androu Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2006 Προσπαθώ να απενεργοποιήσω κάποια Connections όπως το 1394 ή το bluetooth lan.. ή το wlan και μου πετάει το εξής μήνυμα Σε αυτή τη φάση φυσικά και δεν είναι συνδεμένο καποιο μηχάνημα - ετσι ώστε να είναι σε λειτουργία -> εχω συνδεμένο το router σε κάρτα δικτύου ... παίζει κανένα ρόλο αυτό ? Παλιά όμως ενεργοποιούνταν κ απενεργοποιούνταν χωρίς πρόβλημα . . . -->Σε κάποια φάση ανακάλυψα οτι οι drivers ενός Modem crypto χτυπούσαν .. τώρα όμως δν είναι εγκατεστημένοι για να δημιουργούν πρόβλημα.. Απενεργοποιώ την κάρτα απο το device manager την ενεργοποιω πάω να κάνω enable την σύνδεση και μου λέει "Connection failed" Κάτι εμποδίζει να γίνει enable /disable ξέρει κανείς κάτι να κάνω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 μπορεις πολυ ευκολα να τα απενεργοποιησεις μια και καλη απο το bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
androu Μάϊος 10, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Το θέμα είναι οτι μερικές φορές θέλω να χρησιμοποιήσω το ασύρματο δίκτυο.. ενώ όταν δεν το χρησιμοποιώ θέλω να το έχω κλειστό .. (για πολλού λόγους) Ε δεν μπορεί να κάνει απενεργοποιήση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.