Jump to content

Sony PS3 - 11 Νοεμβριου παρουσιαση στην Ιαπωνια

ea6gka

Recommended Posts

Το μέλλον προβλέπται σκοτεινό για τη Sony αν και πιστεύω ότι έχει δικό της κοινό και θα το πάρουν έτσι κι αλλιώς. Μην κρίνετε από εμάς που ξέρουμε κάποια πράγματα. Οι περισσότεροι πιτσιρικάδες θα το "απαιτήσουν" σα δώρο Χριστουγέννων, θα συμπληρώσουν και λίγο από τα κάλαντα και θα το πάρουν.

Από την άλλη πλευρά, διαφωνώ με το αν είναι συμφέρουσα αγορά.

1. Πολύ περιορισμένη γκάμα παιχνιδιών. Και δεν αναφέρομαι σε τίτλους, αλλά σε είδος. Δε μπορείς να παίξεις RTS χωρίς mouse. Επίσης τα simulation με το Joypad είναι χάλια.

2. Οι περισσότεροι έχουν ήδη πληρώσει ένα pc των 500-1000 για να κάνουν τις δουλειές τους (internet, mp3, dvd, word, photoshop, κλπ). Οπότε η διαφορά από μια απλή κάρτα γραφικών που έχει 50, σε μιά Mid-High End για να παίζεις είναι 200-400. ’ρα φθηνότερα από το PS3. Θα μου πείτε, internet, dvd, mp3 παίζει και η κονσόλα. Οκ, ας την πάρουν όσοι αρκούνται σε αυτά και μπορούν να surfάρουν με joypad ;)

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Μέχρι τότε, το xbox θάχει πέσει λογικά σε τιμή (θα κλείνει σχεδόν 1 χρόνο στα μαγαζιά!).

Οπότε η διαφορά, αν το ps3 είναι 500φτηνό - 600αρκιβό θά ναι πάνω από 200 για την κάθε έκδοση.

Δε νομίζω να το προτιμήσει κανείς, αν το δει δίπλα στο xbox, εκτός αν έχει τόσο χαώδη διαφορά στα παιχνίδια.

Εμένα με εκνευρίζει που στην Ιαπωνία κάνει 350 (που λέει ο ea6gka) και ευρώπη θά ρθει 500. Αν ερχόταν 100 ευρώ κάτω, θά ταν ανταγωνιστικό.

εγω δε μπορω να πω οτι δεν το καλοσκεφτομαι.

η 6600gt δεν παιζει παιχνιδια πλεον ουτε κι εγω ειμαι στη φαση να κανω install κι ολα τα χαζα. το dvd player παραδιδει το πνευμα σιγα σιγα. ασε που εχει απειρα ασχημο interface για να παιζει mp3. ουτως ή αλλως ψαχνουμουνα για ενα πισι να αναλαβει καθηκοντα media center. ετσι οπως τη βλεπω τη δουλεια, θα μεινει το pc για φωτο και νετ, και θα αναλαβει τα υπολοιπα και τα παιχνιδια το αλλο.

Αρχική απάντηση από sotiris

Μέχρι τότε, το xbox θάχει πέσει λογικά σε τιμή (θα κλείνει σχεδόν 1 χρόνο στα μαγαζιά!).

Οπότε η διαφορά, αν το ps3 είναι 500φτηνό - 600αρκιβό θά ναι πάνω από 200 για την κάθε έκδοση.

Δε νομίζω να το προτιμήσει κανείς, αν το δει δίπλα στο xbox, εκτός αν έχει τόσο χαώδη διαφορά στα παιχνίδια.

Εμένα με εκνευρίζει που στην Ιαπωνία κάνει 350 (που λέει ο ea6gka) και ευρώπη θά ρθει 500. Αν ερχόταν 100 ευρώ κάτω, θά ταν ανταγωνιστικό.

ακομα και αν παιρνει και λινουξ?

παιδες.....τα παιχνιδια που εδειξαν στην εκθεση ηταν στο σταδιο 20% μωλις κυκλοφορησουν ΚΑΜΙΑ σχεση δεν θα εχουν με αυτα που ειδαμε.Α, το xbox360 εχει πουλησει συνολ ο1,5 μυριο κομματια σε 6 μηνες...μηπως θυμαστε ποσο πουλησε το ps2 παλι σε 6 μηνες?Κατι παραπανω απο 3 μυρια ...και το Ps2 στην αρχη δεν ειχε μεγαλη γκαμα τιτλων αλλα μετα εγινε της επι χρημασι εκδιδομενηες γυναικος το σιδυρουν κυκλειδομα απο τιτλους.....η μονη μου εντσταση ειναι η απουσια κραδασμων απο τον controller...

