astrolabos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2006 O χρήστης Tyrou από το forum Cooling Masters κατάφερε να υπερχρονίσει ένα Core Duo (T2600) επεξεργαστή στα 3.8GHz. Περισσότερα - στα Γαλλικά (Σωτήρηηηηηηηη) - μπορείτε να βρείτε εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 spi 1m wr . στα Αγγλικα απο τον ιδιο . http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98164&highlight=t26003d mark 05 wr απο τον ιδιο . http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98776&highlight=t2600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 9, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Ο CAL930 ομως τον περασε με σχεδον 100mhz λιγοτερα.... http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1436800&postcount=2165 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 10, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Kαι ο coolaler παραλίγο να τους περάσει και τους 2 με E6400 @ 3.1g με default vcore και παθητική γομαρόψυκτρα o άνετος ο ίδιος λέμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 10, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 08:05] με E6400 @ 3.1g με default vcore και παθητική γομαρόψυκτρα o άνετος ο ίδιος λέμε . Δεν ειναι παθητικη ψυκτρα η Tuniq ρε conroe-fanboy... Απλα ο φουρφουρης ειναι εσωτερικα των φινς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Aς ειναι και ετσι στην χειρότερη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 10, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Τραγικα πραγματα, και μερικοι χαιρομαστε με κανα 30αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 10, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 11:27] Τραγικα πραγματα, και μερικοι χαιρομαστε με κανα 30αρι Ωπ... Χαρηκε κι unsto με τα 15αρια...COre Duo fan Υ.Γ. Ποτε να σου φερω την οθονη? Εχετε καταληψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάϊος 10, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 11:27] Τραγικα πραγματα, και μερικοι χαιρομαστε με κανα 30αρι ....και άλλοι χαίρονται ακόμα που έχουν AMD.............. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 10, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Ενώ εσύ χαίρεσαι για λογαριασμό άλλων? Ή για κάποιο cpu που μελλοντικά θα αποκτήσεις? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE GOD Μάϊος 20, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Hey AMD fans look at this and cry :cry: :cry: :wall: http://www.nordichardware.com/news,3844.html :happy2: :happy2: Μαμισε παλι!!!!!!!!Hail to the King!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 20, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Αρχική απάντηση από doctor ....και άλλοι χαίρονται ακόμα που έχουν AMD.............. :P η amd ειναι ιδεα ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 20, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Αρχική απάντηση από zyx η amd ειναι ιδεα ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Μάϊος 20, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Fugger έφτασε τα 12,Χ δεύτερα Πολύ ωραία αποτελέσματα , απ' ότι φαίνεται η Ιντελ δεν θα χρειαστεί να ξοδέψει δεκάρα για την διαφημιστική καμπάνια των Core Duo έτσι όπως πάει ’ντε να δούμε πότε θα τους έχουμε στα χέρια μας (βασικά τα 965/975-new revision να δούμε πότε θα κυκλοφορήσουν , την βγάζουμε και με κάνα 805D στα φτηνά μέχρι να κυκλοφορήσει ο conroe , μητρική μόνο να μην χρειαστεί να αλλάξουμε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 20, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Τον ισοφαρησε και ο cooleler 100μhz πιο κατω με msi μητρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whatever Μάϊος 20, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [10-05-2006 01:16] O χρήστης Tyrou από το forum Cooling Masters κατάφερε να υπερχρονίσει ένα Core Duo (T2600) επεξεργαστή στα 3.8GHz. Περισσότερα - στα Γαλλικά (Σωτήρηηηηηηηη) - μπορείτε να βρείτε εδώ Σιγα το πραγμαΕγω στα 900000000 Amber θα τον κανω σκονη τι λεμε τωραΚαι αμα κατσει η στραβη δεν πειραζει λεφτα για να φανε οι κοτες δοξασει ο θεος εχουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 20, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Whatever [Σήμερα, στις 10:09] Σιγα το πραγμα Εγω στα 900000000 Amber θα τον κανω σκονη τι λεμε τωρα Και αμα κατσει η στραβη δεν πειραζει λεφτα για να φανε οι κοτες δοξασει ο θεος εχουμε Φίλε.... ΣΤΑΜΑΤΑ τις μαμακίες με τα χρήματα.... Θα χρειάζεσαι Ψυχολόγο μου φαίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 20, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Whatever Σιγα το πραγμαΕγω στα 900000000 Amber θα τον κανω σκονη τι λεμε τωραΚαι αμα κατσει η στραβη δεν πειραζει λεφτα για να φανε οι κοτες δοξασει ο θεος εχουμε Διακρίνω μια "περίεργη" στάση σου απέναντι στο όλο θέμα του overclocking και γενικά της λειτουργίας των μηχανημάτων μας στα όρια...διαβάζοντας και την υπογραφή σου κιολας ενισχύεται η εικόνα που δίνεις.Απορώ λοιπόν αν σκοπεύεις να ποστάρεις κάτι "χρήσιμο" ή τουλάχιστον κάτι ουσιαστικό στα ποστς σου ή θα γράφεις για μυριάδες αμπερ και εκατοντάδες τεραχέρτζ?????Δεν ξέρω αν το πήρες πρέφα κατα την εγγραφή σου αλλά το φόρουμ ασχολείται κατα ένα μεγάλο κομμάτι με το overclocking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whatever Μάϊος 20, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 12:13] Φίλε.... ΣΤΑΜΑΤΑ τις μαμακίες με τα χρήματα.... Θα χρειάζεσαι Ψυχολόγο μου φαίνεται... Ψυχολογο ναι βεβαια εχεις δικιο μονο εγω τον χρειαζομαι Οπως βλεπεις και εγω οπως και εσυ δεν εχω τη αλλο να κανω στην ζωη μου απο το να ασχολουμαι με τι θα αγορασω πως θα το κανω φιγουρα στους αλλους και να το παιζω και φτωχος... ...συγγνωμη αμα τσουζει η αληθεια Κοιτα εσυ μπορει να αγορασεις καρτα ΜΟΝΟ των 400 Ε μαζι και 21 TFT και καινουργια μητρικη ολα τοσα φτηνα και ωραια αλλα εγω θα αγορασω Intel Bοre λεμε Οχι μονο την σκονη μου θα φας αλλα και την πατουσα μου μαζι Κατσε με να δεις να κανω και εγω λιγη ακομα φιγουρα στους υπολοιπους με τα λιγα μου λεφτακια για τι θα αγορασω και τι επιδοσεις θα αποκτησω............... Διακρίνω μια "περίεργη" στάση σου απέναντι στο όλο θέμα του overclocking και γενικά της λειτουργίας των μηχανημάτων μας στα όρια...διαβάζοντας και την υπογραφή σου κιολας ενισχύεται η εικόνα που δίνεις.Απορώ λοιπόν αν σκοπεύεις να ποστάρεις κάτι "χρήσιμο" ή τουλάχιστον κάτι ουσιαστικό στα ποστς σου ή θα γράφεις για μυριάδες αμπερ και εκατοντάδες τεραχέρτζ Δεν ξέρω αν το πήρες πρέφα κατα την εγγραφή σου αλλά το φόρουμ ασχολείται κατα ένα μεγάλο κομμάτι με το overclocking... Μα ποσταρω και χρησιμα αναλογος την ποιοτητα του θεματος και του ατομου που εχω απεναντι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 20, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.