Jump to content

Titan Quest

knight_77

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 101
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Nognir [Σήμερα, στις 00:38]

το 1.15 έχω

Ε κατι αλλο παιζει μετά , το 1.08 πάντως σε θέμα software δεν κολλάει , δεν ξέρω αν το έχεις ''γνησιο'' και δεν ειναι καλο το no-cd αρχειο.

Tα γνωστά , τι λέει το σφάλμα - report αν σου βγάζει , , εαν εχεις clockarismeno Pc χαλάρωσετο λίγο , την κάρτα επίσης αν την έχει στο όριο ρίξτην . Αερισμός κουτιού , ολα τα ανωτέρω αν δεν επαιζες games συχνα και στο έκανε τώρα , Aν παιζεις και δεν ειχες προβλημα με αλλα κανε install νεοτερους drivers στην vga.

Τπτ σφάλμα, κολλά τελείως το pc. Κλοκάρισμα δεν έχω πουθενά. Έπαιζα PREY και F.E.A.R. και δεν είχα πρόβλημα. Έμεινα με τους 84.21 γιατί το Riva δεν υποστηρίζει τους 9χ.χχ. Να περάσω τους 91.31 λες;

και χωρις και με το patch αντε να με εχει πεταξει η να εχει κολησει το game 1-2 φορες μεχρι τωρα κοντευω να τελειωσω απο αιγυπτο και φενεται σαν να εχει "στρωσει" λιγο στο θεμα κρασαρισματος

Για όσους crashάρει το game στο desktop χωρίς μήνυματα, δοκιμάστε το εξής:

Δεξί κλικ sto TitanQuest.exe -> Properties - > Compatibility. Check στο Combatibility σε Windows 98/ME, στο Disable Visual Themes και στο Turn off advanced text services.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.