Jump to content

Evolution GT...

f117

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:o μόλις τώρα το έβαλα και έμεινα λίγο μλκς! :o εκτός ότι επιλέγεις οδηγό που άλλος έχει υπομονή άλλος αντέχει στην πίεση άλλος τολμάει κτλπ κτλπ ..... άμα ο οδηγός σου τα παίξει από την πίεση τον αντιπάλων τότε γίνετε το εξής.......

xxxxx9nk.th.jpg

ωραία αυτοκίνητα έχει μεσα...........:T: :T: :T:

καλό μ φαίνετε από οσο βλέπω μέχρι τώρα....Opel , audi , seat , alfa (GT....ax)mercedes έχει έχει!σπάει και το αμάξι ανχώνεσε και εσύ..... ανεβαίνει το skill σου....

Μου αρέσει γενικά αλλά με εκνευρίζει πάρα πολύ αυτό που λες ότι και καλά αγχώνεται ο οδηγός και δεν βλέπει μπροστά του. Εμένα με ξενερώνει αφάνταστα αυτό...

Έπαιξα το demo. Και εμένα στην αρχή με παραξένεψε αυτό με το θόλωμα.Στη συνέχεια όμως είδα ότι αν τα καταφέρεις και βγείς ακέραιος από αυτή την κατάσταση νίωθεις πάρα μα πάρα πολύ καλά.:)

όντως......Α!...έχει και slip stream άμα το γράφω καλά........slip8dr.th.jpg

και ώς γνωστός....άμα σλιπ στρεαμ στην στροφή....άντε γεια........

zx8aq.th.jpg

Αρχική απάντηση από F117

καλό μ φαίνετε από οσο βλέπω μέχρι τώρα....Opel , audi , seat , alfa (GT....ax)mercedes έχει έχει!σπάει και το αμάξι ανχώνεσε και εσύ..... ανεβαίνει το skill σου....

μπλα μπλα μπλα μπλα αφου εχει audi ειναι καλο:D

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 07:55]

Πατατούλα είναι ... Ωραία γραφικά πολύ μέτριος χειρισμός και αντιδράσεις.

Τι Πατατουλα τηγανητη βραστη στο φουρνο αλακρεμ υπαρχει μεγαλη διαφορα.

Είναι ίδια εταιρία με το SCAR. Καλύτσικο είναι.

Υπάρχουν κλάσεις καλύτερα. Π.Χ. το SCAR

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.