δεν ξερω τι λετε αλλα εγω στις 8 το απογευμα ειδα απ'την E3 live ( στα 100K γ@μω τον ote γαμω )το απολυτο μηχανημα, οτι και να πω ειναι λιγο, πηγαιντε οι υπολοιποι χαλαστε 500 γιουρος για ps3 1100 για hdtv (οποιος συγκρινει PAL με HD needs to get his eyes checked ) 80-90 ανα game και 50 ανα επισκεψη σε ορθοπεδικο ( για τους καλλους απτο χειρηστηριο :p :P )να δω τι θα καταλαβετε, ΕΒΙΒΕΣ :D

wii_hardware_wht.png

fea_nunchuka.png

controller_features2.png

http://wii.nintendo.com/games_zelda.html

Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 21:22]

.........Α, το xbox360 εχει πουλησει συνολ ο1,5 μυριο κομματια σε 6 μηνες.......

Αν δεν κανω λαθος δεν ειχαν παραγωγη αλλιως θα ειχαν πουλησει κι αλλα.

Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 21:22]

αλλα μετα εγινε της επι χρημασι εκδιδομενηες γυναικος το σιδυρουν κυκλειδομα απο τιτλους.....η μονη μου εντσταση ειναι η απουσια κραδασμων απο τον controller...

:hehe: :hehe: :rofl: :rofl: :rofl: ενταξει παιδες μην ειμαστε υπερβολικοι , ναι αργησε ναι ισως να ειναι ακριβο ισως ισως αλλα ε στοπ PS 3 κατι θα εχει να δειξει, μην κανετε βαρυγδουπες δηλωσεις

@GruntGR φιλε πολύ καλα ολα αυτα που είδα στο λινκ σου και εντυπωσιακα επίσης αλλα ποιος μου εγγυάται πως η nintendo δεν θα κανει αυτο που ξερει καλα . Δλδ να βγαλει ενα zelda ενα mario ενα mario kart ενα metroid clone και κανα 2 αλλα και μετα να αρχίσει τις κλασικές τις μπούρδες. Πάρτε ποκεμον να'χετε και γενικά πάρτε τιτλους για παιδια που βγάζουν τα πρώτα τους δόντια.

Αρχική απάντηση από Athens2004

@GruntGR φιλε πολύ καλα ολα αυτα που είδα στο λινκ σου και εντυπωσιακα επίσης αλλα ποιος μου εγγυάται πως η nintendo δεν θα κανει αυτο που ξερει καλα . Δλδ να βγαλει ενα zelda ενα mario ενα mario kart ενα metroid clone και κανα 2 αλλα και μετα να αρχίσει τις κλασικές τις μπούρδες. Πάρτε ποκεμον να'χετε και γενικά πάρτε τιτλους για παιδια που βγάζουν τα πρώτα τους δόντια.

:rofl: :rofl: :rofl:

Τα zelda και metroid ειναι απ'τις ελαχιστες σειρες που το ενα sequel ειναι καλυτερο απτο αλλο,επισης απευθυνονται και σε ενηλικες, btw το super metroid που ειχα παιξει στο snes σιγουρα δεν ητανε για παιδια της ηλικιας μου ( 8 χρονων :p ) εξαλλου αμα ητανε τοσο "παιδικες" οι κονσολες της nintendo τοτε γιατι εχουμε ενα σωρο 12χρονα στο xboxlive και αλλα τοσα στο ps2 να παιζουν san andreas ? ;)

Συμφωνοι, τα ποκεμον τα σιχαινομαι κι εγω αλλα με τον μαριο τον donkey και τον link επαιζα απτα 7 μου, και θα συνεχυσω να παιζω μαζι τους τουλαχιστον μεχρι τα 70 :p btw δεν ητανε και τοσο τιγκα στους παιδικους τιτλους ουτε το N64 ουτε το Gamecube, βλεπε turok 2, winback, goldeneye, doom 64, duke nukem 64 + zero hour, the world is not enough, ghost recon, turok evolution perfect dark resident evil 2 & 4 μεχρι και WWF ειχε, σιγουρα δεν ηταν σαν το ps2 + 1 που ειχανε ολη τη σαβουρα της αγορας ( nightmare creatures και δεν συμαζεβεται ) αλλα αμα θες βια και γραφικα πας σε PC

Το doom3 στο xbox sucked, τα devil may cry δεν μου γεμιζουν το ματι,silent hill υπαρχουν και στο pc, τα MGS με καινε αλλα νταξει :p, τα beat em up δεν τα παω ουτε και την sony ετσι κι αλλιως :whistling , με το RE5 και GTA4 για 360 ισως κατι γινει αμα τρεχουν με πανω απο 20 fps :p)

Εαν θες χαβαλε με την παρεα (mario kart) και επαναστατικο τροπο χειρισμου ( βλεπε red steel ) τοτε νομιζω πως δεν υπαρχει ανταγωνισμος ;)

Αυτό είναι το πρώην revolutions? Πώς προφέρεται ρε παίδες το Wii, "Γουιιιιιιιιιιιιιιί" ?????

