Jump to content

Αναβάθμηση Linksys WAG354G

tonybros

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους.

Εχω το linksys wag354g που ερχεται πακετο με το adsl box plus της Forthnet. Και απ'οτι ειδα εχει firmware v1.01.03. Στην σελιδα της Forthnet δινει και μια νεοτερη εκδοση το v1.01.07 το οποιο λεει οτι αφορα μονο χρηστες της forthnet (δλδ απ'οτι φανταζομαι καποιους περιορισμους για να μην χρησιμοποιηθει με αλλο ISP). Ε ερωτηση μου ειναι εαν γνωριζει καποιος εαν αξιζει να το αναβαθμισω. Δλδ τι αλλο μπορει να προσφερει απο την προηγουμενη εκδοση. Σημειωνω οτι δεν αντιμετοπιζω καποιο προβλημα με το router απλα εαν ειναι καλυτερο γιατι να μην το κανω. Και φυσικα η συνδεση που εχω ειναι της Forthnet και θα συνεχιζει για 8 μηνες ακομα.

Thanks

κανείς? με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα αυτό.

Φίλε μου μπορείς να δώσεις το Link που έχει τη νεότερη έκδοση?

απο την άλλη όμως αυτό το "αφορά μόνο χρήστες forthnet" δεν μου ακούγεται καλό. Δηλ. αν αύριο αλλάξω provider υπάρχει περίπτωση το router να μου κάνει νούμερα?

To link για την νεοτερη εκδοση δλδ 1.01.07GR ειναι http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817

Τωρα εαν αλλαξεις provider σιγουρα πρεπει να βγαλεις την εκδοση της forthnet γιατι λογικα θα εχει καποιους περιορισμους. Παντος εχω ακουσει οτι η καλυτερη εκδοση ειναι το 1,01,05 λυνει καποια προβληματα δικοπης συνδεσης. Εαν καποιος εχει σχετικη εμπειρια ας προσθεσει κατι.

Αν δεν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα τοτε δεν υπαρχει λογος να προβεις σε μια αναβαθμιση του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.