NoDsl Μάϊος 9, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Ωραίος μεγάλε!!! Και ωραίο μηχανάκι. Μ' άρεσε πολύ που έχει ξέχωρα μελάνια! Πολύ μεγάλο + για μένα. Επίσης καλή φάση που τυπώνει cd! Μόλις δοκιμάσεις να τυπώσεις κάποιο δείξε μας αποτέλεσμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 9, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Εχω εκτυπωσει κ εγω σε CD & DVD. Eβαλα λευκα αυτοκολητα κ εκτυπωσα. Φιλος ειπε οτι αν παρω printable θελουν 2-3 ωρες να στεγνωσουν πληρως.@DJ Alex Υπο8ετω πως οι διαφορες ειναι στην συνδεση. Ο δικος μου εχει Ethernet και wireless lan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 9, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από NoDsl Ωραίος μεγάλε!!! Και ωραίο μηχανάκι. Μ' άρεσε πολύ που έχει ξέχωρα μελάνια! Πολύ μεγάλο + για μένα. Επίσης καλή φάση που τυπώνει cd! Μόλις δοκιμάσεις να τυπώσεις κάποιο δείξε μας αποτέλεσμα! οταν το δοκιμασω θα το κανο.... Αρχική απάντηση από YDinopoulos Εχω εκτυπωσει κ εγω σε CD & DVD. Eβαλα λευκα αυτοκολητα κ εκτυπωσα. Φιλος ειπε οτι αν παρω printable θελουν 2-3 ωρες να στεγνωσουν πληρως. @DJ Alex Υπο8ετω πως οι διαφορες ειναι στην συνδεση. Ο δικος μου εχει Ethernet και wireless lan οντως εμενα δενε χει τετιες θυρες..... αλλα μονο αυτο??? για μια διαφορα 30-40 ευρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 9, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 μια καρτα ethernet εχει 5-10 euro μια καρτα απλη 54αρα WIFI εχει 40-50 euro Οποτε μαλλον συμφερει για καποιους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 9, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos μια καρτα ethernet εχει 5-10 euro μια καρτα απλη 54αρα WIFI εχει 40-50 euro Οποτε μαλλον συμφερει για καποιους Επίσης έχει πιο καλή ανάλυση στις εκτυπώσεις λόγω περσότερων nozzles στις κεφαλές Είναι και λίγο πιο γρήγορος στις έγχρωμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 9, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Μόλις παρέλαβα τον Canon pixma IP 4200 που ήτανε δωράκι από τους γονείς μου για τις καλές επιδόσεις στο πανεπιστήμιο. Ο εκτυπωτής είναι ένα διαμάντι από μονο του. Έχει πολύ καλή σχεδίαση (design) αλλά και πολύ καλές επιδόσεις. Ο εκτυπωτής διαθέτη 2 feeders χαρτιού ένα πάνω(σε στιλ fax ) και ένα κάτω (συρτάρι) όπως και ένα ειδικό σλοτ για τα cd . Διαθέτη 5μελανοδοχια με ανεξάρτητες κεφαλές πάνω σε έναν ανταπτορα.. Και ξεκινάμε Το όμορφο κουτάκι Ε, αυτό να μην μου έκανες και θα σου έστελνα κι εγώ άλλον έναν Canon δώρο για τις καλές σου επιδόσεις στο lab. (καλοδούλευτος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 9, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από spc Ε, αυτό να μην μου έκανες και θα σου έστελνα κι εγώ άλλον έναν Canon δώρο για τις καλές σου επιδόσεις στο lab. (καλοδούλευτος) Που να ξερώ ρε spcako μου πιο είναι το σωστό . Αυτόo μου έβγαλε το word πρώτο.. :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Μάϊος 9, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Μεγεια και κακοδούλευτος. Εγώ έχω τον 5200 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ γρήγορος και ποιοτικός. Αλλά αν θέλεις να βγάλεις καλές φωτογραφίες ΜΟΝΟ σε ειδικό χαρτί και μάλιστα super high gloss όπως λένε συγκεκριμένα τα χαρτιά τις canon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 9, 2006 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Reaper Μεγεια και κακοδούλευτος. LOL Σας έφαγε το Word (το καλοδούλευτος το κάνει κακοδούλευτος). Αρχική απάντηση από ReaperΑλλά αν θέλεις να βγάλεις καλές φωτογραφίες ΜΟΝΟ σε ειδικό χαρτί και μάλιστα super high gloss όπως λένε συγκεκριμένα τα χαρτιά τις canon. Αν δεν κάνω λάθος, τα καλύτερα χαρτιά (ακόμα και με την σειρά που τα προτείνει η Canon) δεν είναι τα gloss αλλά τα λιγότερο γυαλιστερά (Photo, Super Photo ή κάπως έτσι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 9, 2006 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Αντε καλοδουλευτος και απο εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 9, 2006 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 ’ντε μεγειές! Είναι πολύ καλό μηχάνημα και το δίνω και εγω πολύ, όλοι έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι!