Jump to content

Sony PS3 - 11 Νοεμβριου παρουσιαση στην Ιαπωνια

ea6gka

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 16:21]

Από γραφικά κοίταξα κι εγώ το wii και δεν μου άρεσε.

Επίσης δε μου άρεσε που δεν έχει digital έξοδο εικόνας.

Αυτό που μου άρεσε ήταν το χειριστήριο, πραγματικά πιστεύω ότι θα το τσιμπήσω (αν είναι στα 200) μόνο και μόνο για την εμπειρία.

Αν κυκλοφορήσει και χειριστήριο - βαράκι, θα κάνουμε και μπράτσα :hehe:

Το twilight princess φαινεται προσεγμενο στον τομεα των γραφικων παντως ... Α ! ουτε oi "βασικες" εκδοσεις του ps3 κ 360 υποστηριζουν HDMI, high definition my ass :hehe:

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

http://www.nintendo.co.jp/n10/e3_2006/index.html

δειτε το flashaki με τα 19 mb. Πραγματικα πιστευω οτι η nintendo θα αλλαξει τον τροπο που βλεπουμε τα παιχνιδια. Αυτο με το τεννις ειναι απαιχτο και προβλεπω πολυ γελιο αν το παρει καποιος στην παρεα

Αρχική απάντηση από panos17

σε τι pc αντιστοιχει το ps3?

τι σε νοιαζει??τι σημασια εχει??

Κοντα στα χριστουγεννα θα βγουν καρτες που θα ειναι dx10.εκει τελειωνουν ολες οι κονσολες απο πλευρας δυνατοτητας γραφικων.Τα πσ απλα θα μπορουν να βγαλουν καλυτερα(πιο ρεαλιστικα-ομορφα,οπως θες παρτο)

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

τι σε νοιαζει??τι σημασια εχει??

Κοντα στα χριστουγεννα θα βγουν καρτες που θα ειναι dx10.εκει τελειωνουν ολες οι κονσολες απο πλευρας δυνατοτητας γραφικων.Τα πσ απλα θα μπορουν να βγαλουν καλυτερα(πιο ρεαλιστικα-ομορφα,οπως θες παρτο)

ναι πως , και σε τι framerate? προτιμω ποιοτητα ενα κλικ πιο κατω απο το να παιζω ενα powerpoint slide

εμ και το 360 υποστηριζει dx10 και (μερικως) την τεχνολογια της ageia, οπως και ναχει οι συγκρισεις/παρομοιωσεις μεταξυ κονσολας και pc στο θεμα της ισχυος ανεκαθεν ητανε ακυρες λογω διαφορετικης αρχιτεκτονικης μεταξυ των μηχανηματων, οσο για τα γραφικα, ειπαμε δεν θελω τπτ το τραγικο απλα να ειναι αξιοπρεπη, δεν θα πειραζε ΤΟΣΟ πολυ να ειχανε AA τα hammer και metroid, δεν λεω και το 4 χρονων ghost recon 1 εχει φαση ( ειναι το πιο χειροπιαστο παραδειγμα αφου προσφατα το ξαναρχισα :p) αλλα οποτε μ@λακιζονται οι forceware και δεν λειτουργει το profile του στο οποιο εχω βαλει 4x AA 8x AF παιρνω αναποδες :mad:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 21:59]

ναι πως , και σε τι framerate? προτιμω ποιοτητα ενα κλικ πιο κατω απο το να παιζω ενα powerpoint slide

τοτε ισως ειναι καλυτερη λυση τα pc, το gears of war στο 360 αμα δεν του στρωσουνε τον κωδικα θα τους παρει ο διαλος :mad: , σε ενα βιντεακι που ειδα ετρεχε αισχρα, το red steel για το revo συμφωνα με τις "hands on" εμπειριες των συντακτων του gamespot ειχε σε μερικα σημεια μερικα slowdowns αλλα most of the time 30fps stable, εξαλλου υποτιθεται πως με το dx10 και τις πρωτες dx10 καρτες θα εχουμε τρελο perfomance boost στα dx10 παιχνιδια λογω των 4934354098435 perfomance enchancements, οπως και ναχει σε κονσολα οταν το παιχνιδι μαμιεται ( βλεπε 360 launch titles ή ακομα και oblivion) δεν μπορεις να κανεις τπτ και κρεμιεσαι απτα @@ του xbox live για κανα patch, στο pc με τον εναν ή τον αλλον τροπο κατι κανεις ;)

Αρχική απάντηση από ea6gka

παντα θεωρητικα...Αν και στην αρχη θα ειναι θεωρια..μετα θα γινει πραξη οποτε σε κανα χρονο απο οταν θα βγει το ps3 ο πσ-ας που θα εχει σκασει 600...και 600...και 600 θα παιζει dx10.Εσυ και εγω θα βολευτουμε με τα τριτοκοσμικα γραφικα των κονσολων.

time will tell ...... πισω στις κονσολες τωρα, μαλλον ξεχασα να αναφερω οτι η conference της sony ( αν εξαιρεσουμε τα trailer για FF και MGS ) ητανε κατω του μετριου, το χειροτερο απολα ητανε η μουφα που ανεβασε ο γοριλακος, αυτη η μουφα ΔΕΝ εχει force feedback, μονο αισθητηρες κινησης ( αντιγραψαμε την nintendo αλλα δεν το λεμε :p ) με την δικαιολογια οτι ο μηχανισμος αναδρασης θα επηρεαζε αρνητικα τον μηχανισμο ανιχνευσης κινησης, εδω περα το remote του revo μεχρι και ηχειακι εχει πανω ελεος τι μας λενε τωρα :TD:

anywayz Οσοι δεν ειδατε χθες το απογευμα live την conference της nintendo καιρος να εξιλεωθειτε :Dhttp://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6149697&pid=

Αρχική απάντηση από GruntGR [Χθες, στις 18:34]

Call of Duty 3 (Activision)

Να σημειωσουμε αλλον εναν υποψηφιο τοφαλ... εεε αγοραστη εννοουσα! :whistling

Καλα το forcefeedback δεν το βαλλαν για αλλους λογους Imo...αν θυμαστε ειχαν παει στα δικαστηρια την sony γι αυτο το θεμα...περισσοτερα εδω http://www.joystiq.com/2006/03/13/sonys-appeal-denied-fate-of-dualshock-uncertain/

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

http://www.nintendo.co.jp/n10/e3_2006/index.html

δειτε το flashaki με τα 19 mb. Πραγματικα πιστευω οτι η nintendo θα αλλαξει τον τροπο που βλεπουμε τα παιχνιδια. Αυτο με το τεννις ειναι απαιχτο και προβλεπω πολυ γελιο αν το παρει καποιος στην παρεα

Καλά μετά από αυτό το videάκι ψήθηκα κι εγώ.

Τόσα χρόνια παίζουμε games, πιστεύω αυτή είναι μια τρομερή εξέλιξη.

Θυμάμαι παλιά το πιστόλι που είχε το nes μου που σκότωνα πάπιες,

έχει παράδοση η nintendo στον τομέα :hehe:

Εντάξει για professional gamers δεν ξέρω πόσο καλό είναι, αλλά για εμάς που παίζουμε για το χαβαλέ θά ναι jet :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.