικός από dos).

Thanx

• 3 weeks later...

πως περνας ρε παιδια την γεφυρα που εχει καταστρεψει ο κυκλωπας για να πας στην

αθηνα. ολο σε λιγες μερες θα ειναι ετοιμη μου λεει ο τυπος εκει δεν ξερω τι να κανω υπαρχει

αλλος δρομος για αθηνα?

Δεν πας απο την γεφυρα απλως προχορας μπροστα κανονικα στο παιχνιδι για να περασεις απο εκει κανεις απλα εναν ΜΙΚΡΟ κυκλο προχωρα και θα καταλαβεις.

Αν και διαδραματιζεται στην αρχαια Ελλαδα δεν ειναι κατι τι ιδιαιτερο Diablo και παλι Diablo

Έλεος!!!!!!!!

Ψάχνω να βρω φωτογραφίες από τους χαρακτήρες του παιγνιδιού και δε βρίσκω!!

Έχω pstn και δεν μπορώ να κατεβάζω βίντεο η γενικά να ψάχνω με ευκολία..

Ο λόγος που θέλω να δω τους χαρακτήρες είναι ο εξής..

Έβλεπα στη δορυφορική ένα κανάλι που δείχνει μόνο games 24/7..

Είδα εκεί ένα παιχνίδι με ένα χαρακτήρα κάτι σαν Orc Fighter (για όσους ασχολούνται με Lineage..)

Το παιχνίδι είχε φοβερά γραφικά και το orc χτυπούσε τους εχθρούς με τρελή μανία πότε με κάτι τσεκούρια.. πότε με κάτι μαστίγια.. κτλ..

Δυστυχώς δεν έπιασα το review από την αρχή και δεν είδα τον τίτλο

Μήπως ήταν το Titan Quest?

Αν όχι.. με τα ολίγα που σας είπα.. σας έρχεται τίποτα στο μυαλό?

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 22:13]

http://www3.telus.net/public/mehwulfe/kyan/WoW/Kyan/4_Kyan.jpg ? Kάτι τέτοιο ? Είναι το wow - > World of Warcraft . http://www.wow-europe.com/en/ <- edit original link fixed .

Όχι ρε συ.. καμία σχέση.. Φυσικά και δε μιλάω για το wow

Έμοιαζε είπα σαν το orc του Lineage που αυτό μοιάζει με άνθρωπο απλά είναι πράσινο και υπερβολικά μπρατσομενο..

Σε αυτό που είχα δει νομίζω δεν ήταν πράσινο αλλά ήταν κάτι σαν κοναν διασταύρωση με L2 orc.. :p .. Όχι πράσινο αλλά ημίγυμνο..

Anywayz.. χλομό το κόβω να το βρούμε έτσι.. οπότε λέω να καρφωθώ σε αυτό το κανάλι μπας και το ξαναδείξει :/

Αρχική απάντηση από ΟΕW1999 [Χθες, στις 21:36]

Δεν πας απο την γεφυρα απλως προχορας μπροστα κανονικα στο παιχνιδι για να περασεις απο εκει κανεις απλα εναν ΜΙΚΡΟ κυκλο προχωρα και θα καταλαβεις.

Αν και διαδραματιζεται στην αρχαια Ελλαδα δεν ειναι κατι τι ιδιαιτερο Diablo και παλι Diablo

οταν εγραψες ΜΙΚΡΟ κυκλο λεω η θα ενοει οτι ειναι οντος μικρος κυκλος η οτι το εγραφες

μεταφορικα. δυστυχως ηταν το δευτερο την βρηκα την αθηνα μετα απο πολλη ωρα τωρα

ειμαι στις κατακομβες.

Και μόνο που έχει μόνο ένα χαρακτήρα αυτό το παιχνίδι, με ξενερώνει. Και μην πει κανείς για τα classes και τα levels γιατί θα τον βάλω να ξαναπαίξει diablo μπας και θυμηθεί πως πρέπει να είναι αυτά τα παιχνίδια...

Το Titan Quest είναι πάντως μια από τις πιο πετυχημένες απομιμήσεις του D2. Βέβαια το ότι είναι από τις πιο πετυχημένες δε σημαίνει ότι το φτάνει κιόλας... ;)

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από Occultist [11-10-2006 00:30]

Και μόνο που έχει μόνο ένα χαρακτήρα αυτό το παιχνίδι, με ξενερώνει.

Τι εννοοείς ένα χαρακτήρα;

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.