cypherth Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2006 Ακριβώς ότι λέει το θέμα Ιδέες για το πώς να βάζουμε έξτρα ανεμιστηράκια που να χτυπάνε σε συγκεκριμένα σημεία πχ. εγώ θέλω να χτυπάει ένα πάνω από την 7800gt μου και δεν έχω βρει κάτι "μακρύ" που να κρατάει από πάνω τον ανεμιστήρα. ή κάποια πατέντα πχ τύπου σωλήνα για να ρουφάει και να βγάζει τον αέρα έξω από το κουτί. ακόμα και "κουμπωτό" πάνω στο τροφοδοτικό (μείωση και του θορύβου ταυτόχρονα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Βασικά αυτο που κανουν οι περισσοτεροι είναι τρυπες στο πλαυνό παράθυρο του caseκαι τοποθετουν ανεμηστηρες οπου αυτοι θέλουν(να χτυπάνε chipset,cpu,vga) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 μπορεις και με διπλη αυτοκολλητη ταινια βελκρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Ωραια σκεψη αλλα το βελκρο να ειναι το ενισχυμενο για ο ανεμιστηρα εχει κραδασμους και τα σημεια επαφης του ανεμιστηρα μικρα.Επισης σιλικονη?????ΕΔΙΤ> Αν πανω απο την vga εχεις ελευθερο pci slot, μπορεις να κολλησεις τον ανεμιστηρα απτα πλαγια και να χτυπαει direct την καρτα (τις μνημες θελεις να ψυξεις?). Πολυ φοβαμαι ομως οτι δεν θα κρατησει, θα εχει εντονους κραδασμους.Αν εχεις dremel μπορεις να κανεις θαυματα..As it said: "All u need is a dremel and a dream" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 ΑΠλα με τη σιλικονη τα πραματα γινονται λιγο πιο μονιμα σε σχεση με το βελκρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 11, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Αρχική απάντηση από mefistofelis ΑΠλα με τη σιλικονη τα πραματα γινονται λιγο πιο μονιμα σε σχεση με το βελκρο κατα τη γνωμη μου ειναι η καλυτερη λυση. βεβαια μπορει να σου προκυψει κανενα προβληματακι με κραδασμους κλπ αλλα αυτα διορθωνονται ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Μάϊος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 ταινία διπλής όψης χωρις velctro. βάζεις δύο στρώματα για απορόφηση των κραδασμων και δεν πάει πουθενά Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Αρχική απάντηση από dimitris74 ταινία διπλής όψης χωρις velctro. βάζεις δύο στρώματα για απορόφηση των κραδασμων και δεν πάει πουθενά για ποσο καιρο ομως; με την σιλικονη εισαι σιγουρος για ολη σου τη ζωη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Μάϊος 11, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa για ποσο καιρο ομως; με την σιλικονη εισαι σιγουρος για ολη σου τη ζωη..... κοιτα, με την ιδια ταινια εχω κολλήσει tweeter στο αμαξι και αντεξαν περίπου 3 χρόνια, δεν ξεκόλλησαν με τίποτα, στο pc Και χωρις σημαντικές καταπονήσεις θα αντέξουν αρκετα.η σιλικόνη για να πιάσει καλά θέλει προσεκτικό καθάρισμα προσεκτικό κόλημα. τουλαχιστον με θερμοσιλικόνη που δοκίμασα να κολλήσω δεν ημουν ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 11, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 οκ τοτε. παντως προσωπικα θα χρησιμοποιουσα σιλικονη, τις ελαχιστες φορες που χρειαστηκε δεν ωμε απογοητευσε σε αντιθεση με καποιες ταινιες διπλης οψεως.τι να πω, μπορει να επεσα στην περιπτωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Μάϊος 11, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Αν μπορείς, το καλύτερο είναι να ανοίξεις μια τρύπα στο πλάι. Εγώ για την δική μου 7800 gt αυτό έκανα και είναι μια χαρά τώρα. http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=25241&highlight=soprano Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Μάϊος 11, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 μου περισσεύει αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804900 το υλικό του είναι μάλλον κράμα κάτι με κάτι μπορώ να το ακουμπήσω επάνω στην κάρτα γραφικών μου ή υπάρχει μεγααααλη περίπτωση να βραχυκυκλωθεί? όταν εννοούσα να στερεώσουμε με κάποιο τρόπο πχ έναν ανεμιστήρα εννούσα πλατικό πχ, που να φέρνει κοντά τον ανεμιστήρα στο επάνω πχ μέρος της κάρτασ γραφικών. γιατί εγώ με το στακερ δεν μπορώ με κανένα τρόπο να φτάσω ως την κάρτα, ή να τοποθετήσω με κάποιο τρόπο από κάπου ανεμιστήρα για να είναι από πάνω της. όσο για το κόλπο με το τροφοδοτικό κάπου είδα ένας τύπος πήρε σωλήνα αποχέτευσης και την μόνταρε πίσω στο τροφοδοτικό, τη δίπλωσε και με ηχομονωτικό, την έβαψε με σπρευ ματ μαύροκαι την έστειλε έξω από το σπίτι, ή στις γρίλιες του καλοριφέρ αυτές στο πάτωμα, ή ψηλά στο ταβάνι...αν βρω το λινκ θα το βάλω. για τέτοιες πατέντες μιλάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Μάϊος 11, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Παρε μια κουλουρα τσερκι απο ενα καταστημα με εργαλεια(2,5ευρω τα 10 μετρα)και φτιαξε λαμακια στο μεγεθως που σε βολευει(κατα προτημηση διπλο για να μην ειναι πολυ ευκαμπτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Μάϊος 11, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Εδω φαινεται πως εχω στερεωσει εναν 12αρη να φυσαει μνημες/mosfet μνημων Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Μάϊος 11, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Και αλλη μια εφαρμογη για τις καρτες γραφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάϊος 11, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Ωραία πατέντα Phil! Μάλλον θα κάνω το ίδιο γιατί έχω μόνιμα ανοικτό το κουτί! Μια απορία όμως...Στην κάτω πλευρά τι έκανες; Πως κατάφερες να το στηρίξεις; Η κάτω πλευρά του κουτιού απέχει πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 11, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 20:35] Παρε μια κουλουρα τσερκι απο ενα καταστημα με εργαλεια(2,5ευρω τα 10 μετρα)και φτιαξε λαμακια στο μεγεθως που σε βολευει(κατα προτημηση διπλο για να μην ειναι πολυ ευκαμπτο) ...ειναι η απολυτη λυση ...ο παλιος ειναι αλλιως... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Μάϊος 11, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi [Σήμερα, στις 20:44] Ωραία πατέντα Phil! Μάλλον θα κάνω το ίδιο γιατί έχω μόνιμα ανοικτό το κουτί! Μια απορία όμως...Στην κάτω πλευρά τι έκανες; Πως κατάφερες να το στηρίξεις; Η κάτω πλευρά του κουτιού απέχει πολύ... Αν αναφερεσαι στη δευτερη φωτο,δεν χριαζεται στηριξη απο κατω αν εχεις βαλει διπλο τσερκι.Αλλα ακομα και αν θες οποσδηποτε να βαλεις και απο κατω,η κουλουρα ειναι 10 μετρα και το κοβεις οσο θες εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Μάϊος 11, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Phil μόλις μου έλυσες κι εμένα τα χέρια!!! Τόσο απλό...μπράβο λέμε!!! :T: Ρε να μην ξέρω το τσέρκι νωρίτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 11, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Στην πρωτη φωτογραφια η πανω δεξια βιδα πως βιδωθηκε πανω στο case? ειχε τρυπα εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.