Jump to content

Titan Quest

knight_77

Recommended Posts

Για τους οπαδους των action rpg κυκλοφορησε το playable demo του Titan Quest,

ενος πολλα υποσχομενου hack 'n' slash rpg που αναμενεται να κυκλοφορησει μεσα στον Ιουνιο....

Ενα απο τα stages του παιχνιδιου διαδραματιζεται στην αρχαια Ελλαδα και πιο συγκεκριμενα στη Κνωσσο....

linky :T:

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Παιδες το παιχνιδι μετα απο λιγη ωρα ενασχολησης φαινεται καταπληκτικο,

αξιος διαδοχος των Diablo & Sacred...

Ενδεικτικα αναφερω οτι δημιουργος του ειναι ενας απο αυτους που δημιουργησαν

το Age of Empires,ενω το σεναριο του το εχει κανει ο σεναριογραφος του Braveheart!:blink:

To demo εχει δυο σημαντικα bugs τα οποια λυθηκαν μετα απο μια μικρη περιηγηση στα forums του παιχνιδιου...

Και μονο που εισαι Ελληνας και ξεκινας απο την αρχαια Ελλαδα,αυτο λεει πολλα

:T:

Ενα αναλυτικοτατο hands on εδω ...

To παιχνιδι φαινεται απιστευτο τοσο σε gameplay (το βασικοτερο) οσο και σε γραφικα-ηχο.

Μετα απο πολυ καιρο κολλησα μαζι του (demo) και μπορω να πω οτι προσφερει την εθιστικοτητα του Diablo σε μια συγχρονη εκδοση γραφικων-ηχου...

Προγραμματισμενο να κυκλοφορησει Ευρωπη στις 30 Ιουνιου.

Προβλεπεται να γινει ενα απο τα χιτ του καλοκαιριου:T:

Το περίμενα καιρό και το βρήκα εξαιρετικό.Ειλικρινά περίμενα χρόνια ένα τέτοιο rpg.Δύο σπαστικά σημεία βρήκα μόνο.Το ένα, το λιγότερο σημαντικό, το inventory γιομάει για πλάκα και πρέπει όλη την ώρα να γυρνάς πίσω και το δεύτερο, που είναι τραγικό, ότι έχει ένα κάρο bugs.Εμένα πάντως κάθε 2 λεπτά παιχνιδιού περίπου κρασάρει.Το κάνει σε πολύ κόσμο είδα.Έκατσα μια ώρα μια φορά να παίξω και ζήτημα ήταν να έπαιξα ένα τέταρτο.Όλη την ώρα επανεκκίνηση έκανα.Ελπίζω να το φτιάξουν γιατί αλλιώς, δεν έχει νόημα αν δε σου κάθεται...

Αρχική απάντηση από Bigi

Το περίμενα καιρό και το βρήκα εξαιρετικό.Ειλικρινά περίμενα χρόνια ένα τέτοιο rpg.Δύο σπαστικά σημεία βρήκα μόνο.Το ένα, το λιγότερο σημαντικό, το inventory γιομάει για πλάκα και πρέπει όλη την ώρα να γυρνάς πίσω και το δεύτερο, που είναι τραγικό, ότι έχει ένα κάρο bugs.Εμένα πάντως κάθε 2 λεπτά παιχνιδιού περίπου κρασάρει.Το κάνει σε πολύ κόσμο είδα.Έκατσα μια ώρα μια φορά να παίξω και ζήτημα ήταν να έπαιξα ένα τέταρτο.Όλη την ώρα επανεκκίνηση έκανα.Ελπίζω να το φτιάξουν γιατί αλλιώς, δεν έχει νόημα αν δε σου κάθεται...

Ρε μαν... demo είναι, δεν θα κολλάει?

Και στο Diablo, κάθε λίγο και λιγάκι γέμιζε το inventory... αλλά ήταν κι αυτό άλλο ένα στοιχείο ρεαλιστικότητας και gameplay

Το demo του ειναι ολιγον τι απροσεκτο και προχειροφτιαγμενο απο την αποψη οτι

πολλοι (οπως και εγω) αντιμετωπισα προβλημα με την εγκατασταση και με την περιγραφη

του menu και χρειαστηκε να κανω twiking σε registry και ini του παιχνιδιου...

Τελος καλο ολα καλα και το ευχαριστηθηκα οσο και το Diablo μπορω να πω...

Ευελπιστω να βελτιωθουν ορισμενα στοιχεια μεχρι την κυκλοφορια του οπως:

1) Oπως λεει o Βigi,μικρο inventory και ελειψη επιλογης sellect all items+auto arrange items στο ιnventory.

2)Πολυ καλα γραφικα (ειδικα για 3d person action rpg) αλλα σχετικα βαρια μηχανη.Ειδα εως και 20 fps με 7800GT (1280x1024+high AA oμως).Μακαρι να δουλευτει λιγο καλυτερα

και για τους εχοντες low end pc's.

το game έχει πολύ όμορφα γράφικα...knight_77 έχεις κάνα link για το πως μπορούμε να διορθώσουμε το bug με τα menu του παιχνιδιού? ώστε να τα βλέπουμε κανονικά.

