def Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2006 που μπορω να βρω το patch για το quake4 που υποστηριζει τους διπυρινους?
kallileo Μάϊος 10, 2006 #3 Μάϊος 10, 2006 Κατεβα προς τα κατω και κατεβασε το 1.2http://www.idsoftware.com/
darkCount Μάϊος 10, 2006 #4 Μάϊος 10, 2006 Διαβάζωντας τον τίτλο του θρεντ σου "έβλεπα" μπροστά μου ένα slideshow από Powerpoint που κυκλοφορεί. Χιουμοριστικό είναι και διακωμωδεί την επικοινωνία (απρόσωπη) μέσω msn....Μην στα πολυλογώ...ρωτάει ο Χ την Ψ που συνομιλούν...."έχεις μεγάλα Μεμε?" ...."φσδαφασδφασφ" απαντάει αυτή"Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις" λέει ξανα αυτος"φφσδγφφσδγφδσγ" απαντάει ξανά αυτή"Έχεις κάμερα να σε δω, γιατί δεν καταλαβαίνω τι γράφεις" λέει απελπισμένος αυτόςΤαρατατζουμ ταρατατζουμ....σκάει η εικόνα και έιναι απλωμένα τα μεμε στα πληκτρα ....ε΄κάπως έτσι φαντάζομαι έγραφες τον παραπάνω τίτλο(με δανεικα μεμε ισως) . Δεν διαβάζεται τίποτα μαν...:flower:
GruntGR Μάϊος 10, 2006 #5 Μάϊος 10, 2006 http://www.*******googleit.com/ sorry δεν μπορεσα να αντισταθω anywayz http://www.gamershell.com/news/29629.html edit : damn, με προλαβανε, εγω φταιω που γκουγγλαρω για σενα :alien:
GruntGR Μάϊος 10, 2006 #6 Μάϊος 10, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 17:05] Διαβάζωντας τον τίτλο του θρεντ σου "έβλεπα" μπροστά μου ένα slideshow από Powerpoint που κυκλοφορεί. Χιουμοριστικό είναι και διακωμωδεί την επικοινωνία (απρόσωπη) μέσω msn.... Μην στα πολυλογώ...ρωτάει ο Χ την Ψ που συνομιλούν...."έχεις μεγάλα Μεμε?" .... "φσδαφασδφασφ" απαντάει αυτή "Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις" λέει ξανα αυτος "φφσδγφφσδγφδσγ" απαντάει ξανά αυτή "Έχεις κάμερα να σε δω, γιατί δεν καταλαβαίνω τι γράφεις" λέει απελπισμένος αυτός Ταρατατζουμ ταρατατζουμ....σκάει η εικόνα και έιναι απλωμένα τα μεμε στα πληκτρα .... ε΄κάπως έτσι φαντάζομαι έγραφες τον παραπάνω τίτλο(με δανεικα μεμε ισως) . Δεν διαβάζεται τίποτα μαν...:flower: οτιναναι
unstoppable Μάϊος 10, 2006 #7 Μάϊος 10, 2006 Πετυχε το "για" και το "το", 50% επιτυχια δεν ειναι ασχημα....
def Μάϊος 10, 2006 Author #8 Μάϊος 10, 2006 σας ευχαριστω ολους και για την βοηθεια αλλα και για τις παρατηρησεις απλα βιαζομουν και αν κατι ειναι ακαταλαβιστικο ζητω συγνωμη
spc Μάϊος 10, 2006 #9 Μάϊος 10, 2006 Αρχική απάντηση από def σας ευχαριστω ολους και για την βοηθεια αλλα και για τις παρατηρησεις απλα βιαζομουν και αν κατι ειναι ακαταλαβιστικο ζητω συγνωμη Να το διορθώσεις δεν παίζει υποθέτω, ε;
def Μάϊος 11, 2006 Author #10 Μάϊος 11, 2006 Αρχική απάντηση από spc Να το διορθώσεις δεν παίζει υποθέτω, ε; παιζει και παρα παιζει
def Μάϊος 12, 2006 Author #13 Μάϊος 12, 2006 αντιμετωπιζω ενα προβλημα αφου εκανα ινσταλ το παιχνιδι και εβαλα το patch 1.2full χωρις να περασω το 1.1(δεν ξερω αν πρεπει να το περασω)κανω διπλο κλικ στο εικονιδιο του QUAKEκαι αντι να μου ανοιξει το παιχνιδι μου πεταει μια ασπρη οθονη και μετα με παει στην επιφανειαεργασιας,γιατι δεν μου τρεχει το παιχνιδι?
kallileo Μάϊος 12, 2006 #14 Μάϊος 12, 2006 Φανταζομαι οτι δεν το εχεις σε γνησιο.Δεν χρειαζεται το 1.1.
def Μάϊος 13, 2006 Author #15 Μάϊος 13, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Φανταζομαι οτι δεν το εχεις σε γνησιο.Δεν χρειαζεται το 1.1. οχι δεν ειναι το γνησιο.τι κανω?
FrOsT Μάϊος 13, 2006 #16 Μάϊος 13, 2006 Αφού δεν έχεις και γνήσιο... η κατάσταση ξεφεύγει...Δυστυχώς την λύση δεν θα τη βρεις στο TheLab.gr...Tο θέμα έχει εξυπηρετήσει τον σκοπό δημιουργίας του και κινδυνεύει να ξεφύγει, οπότε θα κλειδωθεί.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.