Tsunami Μάϊος 16, 2006 #61 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Εισαι σιγουρος? Νομιζα οτι αλλο ο cappuchino freddo και αλλο o espresso freddo. Δεν εναι μονο το χτυπημενο γαλα. Ειναι 2 εντελως διαφορετικα ειδη καφε. Εκτος και αν εχω καταλαβει λαθος! Γιάννη είναι ίδιο είδος καφέ.Ο Καπουτσίνο είναι εσπρέσο με γάλα και σαντιγί ή αφρόγαλο.
Dr.Paneas Μάϊος 31, 2006 Author #63 Μάϊος 31, 2006 Δοκιμασα φραπε με 2 κουταλιες νες και 1 κουταλια ζαχαρης + 1 δακτυλα νερο καικ αθολου γαλα. Δεν καταλαβα και πολλα παλι νυσταζα. Ο γαλλικος ηταν λιγο καλυτερος σε αυτο, καθως με ξυπνησε λιγο. Ο Espresso ηταν ο πιο αποτελεσματικος αλλα κρατησε λιγη ωρα. thx guys!
mauros Ιούνιος 7, 2006 #64 Ιούνιος 7, 2006 με 2 redbull και ένα διπλό εσπρέσο σκέτο μπορεί και να κοιμηθείς μετα απο 3 ώρες που θα ξαπλώσεις στο κρεββάτι σου.Τώρα για πιο χοντρά γύρνα το στις παράνομες *ινες
Solid Snake Ιούνιος 8, 2006 #65 Ιούνιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Arapis με 2 redbull και ένα διπλό εσπρέσο σκέτο μπορεί και να κοιμηθείς μετα απο 3 ώρες που θα ξαπλώσεις στο κρεββάτι σου.Τώρα για πιο χοντρά γύρνα το στις παράνομες *ινες plus, εχεις πολλες πιθανοτητες να βγαλεις και φτερα
ProPitsiriko$ Σεπτέμβριος 19, 2008 #68 Σεπτέμβριος 19, 2008 Ξεφτυλαααααααααααααααααααααααααα.................................... Ρεζίλη η Ελλαδα...Ελεος... Παντος εχει και γ@μω τις προφορες....
cptkoulis Σεπτέμβριος 19, 2008 #69 Σεπτέμβριος 19, 2008 στην αγγλια σε μια φαση αδυναμιας ειχα κανει το απολυτο αισχος εβαλα 2 κουταλιες νεσκαφε, λιγη ζαχαρη και εριχξα απο πανω κοκα κολα , ενα κουτακι και να σκαει με αφρο στο ποτηρι. ο αφρος ανακατεψε το καφε και εγινε ενα πραγμα που εμοιαζε σε γευση κατι σε Dr pepper. Φυσικα δε συνισταται σε ατομα με καρδιολογικα προβληματα επιληψιες κλπ , ειναι ισχυρη δοση . εχει ωραια γευση παντως . DISCLAIMER : αν το κανει κανενας και παθει τπτ , εγω δε φερω ουδεμια ευθυνη , σας προειδοποιησα οτι εχει παρενεργειες. Δεν ειναι και αισχος,απλα θελει γερο στομαχι. Την πρωτη φορα που ειχα πειραματιστει με Coca Cola αντι για νερο,την ειχα ακουσει κανονικα απο την καφεινη ΥΓ1. Σε φυσιολογικους ανθρωπους, κατα 99% θα προκυψει αναγκη για pit stop στην τουαλετα ΥΓ2. Αν βιαζομαι πολυ,τρωω 2 κουταλιες και πινω λιγο νερο απο πανω(καμμενος) ΥΓ3. Οταν μιλαμε για φραπε...shaker >>> mixer,classic >>> gold blend
ManosRK Σεπτέμβριος 19, 2008 #70 Σεπτέμβριος 19, 2008 Εγώ έχω πιεί σχεδόν τα πάντα, ξεκίνησα από τα 9 μου να πίνω ελληνικό ψευτοκαφέ (δηλαδή γάλα με γεύση καφέ λολ) και μέχρι τα 14 μου αυτό όπου άρχισα πια να δοκιμάζω διάφορα, ξεκίνησα από απλό ζεστό νεσκαφέ κλάσσικ (ΧΑΛΙΑ σαν γεύση από περιτώματα είναι μπλιάχ) και το ίδιο και μετά φραπέ (ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ μ'αρέσει, ΔΕΝ είναι καφές αυτό ) και μετά (στα 16 και πέρα) πήγα φίλτρου (και άρχισα και να φτιάχνω μόνος μου ελληνικό - δεν τον πετυχαίνω με ΤΙΠΟΤΑ λέμε). Εκεί