tahlias Ιούλιος 13, 2006 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 παίδες έχω πρόβλημα με το titan quest....κάνω install και μόλις το τρέχω παίζει την εισαγωγή και μετά μου βγάζει αντί για το menu μια μαύρη οθόνη,ακούω την μουσική αλλά δεν έχω εικόνα.Κουνάω τον pointer στα τυφλά και μετά απο λίγο μου εμφανίζει την εικόνα του menu.Μόλις φτιάξω χαρακτήρα και πατήσω play game κολλάει στο φόρτωμα.Εβαλα το patch 1.08 αλλά τίποτα,κατέβασα drivers καινούργιους για την κάρτα γραφικών και πάλι τα ίδια.Το δοκίμασα και σε άλλον υπολογιστή και παίζει μια χαρά!!!...και οι 2 υπολογιστές που το έβαλα έχουν XP PRO GRΤο σύστημα μου είναι Pentium D820,1024 DDR2,XFX 6600GT 256MB DDR3Οποιος γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει ...ΕΛΕΟΣ:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 24, 2006 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 εως τωρα που παιζω btw το παιχνιδη ειναι πανευκολο τη φεση ειναι αυτο ρε σεις?αρκετα βαρη... κριμα ... και απορο γιατι δεν σε δινη την επιλογη να το παιξεις δυσκολο απο την αρχη κ να πρεπει να το τερματισεις πρωτα... πολυ φεση αυτο10 lvl ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Ιούλιος 24, 2006 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 Είπαμε ακόμα μια φορά... είναι Diablo 3. Και στο 1 και στο 2 έπρεπε να το τελειώσεις στην κανονική δυσκολία για να ξεκλειδώσουν οι επόμενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 24, 2006 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 δεν εχω παιξει ουτε το 1 ουτε το 2 εγω λεω οτι ειναι φεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 24, 2006 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 χμ καλο ειναι , μολις αρχισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Ιούλιος 24, 2006 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 Ίσα ίσα που δίνει παραπάνω ενδιαφέρον αν με ρωτάς... Αν στις ανώτερες δυσκολίες είναι όπως στα Diablo (με έξτρα όπλα, πιο δυνατά τέρατα κλπ) τότε δεν είναι φέσι στο ελάχιστο κατ'εμέ. Τουλάχιστον εμένα στα rpg δεν μου αρέσει να αρχίζω από το τελείως δύσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Ιούλιος 25, 2006 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Πάει το normal, πάει το epic ξεκινώ το legendary...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούλιος 25, 2006 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Καλο ειναι, ειναι το μοναδικο πραγματικο diablo-copy που εχω δει (αν και για πολλα λεγανε...) αλλα λειπει κατι σημαντικο.....το BNET... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Ιούλιος 25, 2006 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 @Mainframe: Είδες κάποια διαφορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Ιούλιος 25, 2006 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Δεν έχει open multiplayer ρε παιδιά; Αν έχει να μην το μ@μησουνε με hacked χαρακτήρες όπως στο D2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Ιούλιος 25, 2006 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Finished here , καθάρισα το legendary χτες (με έναν conjurer).Τα επίπεδα δυσκολίας του παίζουν περίπου σαν του diablo , δυνατότεροι αντίπαλοι , δυνατότερα αντικείμενα κτλ.Μια εξυπνάδα που έχει είναι οτι στα ψηλότερα επίπεδα έχει περισσότερα bosses , κάπου 4-5 που πρωτοεμφανίζονται στο epic και άλλο 1 (μόνο αυτό βρήκα τουλάχιστον) στο legendary.Quests , αντίπαλοι , χάρτες , όλα τα υπόλοιπα μένουν ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Ιούλιος 25, 2006 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Κάθε φορά που αλλάζεις (normal. epiq, legendary) αλλάζουν τα όπλα οι ασπίδες κλπ. Επίσης αλλάζει και το ποσοστό αντοχής σου στο light damage, piercing damge κλπ. Επίσης δίνει περισσότερα χρυσά και πράσινα items. Έχω σύλλέξει και 4 μοβ που θεωρούνται σπανια στο παιχνίδι....:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Ιούλιος 25, 2006 #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Καλό το παιχνιδάκι αλλα μου την δίνει που δεν έχει δυνατό σενάριο... παρά είναι στο φλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούλιος 25, 2006 #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από _daemon_ [Σήμερα, στις 17:43] Καλό το παιχνιδάκι αλλα μου την δίνει που δεν έχει δυνατό σενάριο... παρά είναι στο φλου action με στοιχεια rpg ειναι....τι περιμενες? Αφου ειπαμε, κοπια D2 σε ΟΛΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιούλιος 26, 2006 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Μια ερώτηση μπορούμε μέσω λαν να παίξουμε τις αποστολές του παιχνιδιου ταυτόχρονα ομαδικα 2 παίκτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 26, 2006 #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 29, 2006 #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Ειμαι στην βιβλιοθηκη στην Αιγυπτο και ενα μεγαλο σκαθαρι το οποιο με εχει μαμησει....πεταει και κατι πρασινα.....Πειτε κανα τροπω να το περασω!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Αύγουστος 13, 2006 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2006 ΡΕ παιδες επειδη το πρωτο μου online ητανε το Diablo 2 (Μονο 2 online εχω παιξει ;p) , TO ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ητανε οι online κλειστοι servers της blizzard , single player για τη τσαπου τσαμπα λεφτα εδωσα μου φαινεται ^^Τα hack and slash λενε οταν μπαινεις σε game και σφαζεις κοσμο η τουλαχιστον σφαζεις mobs με παρεουλα , ελπιζω να προσθεσει κλειστους servers και τοτε μπορει να ασχοληθω μαζι του γιατι σαν project δεν ειναι ασχημο.(Οι ανοιχτοι servers της gamespy ειναι ενα αστειο και χρησιμοι μονο για αμα μερικα φιλαρακια θελουνε να παιξουνε μαζι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 13, 2006 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2006 Eγώ έχω 1 βασικό inventory και 2 βοηθητικά και τα 2/3 τα έχω γεμίσει αντικείμενα που κάνεις enchage τα οπλα . Το πρόβλημα ειναι πώς έχω πολλά απο τα πρώτα κομμάτια [1/3 , 1/5 κλπ] πότε θα αρχίσω να βρίσκω και τα 2ρα 3τα κλπ . Πριν η μετά το 15γουστο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 13, 2006 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2006 Εγώ γιατί βλέπω ότι έχεις πολλά ίδια? Γιατί δεν αρχίζεις να τα ενώνεις για να γλυτώσεις χώρο? Όλα 1/3 και 1/5 λένε, όταν τα ενώσεις γίνονται 2/3 κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.