Athens2004 Μάϊος 11, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Ναι μωρε τραβάτε με κι' ας κλαιω ταχα μου σε παρασέρνουμε θα μας πεις κιολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 11, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Δημητρη παρε dfi με nforce4 και δεν θα χασεις.Σιγουρα δεν θα χασεις τον υπνο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Μάϊος 11, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Εγώ πάντως παιδία τώρα τελευταία έχω χάσει τον ύπνο μου με την Asrock. Αυτό γίνεται επειδή οι επαφές του SATA II και των SATA 1 είναι πολύ χαλαρές (σχεδόν παίζουν) με αποτέλεσμα κάθε λίγο και λιγάκι να μην βλέπει κάποιον από τους δίσκους.....’ντε να ανοίξεις το κουτί, να παίξεις λίγο με τα SATA καλώδια, να κάνεις το σταυρό σου και να ελπίζεις ότι όλα θα πάνε καλά....Μεγάλη ταλαιπωρία. Να σκεφτείτε ότι μου έρχεται να βάλλω κόλα στις συνδέσεις μήπως και γλιτώσω. Έχει κανείς από εσάς (και ιδιαίτερα εσύ Dagalidis) αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα? Τώρα η DFI είναι πολύ καλή επιλογή για μητρική αλλά με φοβίζει πολύ η ασυμβατότητα που έχει με διάφορες μνήμες. Θα πρότεινα ASUS από την δική μου πλευράΈτσι δηλαδή για να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα ταλαιπωρηθώ με τις μνήμες. Και σαν ποιότητα κατασκευής νομίζω πως είναι από τις πιο καλές.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 11, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Λοιπόν παιδιά .... η καρτούλα έφτασε και είναι σκέτη γλύκα. DFI διαθέσιμη δεν βρήκα στην Πάτρα και μάλλον προσωρινά θα την βάλω πάνω στην ASROCK.. Aντε να ανεβάσουμε τα Frames στα ύψη.... Ζήλευε SLN σκάσε από την ζηλια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 11, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Λοιπόν παιδιά .... η καρτούλα έφτασε και είναι σκέτη γλύκα. DFI διαθέσιμη δεν βρήκα στην Πάτρα και μάλλον προσωρινά θα την βάλω πάνω στην ASROCK.. Aντε να ανεβάσουμε τα Frames στα ύψη.... Ζήλευε SLN σκάσε από την ζηλια.... καλοδουλευτη men Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 11, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Πωλειται DFI-SLI-DR Ετοιμοπαραδοτη, εντος εγγυησης με ολα τα καλουδια140 ευρω...Πληροφοριες με πμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 11, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Χεχε χεχε Μόλις βρήκα μητρική για την κάρτα.... Αγόρασα από το κατάστημα του SLN.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 12, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Eν αναμονή λοιπόν της μητρικής από τον SLN, είπα να τραβήξω και μερικές φωτογραφίες από την καλλονή που περιμένει το ταίρι της (DFI-SLI-DR).... Φώτο 1.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 12, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Φώτο...2 από πίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 12, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Φώτο...3 Η εξαγωγή του αέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 12, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Φώτο...4 Πρέπει να είναι αρκετά αποτελεσματικό το σύστημα ψύξης που έχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 12, 2006 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Με αυτό θα την αφήσεις?Τουλάχιστο την πάστα την άλλαξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 12, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Δεν την πείραξα καθόλου. Ούτε πάστα ούτε τίποτα. Θα την βάλω πάνω με το καλό να δώ πως πάει και μετά θα βελτιώσω όπου και ότι χρειάζεται. Υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο να δεχθεί επάνω της ένα Block by ELEVEN στο μέλλον αλλά ακόμη δεν είναι στα άμμεσα σχέδιά μου.. Είναι ΠΑΡΘΕΝΑ ακόμη και θα φάει τον Σούτσο της με το μαλακό για να μην τσινίσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 12, 2006 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Τσινάει μωρέ αυτό το τερατάκι?Τεσπα...έντε μεγειές και καλοδούλευτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 12, 2006 Author #35 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 00:38] Τσινάει μωρέ αυτό το τερατάκι? Τεσπα...έντε μεγειές και καλοδούλευτη Βρε να συγουρευτώ πρώτα ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα εκ γεννητής μήπως και χρειαστεί να την στείλω πίσω στους γονείς της (ΑΚΑ RMA), και μετά ΤΕΡΜΑ τα γλυκόλογα και κατευθείαν στο SEX.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 13, 2006 Author #36 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Περιμένοντας να πάρω την δική μου μητρική, έκανα μια δοκιμή σε μητρική ενός φίλου (DFI ULTRA D) @ 3800Χ2 στα 2650Μηζ και έτρεξα 2 Bench στα Default της κάρτας... Πήραμε στα 2κ1 38500 Περίπου και στα 2κ06 6700 περίπου.. Δεν ξέρω εαν είναι καλά, αλλά μου φαίνεται πολλά υποσχόμενη η καρτούλα σε ένα Optimized σύστημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 13, 2006 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Περιμένοντας να πάρω την δική μου μητρική, έκανα μια δοκιμή σε μητρική ενός φίλου (DFI ULTRA D) @ 3800Χ2 στα 2650Μηζ και έτρεξα 2 Bench στα Default της κάρτας... Πήραμε στα 2κ1 38500 Περίπου και στα 2κ06 6700 περίπου.. Δεν ξέρω εαν είναι καλά, αλλά μου φαίνεται πολλά υποσχόμενη η καρτούλα σε ένα Optimized σύστημα.... απλα θηριο DAG:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 13, 2006 Author #38 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 NΑΙ βρε DEF αλλά πόσο περίπου πρέπει να βγάζει στα παραπάνω BENCH με Default δε ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 13, 2006 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis NΑΙ βρε DEF αλλά πόσο περίπου πρέπει να βγάζει στα παραπάνω BENCH με Default δε ξέρω... μια χαρα εισαι να φανταστεις στο 2001 τοσο δεν βγαζω εγω με sli gainward 470-1300απλα στο 2006 εβγαλα 8900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Μάϊος 14, 2006 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2006 αντε καλοδουλευτη και καλα score (ζηλευω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.