mefistofelis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2006 Που μπορω να βρω τους πιο φθηνους?Εδω εχω βρει με 5 ευρω ασχετα με τα μεταφορικαhttp://www.alphacool.de/xt/product_info.php/products_id/3696/cPath/6_80_86/120x120mm-fans/fan-120x120x25-alphacool-120-19dba.html
hayabusa Μάϊος 11, 2006 #2 Μάϊος 11, 2006 οι ποιο φτηνοι συνηθως κανουν και πολυ φασαρια εγω θα σου προτεινα να παρεις ανεμιστηρια της thermaltake που ειναι εγγυημενης ποιοτητας και τα πανε πολυ καλα και απο αποψη θορυβου πασντα σε πολυ καλες τιμες.επισης το λινκ που εχεις ποσταρει δεν με βγαζει πουθενα
fotme Μάϊος 11, 2006 #3 Μάϊος 11, 2006 enermax kai οι καινουργιοι της sharkoon, silent eagle: 9-11 εουρως link is broken
hellbound Μάϊος 11, 2006 #5 Μάϊος 11, 2006 Για ρίξε μια ματιά και στον akasa τον έχω αρκετό καιρό και είναι αρκετά καλός.http://www.akasa.co.uk/akasa_english/spec_page/fans/spec_ak_183_l2b.htm
CaptainMilo Μάϊος 11, 2006 #6 Μάϊος 11, 2006 Thermaltake ανεμιστήρια που χρησιμοποιώ τώρα δεν θα τα πρότεινα , τουλάχιστον από πλευρά θορύβου , σχεδόν διπλάσια φασαρία από τα CM silent που είχα στο παρελθόνΑπό ροή όμως καλά τα πάνε
ΝTG Μάϊος 12, 2006 #7 Μάϊος 12, 2006 @mefistofelisτους ιδιους ανεμηστηρες που δειχνεις τους εχει και εδω (σε περιπτωση που δεν τους εχει δει)Eπισης δες και αυτουςτους δυο...ιδιας εταιριας αλλα ο "χοντρος" ειναι πιο αθορυβος..ο χοντροςο κανονικοςνομιζω στο e-shop τους εχει....εχω παρει τον 2 9αρηδες για τις μνημες...(εχει και 6χρονια εγγυηση αν σε ενδιαφερει)
fotme Μάϊος 12, 2006 #9 Μάϊος 12, 2006 Πραγματικα δεν καταλαβαινω, γιατι δεν πας κατευθειαν σε κατι καλο. Ενταξει αυτο που σου δειχνει ο ntg ειναι καλα, αλλα στα ιδια λεφτα παιρνεις ενερμαξ που αν θελεις ειναι ενας αποδοτικος αθορυβος και αν θελεις performance. Οι αρκτικ δουλεουν στα περιπου 55 cfm kai 25db κατι που εχει και ο ενρμαξ, μονο που εχεις την επιλογη να δουλευει και κοντα στα 90cfm...Αν θες αθορυβο τα silenxkai ta silent eagle ειναι κατεμε τα πιο αθορυβα, αα και οι papst.
mefistofelis Μάϊος 12, 2006 Author #10 Μάϊος 12, 2006 Αρχική απάντηση από fotme Πραγματικα δεν καταλαβαινω, γιατι δεν πας κατευθειαν σε κατι καλο. Ενταξει αυτο που σου δειχνει ο ntg ειναι καλα, αλλα στα ιδια λεφτα παιρνεις ενερμαξ που αν θελεις ειναι ενας αποδοτικος αθορυβος και αν θελεις performance. Οι αρκτικ δουλεουν στα περιπου 55 cfm kai 25db κατι που εχει και ο ενρμαξ, μονο που εχεις την επιλογη να δουλευει και κοντα στα 90cfm...Αν θες αθορυβο τα silenxkai ta silent eagle ειναι κατεμε τα πιο αθορυβα, αα και οι papst. Ποιον ενερμαξ λες?Δωσε κανενα λινκ pls
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.