Jump to content

Titan Quest

knight_77

Recommended Posts

παίδες έχω πρόβλημα με το titan quest....κάνω install και μόλις το τρέχω παίζει την εισαγωγή και μετά μου βγάζει αντί για το menu μια μαύρη οθόνη,ακούω την μουσική αλλά δεν έχω εικόνα.Κουνάω τον pointer στα τυφλά και μετά απο λίγο μου εμφανίζει την εικόνα του menu.Μόλις φτιάξω χαρακτήρα και πατήσω play game κολλάει στο φόρτωμα.Εβαλα το patch 1.08 αλλά τίποτα,κατέβασα drivers καινούργιους για την κάρτα γραφικών και πάλι τα ίδια.Το δοκίμασα και σε άλλον υπολογιστή και παίζει μια χαρά!!!...και οι 2 υπολογιστές που το έβαλα έχουν XP PRO GR

Το σύστημα μου είναι Pentium D820,1024 DDR2,XFX 6600GT 256MB DDR3

Οποιος γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει ...ΕΛΕΟΣ:cry:

• 2 weeks later...
  • Replies 101
  • Created
  • Last Reply

εως τωρα που παιζω btw το παιχνιδη ειναι πανευκολο τη φεση ειναι αυτο ρε σεις?

αρκετα βαρη... κριμα ... και απορο γιατι δεν σε δινη την επιλογη να το παιξεις δυσκολο απο την αρχη κ να πρεπει να το τερματισεις πρωτα... πολυ φεση αυτο

10 lvl ειμαι

Ίσα ίσα που δίνει παραπάνω ενδιαφέρον αν με ρωτάς... Αν στις ανώτερες δυσκολίες είναι όπως στα Diablo (με έξτρα όπλα, πιο δυνατά τέρατα κλπ) τότε δεν είναι φέσι στο ελάχιστο κατ'εμέ. Τουλάχιστον εμένα στα rpg δεν μου αρέσει να αρχίζω από το τελείως δύσκολο

Finished here , καθάρισα το legendary χτες (με έναν conjurer).

Τα επίπεδα δυσκολίας του παίζουν περίπου σαν του diablo , δυνατότεροι αντίπαλοι , δυνατότερα αντικείμενα κτλ.

Μια εξυπνάδα που έχει είναι οτι στα ψηλότερα επίπεδα έχει περισσότερα bosses , κάπου 4-5 που πρωτοεμφανίζονται στο epic και άλλο 1 (μόνο αυτό βρήκα τουλάχιστον) στο legendary.

Quests , αντίπαλοι , χάρτες , όλα τα υπόλοιπα μένουν ίδια.

Κάθε φορά που αλλάζεις (normal. epiq, legendary) αλλάζουν τα όπλα οι ασπίδες κλπ. Επίσης αλλάζει και το ποσοστό αντοχής σου στο light damage, piercing damge κλπ. Επίσης δίνει περισσότερα χρυσά και πράσινα items. Έχω σύλλέξει και 4 μοβ που θεωρούνται σπανια στο παιχνίδι....:happy2:

Αρχική απάντηση από _daemon_ [Σήμερα, στις 17:43]

Καλό το παιχνιδάκι αλλα μου την δίνει που δεν έχει δυνατό σενάριο... παρά είναι στο φλου

action με στοιχεια rpg ειναι....τι περιμενες? Αφου ειπαμε, κοπια D2 σε ΟΛΑ :D

• 2 weeks later...

ΡΕ παιδες επειδη το πρωτο μου online ητανε το Diablo 2 (Μονο 2 online εχω παιξει ;p) , TO ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ητανε οι online κλειστοι servers της blizzard , single player για τη τσαπου τσαμπα λεφτα εδωσα μου φαινεται ^^

Τα hack and slash λενε οταν μπαινεις σε game και σφαζεις κοσμο η τουλαχιστον σφαζεις mobs με παρεουλα , ελπιζω να προσθεσει κλειστους servers και τοτε μπορει να ασχοληθω μαζι του γιατι σαν project δεν ειναι ασχημο.

(Οι ανοιχτοι servers της gamespy ειναι ενα αστειο και χρησιμοι μονο για αμα μερικα φιλαρακια θελουνε να παιξουνε μαζι)

Eγώ έχω 1 βασικό inventory και 2 βοηθητικά και τα 2/3 τα έχω γεμίσει αντικείμενα που κάνεις enchage τα οπλα . Το πρόβλημα ειναι πώς έχω πολλά απο τα πρώτα κομμάτια [1/3 , 1/5 κλπ] πότε θα αρχίσω να βρίσκω και τα 2ρα 3τα κλπ . Πριν η μετά το 15γουστο ? :D

titanyb5.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.