Jump to content

Προβλημα με εξωτερικο σκληρο

houla

Recommended Posts

Τον συνδεω στις θυρες της pci καρτας που εχω βαλει για να εχω usb2 στον υπολογιστη.

@dellman δεν καταλαβα για ποια δυο καλωδια μιλας?

αν θυμαμαι καλα αυτοι οι δισκοι εχουν δυο καλωδδια. ενα για ρευμα και ενα για μεταφορα δεδομενων η κατι τετοιο αλλα και τα δυο συνδεονται σε USB

sorry δεν το καταλαβα απο την αρχη,

συνδεω κανονικα και το usb και το ρευμα( εχει ξεχωριστο μετασχηματιστη) αλοιμονο...:cool:

Αρχική απάντηση από houla

( εχει ξεχωριστο μετασχηματιστη)

δηλάδη το 1 καλωδιο συνδεεται σε USB και το αλλο στο ρευμα;

Αν είναι παλιός ο υπολογιστής σου & από προσφορές ΑLΤΕC - QUEST έχεις πρόβλημα με τη μητρική σου!!Το ίδιο πρόβλημα είχε & ο αδερφός μου & ψάχνοντας το βρήκε ότι κάτι δεν έστεκε σωστά με τους δίαυλους pci εκείνης της εποχής στις συγκεκριμένες μητρικές των προσφορών!!!

Ο Υπολογιστης ειναι παλιος, οχι προσφορας ομως.

Αυτο που με τσαντιζει ειναι οτι με αλλες συσκευες usb2 δουλευει κανονικα:mad:

Σου προτείνω τότε να αφαιρέσεις το σκληρό δίσκο από το κουτάκι του & να τον συνδέσεις μέσα στο κουτί (αν είναι ide) στο primary bus as slave (with your main disk).'Η αν δεν είναι ide ,να δανειστείς άλλο κουτάκι & να δείς τι θα συμβεί.Αν φταίει το κουτάκι σου προτείνω να το αντικαταστήσεις με vipower ή equip.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.