Jump to content

Titan Quest

knight_77

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 13:35]

Επιτελους ''κυκλοφορησε'' και μετα απο λιγη ωρα ενασχολησης μπορω να πω οτι ειναι παρα

μα παρα πολυ καλο:T:

P.S. To μικρο εισαγωγικο βιντεο με το που ξεκινας το παιχνιδι ειναι ολα τα λεφτα:T:

14LvL ειμαι...:)

πολυ καλο!θα το ελεγα ανετα Diablo 3.....

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Ποτε προλαβες βρε και τον εφτασες σε 14lvl?

Αντε και εις ανωτερα:p

Παντως το παιχνιδι ειναι τρελλο κολλημα..

φοβερο παιχνιδακι, αξιος διαδοχος του diablo. το τελειωσα στο πρωτο επιπεδο. στατιστικα: 12.500 νεκρα τερατα :)

Οντως πολυ καλο παιχνιδακι.Μολις το ξεκινησα...και κολλησα.Παντως για να σας πω την αληθεια δε μου φανηκε και πολυ βαρυ το game!!!

ωραιο αλλα παρουσιασε προβλημα στα μενου μου εβγαλε ακαταλαβηστικα γραμματα....κουτσα στραβα μπήκα στο παιχνίδι και φαίνεται πολύ ωραίο...

Το παιχνίδι μου παίζει τέλεια. Το αγόρασα βέβαια πρωτότυπο αλλά νομίζω πως αξίζει τα λεφτά του. Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση.......Κανένα chetcode η trainner ή editor βρήκατε πουθενά?

Πολύ ωραίο. Το μόνο αρνητικό που έχω να παρατηρήσω μέχρι στιγμής είναι ότι τα αντικείμενα δεν φαίνονται πολύ καλά και πρέπει να ψάχνεις αρκετά για να τα πάρεις.

Εμένα μετά από λίγη ώρα gaming, με πετάει στα windows με το κλασικό error των windows.

Το παιχνίδι είναι απλά τέλειο...

Το συστήνει ένας lvl 18 stormcaller

Και ναί μοιάζει να είναι το Diablo 3.

Multi έπαιξε κανείς? Λέει τίποτα?

Αρχική απάντηση από planetman [Χθες, στις 20:00]

Πολύ ωραίο. Το μόνο αρνητικό που έχω να παρατηρήσω μέχρι στιγμής είναι ότι τα αντικείμενα δεν φαίνονται πολύ καλά και πρέπει να ψάχνεις αρκετά για να τα πάρεις.

Εμένα μετά από λίγη ώρα gaming, με πετάει στα windows με το κλασικό error των windows.

Πατα το Ζ και θα τα βλέπεις με την μία...

Το παιχνίδι είναι τρομερό! Όντως είναι ένας άξιος διάδοχος του Diablo. Το gameplay, το character screen είναι ίδια, όλα! Many Thumbs Up :T:

Αρχική απάντηση από planetman

Τα αντικείμενα φαίνονται όταν πατάς το Ζ :) (Όπως και στο Diablo με το Alt)

Επίσης άλλαξε στο \Settings\Default.txt

ambientFrequency = false

forceSingleProcessorMode = true

Το μόνο που δεν έχει το TQ σε σχέση με το D3 είναι το μπαουλάκι για να βάζεις τα επιπλέον πράγματα....(σπάθες, ασπίδες κλπ). Βέβαια σου δίνει επιπλέον χώρο στο inventory αλλά το μπαούλο είναι πιο cult! Επίσης ρε παιδιά αυτές οι ασπίδες θα μπορούσαν να ήταν καλύτερες....Όλο οι ίδιες βγαίνουν (στρογγυλές)!

Αρχική απάντηση από Mainframe [30-06-2006 13:37]

.......Κανένα chetcode η trainner ή editor βρήκατε πουθενά?

Ύπαρχει τίποτα νεότερο?

Το παιχνίδι παραείναι βαρύ η ειναι η ιδέα μου;

Εχω εναν athlonXP3200+ 1500ΜB ram και Geforce6800

20 frames με κουτσουρεμένα γραφικά;;; τι την πήρα την μνήμη δηλαδή..

Εγω το παίζω σε Sempron 3000+ με ATi X550 και 512 RAM. Όλα στο Medium και παίζει άνετα.

σε δύσκολες στιγμές το παιχνίδι πέφτει στα 20 frames και αυτό με 1024χ768 και όλα στο medium..εχω εγκαταστήσει και το τελευταίο patch και εχω τους τελευταίους 91.χχ drivers της nvidia!απο επιδόσεις πώς τα πάτε εσείς..Βέβαια δεν δίνω τόση σημασία στα frames μιας και το παιχνίδι με εχει αποροφήσει αρκετά θα έλεγα!!!

Γενικα ειναι βαρυ,ειδικα σε εσωτερικους χωρους και σε περιοδο νυχτας...

Μαλλον θεμα κακου προγραμματισμου ειναι παρα hardware.Να δουμε μπας

και το διορθωσουν με κανα αλλα patch...

Το τελείωσα χθες το βράδυ στο Normal! Πολύ μπροστά----Ξεκινάω για το Epic......Αρρώστια!

Εχει βγει και patch 1.08:

What's New in This Release:

· Fixed crash caused by teleporting in multiplayer after players used Rally skill

· Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters

· Fixed bug with different relic bonuses for different players in multiplayer

· Fixed relic completion sounds propagating to all clients in multiplayer

· Fixed multiplayer lobby UI error with sort arrow

· Fixed a multiplayer lobby crash

· Fixed internet connection problem with custom maps

· Fixed a memory leak

· Improves multiplayer connection reliability

· Improves multiplayer performance

· Improves item auto-placement in inventory

· Added character back-up functionality

· Added option to disable compatibility check

http://games.softpedia.com/get/Patch/Titan-Quest-Patch.shtml

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.