Όσο για το καλώδιο, δεν έχω δει ποτέ εκτυπωτή να το περιλαμβάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 9, 2006 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Οι φωτογραφίες τραβηγμένες με κινητό είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 9, 2006 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Συμφωνω με τον spc.Προτιμησε ματ χαρτι αντι γυαλιστερο. Οσες εχω εκτυπωσει με ματ ειναι μια χαρα σε σχεση με τις γυαλιστερες που μερικες αρχισαν να χανουν την γυαλαδα τους.(hp εκτυπωτης+γυαλιστερο χαρτι της ιδιας εταιρειας)Επισης αν παρεις γυαλιστερο συνηθως δινουν μια σακουλα την οποια δεν διαπερνα το φως για να αποθηκευεις τα χαρτια σου. Χρησιμοιποιεισε την Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάϊος 9, 2006 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Το καλύτερο φωτογραφικό χαρτί που υπάρχει στην αγορά, για εκτυπωτές inkjet πάντα είναι τοCanon Photo Paper Pro.Αγγίζει ποιότητα τον χαρτιών που χρησιμοποιούνται στα mini labs.Τελείως αδιάβροχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 9, 2006 Author #35 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Thanks @ all !!! Αρχική απάντηση από Snips Οι φωτογραφίες τραβηγμένες με κινητό είναι; Ναι με N70 και μειωμένες στο μέγεθος κατά 50% Αρχική απάντηση από Reaper Μεγεια και κακοδούλευτος. Εγώ έχω τον 5200 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ γρήγορος και ποιοτικός. Αλλά αν θέλεις να βγάλεις καλές φωτογραφίες ΜΟΝΟ σε ειδικό χαρτί και μάλιστα super high gloss όπως λένε συγκεκριμένα τα χαρτιά τις canon. Τώρα όσο για το χαρτί ακόμα και σε καλό ποιοτικά χαρτί Α4 μια χαρά φαίνονται Θα δοκιμάσω στο γυαλιστερό που είχε μαζί και θα σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 12, 2006 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Αυτο με τα καλωδια εχει γινει πολυ μοδα. Ειχα παρει εναν Lexmark πριν κανα 12μηνο κ οθτε αυτος ειχε. Ακομα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει το κατω feeder (ip5200 εδω)! την μοδα νομιζω την ξεκινησε η ΗΡ...οσο για το feeder κατω ειχα και εγω την ιδια απορια!Πως μπορει ενα μικρο πραματακι να παρει Α4???Μεχρι που ειδα την φωτο εδω περα!Εχει ενα πλαστικο ,στην αρχη σχεδον οταν το βγαζεις απο τον εκτυπωτη, ειναι με ελατηριο σαν λεβιεδακι.Το τραβας προς το πισω και απασφαλιζει καποιο κομματι και ανοιγει...για να παρει Α4...Βεβαια προεξεχει απο μπροστα με αυτο τον τροπο..Τελος για τα φυλλα που εχει μεσα εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος..PR101 ειναι η ονομασια τους...το γραφει κατω δεξια αλλα ειναι ακριβα 7,5 τα 20φυλλα 10χ15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 5, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 o canon 4200 εχει την κεφαλη μαζι με το μελανι οπως στους hp?Αν οχι πως γινεται η αλλαγη και ποσο κοστιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιούνιος 5, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr o canon 4200 εχει την κεφαλη μαζι με το μελανι οπως στους hp?Αν οχι πως γινεται η αλλαγη και ποσο κοστιζει? Oχι,αλλα τουλαχιστον στον δικο μου Pixma 4000 ειναι αποσπωμενες οι κεφαλες,συνεπως αν χρειαστουν αλλαγη δεν κουβαλας και τον εκτυπωτη παραμασχαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 5, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Δεν ειναι ομως συνηθως ακριβη η αντικατασταση τους?Γιαυτο τοσα χρονια δεν εχουμε ψηλα τους hp?Ειθισται να "τεζαρουν" γρηγορα οι κεφαλες ειδικα στους canon?Τιμες αλλαγης των? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 5, 2006 Author #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr o canon 4200 εχει την κεφαλη μαζι με το μελανι οπως στους hp?Αν οχι πως γινεται η αλλαγη και ποσο κοστιζει? Αρχική απάντηση από knight_77 Oχι,αλλα τουλαχιστον στον δικο μου Pixma 4000 ειναι αποσπωμενες οι κεφαλες,συνεπως αν χρειαστουν αλλαγη δεν κουβαλας και τον εκτυπωτη παραμασχαλα Στον 4200 δεν είναι έτσι Είναι ένας ανταπτορας που μαλάζει ανά πασά στιγμή αν χαλάσειΚαι απ ότι είχα ρωτήσει γύρο στα 25-30 ευρώ κάνει ο ανταπτορας με τις κεφαλές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.