houla Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2006 Καλησπερα, αντιμετοπιζω ενα προβλημα με εναν εξωτερικο σκληρο wd80gb usb2Συγκεκριμενα εγκατεστησα ενα usb2 controler τον υπολογιστη μου ο οποιος δουλευει κανονικα,εχω xp sp2.Οταν ομως συνδεω τον σκληρο δεν τον αναγνωριζει και βγαζει μηνυμα 'αγνωστης συσκευης'Οταν τον συνδεω σε usb1 δουλευει κανονικα:cry: Ξερει κανεις τι συμβαινει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάϊος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 τι σκληρος ειναι?Μηπως 2.5"?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 μηπως πρεπει να περασεις τιποτα οδηγους; ακραιο και παραλογο για τα ΧΡ αλλα ποτε δεν ξερεις.δωσε μας λεπτομερειες για τον δισκο μπας και βγαλουμε κανενα συμπερασμα-μην κανουμε μονο υποθεσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
houla Μάϊος 11, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Αν και δεν μπορεσα να βρω καποιο στοιχειο για το αν ειναι 2,5 αν κρινω απο το μεγεθος του δεν πρεπει να ειναι. Εχω P4 στα 1,6 παλιο μηχανημα, και ειπα να παρω ενα controler gia usb2, εχω περασει drivers για τον controler και δουλευει κανονικα, δηλ αν βαλω ενα stick 512 που εχω το βλεπει κανονικα και δουλευει γρηγορα, αλλα οταν συνδεω τον σκληρο βγαζει μηνυμα οτι συνδεθηκε αγνωστη συσκευη, του λεω να ψαξει για drivers αλλα δεν βρισκει στο internet. Αν συνδεσω τον σκληρο σε usb 1,1 τον βλεπει κανονικα σνα συσκευη.:...: Καποια στιγμη που τον συνδεσα στη usb2 τον ειδε για 10 sec και μετα τον εστειλε παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 τι μαρκα ειναι ο δισκος σου; αν συνδεεται μονο με USB στον υπολογιστη τοτε ειναι 2,5αρης. αν ειχε οδηγους μεσα στην συσκευασια τοτε περασε τους και πες μας το αποτελεσμα...μου φαινεται πολυ κουφο παντως το προβλημα που εχεις. εγω αλλα και φιλοι μου ποτε δεν αντιμετωπσαμε κατι παρομοιο με εξωτερικους σκληρους...για να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
houla Μάϊος 11, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Ο δισκος ειναι western digital 80gb και συνδεεται μονο με usb.Δεν ειχε καποιο cd με drivers παντως στο κουτι,Λεω να κατεβασω νεους drivers για τον controler μηπως και φταιει κατι εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 αρχικα μπες στο σιτε της κατασκευαστριας εταιριας και δες εκει για οδηγους για τον δισκο. αν δες βρεις κατι τοτε κοιταξε για οδηγου του controller. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάϊος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Τα ΧΡ εχουν εγκατεστημενους τους οδηγους για usb2!!!Δε χρειαζεται να κανεις κατι τετοιο!!Οι 2.5" τρωνε κατι τετοιες φλασιες ανα περιοδους!Σε πρωτη φαση συνδεσε τον σε usb1.1 για να δουλεψει και κανε του φορματ!Κατα πασα πιθανοτητα μετα θα σου δουλεψει!Δοκιμασε το και πες μου τι εγινε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
houla Μάϊος 12, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Ο σκληρος ειναι γεματος mp3 τα οποια θελω να μεταφερω στο pc πρωτα Καποιες φορες πετυχαινει η συνδεση, αλλα οταν παω να μεταφερω τα αρχεια του βγαζει μηνυμα οτι δεν γινεται η μεταφορα, μηπως φταιει το οτι ο σκληρος ειναι FAT32 ενω οι σκληροι του υπολογιστη ειναι NTFS (το προσεξα εχθες αυτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 12, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 δεν παιζει να φταει το στστημα αρχειων των αλλων σκληρων. με τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάϊος 12, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Δεν ειπες οτι μπορεις να τον ανοιξεις απο θυρα usb1.1?!Παντως πολυ δυσκολα θα φταει το συστημα αρχειων!Ο δισκος μηπως ειναι παλιος και τα εχει ψιλοπαιξει??Δοκιμασε να τα αντιγραψεις με κανενα προγραμματακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 12, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 εγω λεω να πας σε ενα γνωστο σου να τα αντιγραψεις ολα σε μερικα δισκακια και μετα να του ριξεις ενα φορματ. αν φτιαξει θα εισαι οκ, αν το προβλημα παραμεινει τοτε μαλλον θα πρεπει να τον αλλαξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
houla Μάϊος 12, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Αυτο εχω σκοπο να κανω θα αντιγραψω τα αρχεια σε αλλον και θα του κανω φορματ Ειδωμεν... Θα ενημερωσω για το αποτελεσμα, τωρα ειμαι ακομα στην δουλεια:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet231 Μάϊος 13, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 φιλε μου και εγω αντιμετωπισα κατι παρομοιο....format και δουλεψαν ολα ρολοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
houla Μάϊος 15, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Τα αντεγραψα αλλου του εκανα φορματ, αλλα τιποτα:cry: δουλευει μονο στο usb 1,1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 15, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 τοτε μαλλον πρεπει να τον αλλαξεις η να αρκεστεις στην 1,1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάϊος 15, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Δοκιμασε να τον κανεις FAT32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
houla Μάϊος 16, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 FAT32 ηταν και τον εκανα NTFS αλλα καμια διαφορα, Το θεμα ειναι οτι σε αλλους υπολογιστες δουλευει κανονικα σε usb2, μονο στον συγκεκριμενο υπολογιστη εχει μουλαρωσει. Πιστευω οτι φταιει ο controler του usb2 του υπολογιστη ο οποιος οπως ξαναειπα ειναι καρτα Pci, αλλα ολες οι αλλες συσκευες usb2 που εχω δουλευουν κανονικα οταν τις συνδεσω μονο ο σκληρος μου κανει κολπα, και ειναι και ο βασικος λογος που αγορασα την καρτα αυτην Drivers εχω περασει αλλους αλλα τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 16, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 τοτε σγουρα κατι παιζει με τον δισκο αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι.....???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάϊος 16, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Μη μου πεις οτι τον συνδεεις στις προστινες usb θυρες του κουτιου σου!!!Αν εκανες αυτο το σφαλμα τοτε δοκιμασε να τον συνδεσεις στις πισω που ειναι πανω στη μητρικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.