dellman Μάϊος 16, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Βάζεις και τα 2 καλώδιακια ή μόνο ένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
houla Μάϊος 17, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Τον συνδεω στις θυρες της pci καρτας που εχω βαλει για να εχω usb2 στον υπολογιστη.@dellman δεν καταλαβα για ποια δυο καλωδια μιλας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 17, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 αν θυμαμαι καλα αυτοι οι δισκοι εχουν δυο καλωδδια. ενα για ρευμα και ενα για μεταφορα δεδομενων η κατι τετοιο αλλα και τα δυο συνδεονται σε USB Link to comment Share on other sites More sharing options...
houla Μάϊος 18, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 sorry δεν το καταλαβα απο την αρχη, συνδεω κανονικα και το usb και το ρευμα( εχει ξεχωριστο μετασχηματιστη) αλοιμονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 18, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Αρχική απάντηση από houla ( εχει ξεχωριστο μετασχηματιστη) δηλάδη το 1 καλωδιο συνδεεται σε USB και το αλλο στο ρευμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
21αεκ Μάϊος 18, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Αν είναι παλιός ο υπολογιστής σου & από προσφορές ΑLΤΕC - QUEST έχεις πρόβλημα με τη μητρική σου!!Το ίδιο πρόβλημα είχε & ο αδερφός μου & ψάχνοντας το βρήκε ότι κάτι δεν έστεκε σωστά με τους δίαυλους pci εκείνης της εποχής στις συγκεκριμένες μητρικές των προσφορών!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
houla Μάϊος 19, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Ο Υπολογιστης ειναι παλιος, οχι προσφορας ομως. Αυτο που με τσαντιζει ειναι οτι με αλλες συσκευες usb2 δουλευει κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
21αεκ Μάϊος 19, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2006 Σου προτείνω τότε να αφαιρέσεις το σκληρό δίσκο από το κουτάκι του & να τον συνδέσεις μέσα στο κουτί (αν είναι ide) στο primary bus as slave (with your main disk).'Η αν δεν είναι ide ,να δανειστείς άλλο κουτάκι & να δείς τι θα συμβεί.Αν φταίει το κουτάκι σου προτείνω να το αντικαταστήσεις με vipower ή equip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.