pReHiStoRik Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2006 Ρε παίδες μου έσπασε η βάση απο το ανεμιστηράκι που κρύωνε το chipset της μητρικής μου...έψαξα σε όλη την πάτρα δεν βρήκα τίποτα...μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ μόνο το ανεμηστηράκι ώστε να το βηδώσω πάνω στην ψύκτρα? ή μήπως πρέπει να αγοράσω ολόκληρη ψύκτρα? στο e-shop μου είπανε για νεα ψύκτρα με παθητική ψύξη...θα είναι το ίδιο καλή?Ακούω προτάσεις...ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάϊος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 skroutz it δες εδω εχει μεγαλη γκαμα τιμων.Τωρα αν κανεις o/c μπορεις να παρεις με ανεμιστηρι πανω αλλιως και με παθητηκη ψυξη θα εισαι μια χαρα...βλεπε zalman! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Μάϊος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 εγώ στην Asus A8N-SLI Deluxe, με το γνωστό προβλημα του chipset fan, έβγαλα το παλιό και κόλησα καινούργιο ιδίων χαρακτηριστηκών με θέρμο-σιλικόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Πολύ φθηνό, καλύτερη απόδοση από το "μαμά" και δεν ενοχλεί τις vga: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806150Μοναδικό μειονέκτημα η δυσκολία στην τοποθέτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Λευκη σιλικονη με συγκολλητικες ιδιοτητες αναμεμειγμενη με σεραμικ, αναλογια 3-4:1THE BOUDAS WAY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Μάϊος 11, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Αρχική απάντηση από fotme Λευκη σιλικονη με συγκολλητικες ιδιοτητες αναμεμειγμενη με σεραμικ, αναλογια 3-4:1THE BOUDAS WAY δε θέλει να κολήσει τη ψύκτρα, αλλά το fan πάνω σε αυτήν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Malkav [Σήμερα, στις 15:05] δε θέλει να κολήσει τη ψύκτρα, αλλά το fan πάνω σε αυτήν... το σχολιο μου πηγαινε στον wizard για την δυσκολια τοποθετησης. Αν η ψυχτρα εχει κενα μπορει να τον στερεωσει με tireups και σιλικονη στα σημεια επαφης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάϊος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Ψάξε και ένα καινούργιο με heatpipes της thermalright (HR-05), ακριβό λίγο ~20 αλλά όμορφο και πολύ αποδοτικό. Πιστεύω χωρίς OC κρατιέται και χωρίς ανεμιστήρα. ’λλη επιλογή CoolerMaster Ice II αν χωράει. Στην Στουρνάρη θα το βρεις σε διάφορες τιμές, απο 20~28, έχει και ανεμιστήρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 11, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 nobig, πολύ καλή αλλά δε χωράει στην Asus ούτε με 1 κάρτα γραφικών, πόσο μάλλον αν έχει SLI.Αν μπει σε 90 μοίρες, δηλαδή παράλληλα με την κάρτα, ακουμπάει απάνω στην κάρτα και η ροή αέρα είναι μηδαμινή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Μάϊος 11, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Αρχική απάντηση από fotme το σχολιο μου πηγαινε στον wizard για την δυσκολια τοποθετησης. Αν η ψυχτρα εχει κενα μπορει να τον στερεωσει με tireups και σιλικονη στα σημεια επαφης. sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Μάϊος 26, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 μπορεις να βιδωσεις ενα ανεμιστιρακι των 6 εκατοστων πανω στη ψυκτρα αναμεσα στις φετες....αν το 6αρι ειναι μεγαλο παρε 4αρι...αν παλι δε βιδωνουν και οι 4 και πετανε απο τι μια ακρη δε πειραζει κατηολου...αερας πευτει πανω...εκτος και αν εχεισ πλεξι απο διπλα και σε νοιαζει και η εμφανιση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.