Jump to content

Ανοιγει μονος του υπο προυποθεσεις

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια και χαρα παιδες.

Το προβλημα εχει ως εξης. Πριν λιγες μερες εβαλα ενα τηλεφωνο στο δωματιο μου το οποιο συνεδεσα πανω στο μοντεμ. Φυσικα απενεργοποιησα την σχετικη επιλογη του BIOS wake onLAN.... γιατι δεν ειχα καμια ορεξη να βλεπω το μηχανημα ανοιχτο χωρις λογο καθε φορα που καποιος παιρνει τηλεφωνο. Ετσι και εγινε. Οταν χτυπαγε το τηλεφωνο ο υπολογιστης δεν αναβε. Οταν ομως παιρνει καποιος τηλεφωνο απο κινητο αναβει οπως θα αναβε αν δεν ειχα απενεργοποιησει την προαναφερθεισα επιλογη του ΒΙΟΣ. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και πανω απο ολα πως γινεται να διορθωθει διορθωθει το προβλημα;;

Ευχαριστω προκαταβολικα.......

εεεε ξέρεις...το WakeOnLan αφορά την κάρτα δικτύου αποκλειστικά.

Αν έχεις Modem,που μάλλον έχεις, η επιλογή που σε ενδιαφέρει ειναι το WakeOnRing

Απενεργοποίησε και αυτην και το ξανασυζητάμε

Αρχική απάντηση από darkCount

εεεε ξέρεις...το WakeOnLan αφορά την κάρτα δικτύου αποκλειστικά.

Αν έχεις Modem,που μάλλον έχεις, η επιλογή που σε ενδιαφέρει ειναι το WakeOnRing

Απενεργοποίησε και αυτην και το ξανασυζητάμε

και αυτη ειναι απενεργοποιημενη. και αυτο ειναι που με κανει να τρελαινομαι. μαλιστα το τσεκαρα και χτες το βραδυ για να δω μηπως κατα τυχη ειχε γινει κανενα λαθος.

Όταν παίρνουν απο κινητό μόνο?? Καμμία σχέση με Voδαfonε? :tomato:

Πέρα απ'την πλάκα, κάτι σου έχει ξεφύγει. Ψάξε καλύτερα τις επιλογές της mobo και ρίξε και μία ματιά στο manual για κανένα jumper.

οχι καμια σχεση με vodafone. ΤΙΜ εχω. τεσπα, θα το κοιταξω σημερα παλι και θα σας πω αν και δεν νομιζω να εχω κανει λαθος....

λοιπον, οπως σας υποσχεθηκα κοιταξα στο ΒΙΟΣ για τις σχετικες επιλογες και ακριβως ετσι οπως σας ειπα.

@darkCount: στο ΒΙΟΣ της μητρικης μου το wake on lan & modem ring ειναι μια ενιαια επιλογη. Αναγραφεται καπως ετσι: Μοdem Ring/Wake on LAN: Disabled(η Enabled)

τα συμπερασματα δικα σας

ϊσως να μη λειτουργεί τότε σωστά η επιλογή αυτη. Τι να πω...

Στην ίδια σελίδα μήπως υπάρχει κάτι να απενεργοποιήσεις για τους άλλους τρόπους Power ON εκτός απο το να πατάς το κουμπί στο tower?

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Φαντάσματα ίσως...

αυτο με τα φαντασματα πρεπει να ειναι :D :D . καποιασ στιγμη θα ξανακοιταξω, τι να πω...

λοιπον, τα ξανακοιταξα ολα και εκ πρωτης οψεως δεν ειδα κατι υποπτο. η μονη επιλογη που μπορει και να εχει σχεση(δεν ξερω αν εχει) ηταν η PME Event Wake up η οποια ηταν στο enabled. Λετε να φταιει αυτο;

οπως φαινεται μαλλον αυτη η επιλογη εφταιγε τελικα την απενεργποιησα και ολα καλα.

Κι εγω είχα πάθει το ιδιο στο Pentium 3, αλλα μου ηταν πολυ χρησιμο. Επειδη εκανε μια ώρα να ανοιξει το pc, μόλις σχόλαγα απο το σχολείο έκανα μια αναπαντητη στο σπιτι ώστε να είναι έτοιμος όταν θα φτάσω :p

σε αυτη την περιπτωση ηταν οντως χρησιμο. σε εμενα που δεν εχω ευτυχως τετοιο προβλημα ηταν πολυ σπαστικο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.