manosone1416003187 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2006 Hello.Σκεφτομαι να παω σε tft,και επειδη δεν ειμαι σιγουρος,θελω βοηθεια.Εφτιαξα αυτο το Poll για να δουμε τι εχει ο καθενας,αν εχει μεινει ευχαριστημενος,αλλα επιδης εδν νομιζω οτι ειμαι ο μονος που "κολλαει" "στο tft ή crt".Λοιπον ψηφιστε,και απο κατω γραψτε ποιο μοντελο οθονης εχετε,αν ειστε ευχαριστημενοι,και αν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Φίλε μου αν ψάξεις στο forum θα βρεις παρόμοια POLLS. Όχι και άλλο. Και αλήθεια περιμένεις από το POLL να πάρεις απόφαση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 νομιζω υπαρχει ηδη αυτο το θεμα.........http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=25806 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Μιας και υπάρχει τόσο όμοιο και τόσο πρόσφατο θέμα, το παρών θέμα θα κλειδωθεί...:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.