Αρχική απάντηση από SkaL- [Χθες, στις 22:58]

το game έχει πολύ όμορφα γράφικα...knight_77 έχεις κάνα link για το πως μπορούμε να διορθώσουμε το bug με τα menu του παιχνιδιού? ώστε να τα βλέπουμε κανονικά.

Aν έχεις ελληνικά xp τότε ίσως σε βοηθήσει το ακόλουθο :

http://vnboards.ign.com/titan_quest_general_board/b23058/96672942/p1/

Καλά jpavly, είπαμε demo είναι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνει τα κουλά αυτά που κάνει.Αν πας μια βόλτα μέχρι τα φόρουμ του ign που δίνει και ο radpilot πιο κάτω, θα δεις πολλά.Σε εμένα σου λέω δεν είναι καν playable.Πολέμαγα μια φορά κάπου μια ώρα να παίξω και έκανα 20 restart.Κάθε 2 λεπτά και κόλλημα.Στο τέλος βαρέθηκα αφού δεν μπορούσα να προχωρήσω καθόλου και το παράτησα.Αν για σένα αυτό είναι επιτρεπτό...Πάντως κανένα άλλο από τα, εκατοντάδες ειλικρινά, demos που έχω δοκιμάσει δεν ήταν τόσο μα τόσο προβληματικό.

Και γι' αυτό λέω κρίμα γιατί το περίμενα πολύ σαν παιχνίδι.Πραγματικά γούσταρα πολύ να βγει ένα τέτοιο παιχνίδι με θεματολογία από αρχαία Ελλάδα και Αίγυπτο και τσουκ... βγήκε.Περιλαμβάνει και μέρη από όπου είμαι κιόλας, οπότε...Αλλά που δεν παίζεται!

Αυτό που με ανησυχεί είναι πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό και νωρίτερα απ' ότι προβλεπόταν.Με κάνει να πιστεύω πως η τελική έκδοση θα είναι ελαττωματική χωρίς κανένα λόγο όπως και η δοκιμαστική.Θα χαρώ πολύ να βγω ψεύτης.Τι τους έπιασε κι αυτούς η πιλάλα να το βγάλουν πριν την ώρα του;;;:unsure:

Κολληματα και restart δεν αντιμετωπισα κανενα.Καλο ειναι να περασεις τους τελευταιους

drivers της καρτας γραφικων αν δεν το εχεις κανει ηδη.

Απλα βιαστηκανε να βγαλουνε το demo.H τελικη εκδοση του παιχνιδιου θα ειναι ως συνηθως πιο προσεγμενη.

Και εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Το έπαιξα με όλα τα settings στο default.

Βέβαια ένας φίλος είχε το πρόβλημα με τα menus (λύση sto link πιό πάνω).

Και εγώ πιστεύω πως όταν βγεί δεν θα έχει μεγάλα προβλήματα.

Αρχική απάντηση από Bigi

Καλά jpavly, είπαμε demo είναι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνει τα κουλά αυτά που κάνει.Αν πας μια βόλτα μέχρι τα φόρουμ του ign που δίνει και ο radpilot πιο κάτω, θα δεις πολλά.Σε εμένα σου λέω δεν είναι καν playable.Πολέμαγα μια φορά κάπου μια ώρα να παίξω και έκανα 20 restart.Κάθε 2 λεπτά και κόλλημα.Στο τέλος βαρέθηκα αφού δεν μπορούσα να προχωρήσω καθόλου και το παράτησα.Αν για σένα αυτό είναι επιτρεπτό...Πάντως κανένα άλλο από τα, εκατοντάδες ειλικρινά, demos που έχω δοκιμάσει δεν ήταν τόσο μα τόσο προβληματικό.

Και γι' αυτό λέω κρίμα γιατί το περίμενα πολύ σαν παιχνίδι.Πραγματικά γούσταρα πολύ να βγει ένα τέτοιο παιχνίδι με θεματολογία από αρχαία Ελλάδα και Αίγυπτο και τσουκ... βγήκε.Περιλαμβάνει και μέρη από όπου είμαι κιόλας, οπότε...Αλλά που δεν παίζεται!

Αυτό που με ανησυχεί είναι πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό και νωρίτερα απ' ότι προβλεπόταν.Με κάνει να πιστεύω πως η τελική έκδοση θα είναι ελαττωματική χωρίς κανένα λόγο όπως και η δοκιμαστική.Θα χαρώ πολύ να βγω ψεύτης.Τι τους έπιασε κι αυτούς η πιλάλα να το βγάλουν πριν την ώρα του;;;:unsure:

Yeap, είναι demo. Όλα φυσιολογικά μου ακούγονται.

Αρχική απάντηση από radpilot [Χθες, στις 00:34]

Aν έχεις ελληνικά xp τότε ίσως σε βοηθήσει το ακόλουθο :

http://vnboards.ign.com/titan_quest_general_board/b23058/96672942/p1/

Eυχαριστώ δουλεύει άψογα τώρα :) το game πάντως είναι βαρύ αλλά αξίζει!

• 1 month later...

Επιτελους ''κυκλοφορησε'' και μετα απο λιγη ωρα ενασχολησης μπορω να πω οτι ειναι παρα

μα παρα πολυ καλο:T:

P.S. To μικρο εισαγωγικο βιντεο με το που ξεκινας το παιχνιδι ειναι ολα τα λεφτα:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.