ΟΛΑ τα λεφτά, the best, ότι γεύση θες βρίσκεις λέμε, απλά ΚΟΛΛΗΣΑ, Επίσης ζεστός cappucino και espresso (μόνο αν είσαι ψυχολογικά και ΚΥΡΙΩΣ σωματικα προετοιμασμένος λολ) ALL the money. Ε μετά από ΤΟΣΕΣ δοκιμές και διαλύσεις στομάχου από (καφέδες αλλά και άλλες αιτίες βέβαια) αντιμετώπισα κάτι προβλήματα υγείας στα 19, πέρυσι δηλαδή (βλ. πέτρες στην χολή και σύνδρομο ''ευερέθιστου εντέρου''<--------That HURTS) οπότε κομμένοι οι καφέδες μέχρι και φέτος όπου ανακάλυψα τον cappucino freddo της καφετέριας και δεν λέω να ξεκολλήσω. Τώρα πήρα να φτιάχνω και μόνος στο σπίτι αλλά δεν πετυχαίνω αφρό ρε γαμwto. Βάζω λίγο νερό 1 ΓΕΜΑΤΗ κουταλιά καφέ και 1 1/2 ζάχαρη χτυπάω μέχρι να γεμίσει το ποτήρι σχεδόν αφρό συμπληρώνω νερό και βάζω λίγο (ένα δάχτυλο και λιγότερο) γάλα και ξαναχτυπάω (btw χρησιμοποιώ χτυπητήρι και ΟΧΙ σέικερ) και ο αφρός αμέσως ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!!!!! εξαιτίας του γάλακτος μάλλον. What do i do ? (Εγώ πάντως καφέ χωρίς γάλα ΔΕΝ πίνω λολ It's a sin). Βέβαια έχω και ένα άλλο πρόβλημα από πάντα, ΚΑΝΕΝΑΣ καφές ΔΕΝ με πιάνει :S Weird huh ? μπορεί να πιώ καφέ και μετά μισή ώρα να πα να κοιμηθώ και αυτό συμβαίνει με ΟΛΑ τα είδη του καφέ. P.S. The moral message of the day "DON'T BUMP ancient topics for your own good!!!!!"
Maximus Σεπτέμβριος 19, 2008 #72 Σεπτέμβριος 19, 2008 Ziltoid travels to Earth in search for "the ultimate cup of coffee", in order for him to succeed time travel. χαχααχχα
ReaperX Σεπτέμβριος 19, 2008 #73 Σεπτέμβριος 19, 2008 @ManosRK Kανονικά ο capuccino freddo είναι espresso που τον βάζεις στο ποτήρι,ρίχνεις παγάκια μέχρι πάνω να παγώσει κ συμπληρώνεις αφρόγαλα. Καμία σχέση στη γεύση με τα έτοιμα. Όσο για τον αφρό δεν γίνεται απ' τον καφέ.Βάλε σε δυνατό χτυπητήρι γάλα ζάχαρη και μερικά παγάκια κ άστο να χτυπηθεί μέχρι να γίνει σαν σαντυγί.Τhat's it...
ManosRK Σεπτέμβριος 26, 2008 #74 Σεπτέμβριος 26, 2008 Ναι, κανονικά. Αυτός ο έτοιμος που παίρνω κάνει αφρό σαν φραπές (''Πλούσια κρέμα'' λέει, yeah right:p) οπότε δεν είναι original με αφρόγαλο κι έτσι σαν της καφετέριας και ουσιαστικά δεν χρειάζεται αφου κάνει αφρό (πάλι λέει ) αλλά αν βάλω γάλα κόβει ο αφρός οπότε μετά μου γίνεται σαν νερουλός καφές λολ. Δοκίμασα μια φορά να φτιάξω αφρόγαλο αλλά δεν...I will try that, thanks . Απλό χτυπητήρι με τριμμένο πάγο κάνει ? Για δεν έχω κάτι άλλο και άμα βάλω ολόκληρα τα παγάκια σ'εκείνο θα μου μείνει στο χέρι
submarine1981 Σεπτέμβριος 26, 2008 #75 Σεπτέμβριος 26, 2008 Πλακα πλακα....και γω δεν μπορω να πω οτι πινω πολους καφεδες....αλλα μου γεννηθηκε μια απορια.Ποιος καφες ειναι ποιο καλος απο αποψη υγειας(εχω ακουσει για το φραπε τα χειροτερα) και για του φιλτρου οτι ειναι καλος επειδη φιλτραρετε.Για πειτε....
ManosRK Σεπτέμβριος 26, 2008 #76 Σεπτέμβριος 26, 2008 Ναι ο φραπές είναι ο χειρότερος. Για τον ελληνικό έχω ακούσει καλα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.