Εντάξει η Nintendo το παρακάνει μερικές φορές με το pokemon yellow, rouge, mauve etc. αλλά τι να κάνουμε!

Το ps3 λογικά θα λανσαριστεί σαν γενικότερη entertainment συσκευή όπως και το 2, οπότε θα πουλήσει. Αν έχει και linux, και μπορεί να βλέπει δικτυακά nfs,samba etc. και να τα παίζει (έστω με καμιά χακιά στο firmware), τότε θά ναι πολύ zuper.

Αλλά 500-600 ευρώ για παιχνίδια είναι too much.

Προφερεται we οπως το εμεις.

Αμαν με το linux σου!Και στο ps3 το ονειρευεσαι? :p

Παντως με τετοιες τιμες μονο το wii θα πουλησει γρηγορα.

Εγω παντως το Wii αν εχει 150-200 οπως λεγεται το εχω τσιμπησει ανεξαρτητως ps3-xbox360..

200ε λογικα θα εχει.Ετσι λενε.Αν τα παιχνιδια του δεν ξεπερασουν το 50ευρο θα τσιμπησω και εγω ενα...

Ρε παιδες κανεις εδω μεσα που να του αρεσει πιο πολυ η sega? Αν το saturn ειχε πειρατια τοσο γρηγορα τορα θα περιμεναμε το sega saturn 3 οχι το ps3 :<

ναι, για τον ιδιο λογο εφαγε η μαρμαγκα και το dreamcast, μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ next gen κονσολα,,με προοπτικες για online gaming internet chat & browsing, 60fps κολλημενα στα περισσοτερα παιχνιδια ( soul calibur :inlove: ) με γραφικα που δεν εβλεπες ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου(sonic adventure, αχχχχχ :( ) πληροφοριακα οι τιτλοι στο pc εκεινη την εποχη ητανε ενα σκαλι πιο πανω απτην θολουρα του hl1 :p

btw τα γραφικα του revo με ψιλο ξενερωσανε, οταν δειχνανε στην E3 το red steel σε μια φαση που εδειχνε κατι νερα οι αντανακλασεις θυμιζανε morrowind ( SM 1.1 :p ) στην αλλη την παιχνιδαρα το project hammer οπου θα χειριζεσαι το σφυρι του ηρωα με το remote (!!!) οπως βλεπετε στην screen τα AF και ΑΑ ειναι ανυπαρκτα :cry:

feagamepghammer23hu.th.png

ελπιζω με τον καιρο τα πραματα να βελτιωθουν :D

Από γραφικά κοίταξα κι εγώ το wii και δεν μου άρεσε.

Επίσης δε μου άρεσε που δεν έχει digital έξοδο εικόνας.

Αυτό που μου άρεσε ήταν το χειριστήριο, πραγματικά πιστεύω ότι θα το τσιμπήσω (αν είναι στα 200) μόνο και μόνο για την εμπειρία.

Αν κυκλοφορήσει και χειριστήριο - βαράκι, θα κάνουμε και μπράτσα :hehe:

Disaster: Day of Crisis

Excite Truck

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Metroid Prime 3: Corruption

Project H.A.M.M.E.R.

Super Mario Galaxy

WarioWare: Smooth Moves

Wii Sports

Tony Hawk's Downhill Jam (Activision)

Marvel: Ultimate Alliance (Activision)

Call of Duty 3 (Activision)

Sonic (working title) (Sega)

Super Monkey Ball (Sega)

Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors (Square Enix)

Final Fantasy Crystal Chronicles: Crystal Bearers (codename) (Square Enix)

Madden NFL (Electronic Arts)

Rayman Raving Rabbids (Ubisoft)

Red Steel (Ubisoft)

http://www.gamespot.com/e3/e3story.html?sid=6149724

http://www.gamespot.com/e3/e3story.html?sid=6150075

VIVA LA REVOLUTION :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.