Jump to content

Sony PS3 - 11 Νοεμβριου παρουσιαση στην Ιαπωνια

ea6gka

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

απο οτι διαβαζω εδω http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/4752895.stm , η κονσολα θα κοστιζει 349 ευρω με μετατροπη απο δολαρια σε ευρω και η τιμη αυτη ισχυει για την ιαπωνια . Στην ευρωπη θα εμφανιστει μια εβδομαδα αργοτερα

εχει μοντελα με δκληρους 20gb+60gb

περισσοτερα στο λινκ

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Οποτε γυρω στα 550 ελληνικα ευρω.Μαλλον απο αμερικη θα το τσιμπησω,αν και ο τοπικος κονσολας μου εχει ηδη παραγγελιες για το γιαπωνεζικο.

Νομιζω οτι ειναι καλο που παραμενει το ιδιο joypad.Ειναι πολυ βολικο.Αν εχουν βελτιωσει και λιγο τους αναλογικους μοχλους ακομα καλυτερα.

Με τις τιμες που ακουω παντως το κοβω το Wii να την κανει την ζημια απο εκει που δεν το περιμενει κανεις.Καμμια 200ε θα εχει...Σκετη κονσολα...

πραγματικα ανυπομονω....αν και η τιμη του ειναι αρκετα τσιμπημενη...(εως πολυ θα ελεγα)

Europe and Australia will also get the machine on November 17, with the 20GB version running for 499 euros, and the 60GB configuration going for 599 euros

Aντε γεια sony! :(

"Sony has confirmed that the new controller will not have vibration functionality, unlike the Dual Shock, Dual Shock 2 and the Xbox 360 and Nintendo".............

Αναμενόμενη τιμή θα έλεγα

Η πλάκα είναι πως θα σκάσει μύτη το Wii στα 150~200$ , το 360 θα ρίξει λογικά την τιμή του για να χτυπήσει ακόμα περισσότερο την sony , θα έχουν ξεπροβάλει οι dx10 κάρτες για τα pc , και η sony θα σκάσει μύτη πολύ αργά , χωρίς να έχει καταφέρει απ'οτι φαίνεται να κυκλοφορήσει το ps3 με μεγάλη γκάμα τίτλων

Το παράλογο είναι ότι το gamespot έχει περίπου 10 μόνο τίτλους προορισμένους να κυκλοφορήσουν το 4ο τρίμηνο του 2006 , αν αναλογιστούμε και τις όποιες καθυστερήσεις όπως γίνεται συνήθως , τότε μιλάμε για καμμιά 5~7 έτοιμα games κατά την κυκλοφορεία του όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως

Αν προσθέσουμε και την καθυστέρηση στην εμφάνιση των bluray ταινιών , τα πράγματα προβλέπονται σκούρα :nothing:

Υπαρχει περίπτωση οι πρώτες παρτίδες του PS3 να έχουν προβλήματα και bugs?

γιατί σκέφτομαι να το πάρω μόλις βγεί

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:33]

θα εχει λεει και tilt το χειριστηριο ,

????? ?????

Ντεν καταλαβαινει

Αρχική απάντηση από Vadergr

snakekillself.jpg

ενω οταν σκαμε 500 για μια καρτα γραφικων ( μονο η καρταγραφικων ) ειναι καλυτερα ? δηλαδη τι φωτο να βαλω για τετοιες περιπτωσης λολ.

Εμένα πάντως μου φαίνετα εξωφρενικό το κόστος των κονσολών πλέον.Τουλάχιστον δεν είναι τέτοιο δέλεαρ απέναντι στο pc από άποψη κόστους όπως παλιότερα.

Αρχική απάντηση από ea6gka

ενω οταν σκαμε 500 για μια καρτα γραφικων ( μονο η καρταγραφικων ) ειναι καλυτερα ? δηλαδη τι φωτο να βαλω για τετοιες περιπτωσης λολ.

Eγω προσωπικα μεχρι 300ε δινω και μετα το σκυλομετανιωνω κιολας γιατι ουτε προλαβαινω να παιζω πολυ ,αλλα και επειδη οταν το κανω λιωνω στο football manager :p

Aσε κιολας που το ps3 ακομα και σαν ονομα απευθυνεται αρκετα και σε πιτσιρικια τα οποια θα ζητανε 500-600ε απο τον μισθο του μπαμπα για να το παρουν.Δεν ειναι καθολου ιδια η συγκριση με μια vga...

Απο καπου διαβασα οτι η "φτηνη" εκδοση ΔΕΝ θα εχει Hdmi και καποια αλλα πραγματα...

Αρχική απάντηση από ison

Απο καπου διαβασα οτι η "φτηνη" εκδοση ΔΕΝ θα εχει Hdmi και καποια αλλα πραγματα...

Iσχυει για την hdmi.Η "φθηνη" εκδοση δεν θα εχει.

Αν εχεις τον εξοπλισμο να αξοιποιησεις το HDMI νομιζω θα σου περισσευουν ωστε να παρεις το ακριβο ps3.Τωρα και το ps2 εχει οπτικη εξοδο αλλα δεν εχω δει κανενα να την χρησιμοποιει.Εγω το κανω επειδη εχω την audigy 2 pp.

Επισης πριν 5 χρονια που βγηκε το Ps2 ειχε 500 ευρω,οποτε 600 δεν ειναι μεγαλη διαφορα ακομα και πληθωριστικα.

Και κατα την αποψη μου ειναι πολυ χειροτερα να δινεις 600 για μια vga που φυσικα την θες για ατελειωτο gaming,παρα για ενα ολοκληρωμενο συστημα gaming με ολα τα καλα του plug and play.

Επισης τωρα που το θυμηθηκα,το 95 που ειχε βγει το ps ειχε αρχικη τιμη πανω απο 150.000 η οποια επεσε στα 120.000 γρηγορα και μετα επεφτε πολυ αργα.

Μονο την nintendo θυμαμαι με φτηνα μηχανηματα,τα οποια δεν αντεχαν και πολυ στο χρονο και αυτο που αντεχαν ηταν κυριως χαρη[?] σε μερικα επιτυχημενα sequel.

Οποτε δεν ειναι πλεον μεγαλο το κοστος αποκτησης κονσολων.ΠΑΝΤΑ ηταν γι'αυτους που το θελουν μολις κυκλοφορησει.Αν περιμενεις και το παρεις μετα βλεπεις...dsl + δωρο ps2.

entit.Βεβαιως παντα μπορεις να παιξεις ενα κλασσικο παιχνιδι νιντεντο και να σου αρεσει,αλλα στον ανταγωνισμο με τους τιτλους δεν τα πηγαινε και πολυ καλα.

απλως βρε παιδια καποτε κατηγογορουσαν το xbox360.....

τωρα που εινα αυτα που ειχε υποσχεθει η sony??

που ειναι οεο??????

παντως εχω την εντυπωση οτι αυτο το θεμα θα επρεπε να το βαλουν στις ειδησεις. τεσπα δεν ειναι της αρμοδιοτητας μου

Αρχική απάντηση από jimbrav

απλως βρε παιδια καποτε κατηγογορουσαν το xbox360.....

τωρα που εινα αυτα που ειχε υποσχεθει η sony??

που ειναι οεο??????

ποιος ξερει, καπου θα ξεχαστηκαν( χα χα χα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.