n1ck0s Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2006 Παιδιά sorry για το άσχετο topic αλλά μιας και κάποιοι από εσας έχετε πείρα από αποστολές εξωτερικού... αν παραγγείλω εσώρουχα για την κοπελιά μου από Αμερική (vistoriassecret.com) θα πλερώκω τελωνείο;Το site λέει:Victoria's Secret ships your package DDU, "duties and taxes unpaid", and does not collect the VAT, duties and/or taxes and cannot predict what your particular charges may be. If you do incur these additional charges, they must be rendered in order for your package to clear customs.
ergotelis Μάϊος 8, 2006 #3 Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από n1ck0s Παιδιά sorry για το άσχετο topic αλλά μιας και κάποιοι από εσας έχετε πείρα από αποστολές εξωτερικού... αν παραγγείλω εσώρουχα για την κοπελιά μου από Αμερική (vistoriassecret.com) θα πλερώκω τελωνείο;Το site λέει: Προσκινώ φίλε !!:clap: :clap: Eδώ δεν υπάρχουνε αυτά?Δε νομίζω θα πληρώσεις ,για τι ποσό μιλάμε? ωχ τώρα πρόσεξα victoriasecret.com ,μάλλον πας για μεγάλο λογαριασμό ή?
Sol Μάϊος 8, 2006 #4 Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από spccheck here (και εγώ λέω θα ανοίξει καμμιά σελίδα με τελωνείο και δασμούς) γιατί ρε παιδιά τον SLN τι σας έκανε? Φίλε δεν έχω ιδέα, αλλά επικροτώ για την σκέψη... :clap:
Chosen Μάϊος 9, 2006 #6 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από ARVAS υπαρχει και αθηνα victoriasecret καταστημα.. Έχει και Πάτρα:Αρχική απάντηση από spc check here
.38-.45 Μάϊος 9, 2006 #7 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από n1ck0s [Χθες, στις 21:37] Παιδιά sorry για το άσχετο topic αλλά μιας και κάποιοι από εσας έχετε πείρα από αποστολές εξωτερικού... αν παραγγείλω εσώρουχα για την κοπελιά μου από Αμερική (vistoriassecret.com) θα πλερώκω τελωνείο;Το site λέει: για εσωρουχα δεν ξερω, αλλα μπλουζακια $150 που παραγγειλαμε, μας πηραν απο το τελωνειο και μας ζητησαν τα ρεστα.
suboy Μάϊος 9, 2006 #8 Μάϊος 9, 2006 ωραιος....θα τα σκασεις που θα τα σκασεις δεν κοιτας και εδω τι υπαρχει... λεω μια γνωμη τωρα....
YDinopoulos Μάϊος 9, 2006 #9 Μάϊος 9, 2006 Για εσωρουχα αξιας 120 USD, δεν μου ζητησαν να πληρωσω τιποτα. Πληρωσα ομως ενα 10αρι παραπανω δολαρια να μου τα τυλιξουν σαν δωρα κ να γραψουν κ πανω στα δελτια το "δωρο".Αυτα πριν κανα χρονο
darkCount Μάϊος 10, 2006 #10 Μάϊος 10, 2006 Αν δεν το κάνεις όπως ο YDinopoulos κινδυνεύεις να εκτεθείς στους τελώνηδες ανεπανόρθωτα τη στιγμή που θα ανοίξουν το δέμα για να το ελέγξουν...
stefanakos Νοέμβριος 22, 2011 #11 Νοέμβριος 22, 2011 μπορω να προτείνω τη VIAddress : The Global Leader in Package Forwarding η καλύτερη..τα στελνεις εκει και μετα στα στέλνουν σπιτι
Tsakonas Νοέμβριος 22, 2011 #12 Νοέμβριος 22, 2011 Μην του απαντησει κανεις.Ειναι καμουφλαρισμενος καπ του ΣΔΟΕ που θελει να μαθει ποιοι απο σας δεν πληρωνετε τους δασμους.Εκτος αν μπορειτε να εμπιστευτειτε ενα ατομο που εχει αβαταρ το σφυροδρεπανο και μπαινει σε φορουμ τεχνολογιας για να ρωτησει πως θα αγορασει χλιδατα γυναικεια εσωρουχα απο την Αμερικη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.