panos17 Μάϊος 9, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 kostasrose ιδιο κουτι εχουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasrose Μάϊος 9, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 το κουτί μου έχει τρύπες για τους σωλήνες οπότε αυτο λύθηκετα ανεμηστηράκια θα μπουν 2 πάνω και 2 κάτω σωστα;ποιά θα δίνουν αέρα και ποιά θα διώχνουν θερμό αέρα;όσο για την τροφοδοσία τους το ψυγείο θα μπεί πάνω στο κουτί και όσο το δυνατόν πιο πίσω οπότε θα βρώ τρόπο να κρυφτούν επιμελώςπαραφλου και απιονισμένο νερό να αγωράσω απο κάποιο κατάστημα ειδών αυτοκινήτουή υπάρχει ειδικό κατάστημα με καθαρότερο νερό και ειδικευμένο παραφλού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 9, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Σωστα, αν και εμενα μου αρεσει πιο πολυ τα φανς να ειναι απεξω και το ψυγειο βυθισμενο κατα το ημιση μεσα, μαζι με minimal fanguards θα δειχνει κακο !!EDIT> Ston alex paei Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 9, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 τα μεσα προς τα εξω και τα εξω προς τα εξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 9, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από kostasrose το κουτί μου έχει τρύπες για τους σωλήνες οπότε αυτο λύθηκετα ανεμηστηράκια θα μπουν 2 πάνω και 2 κάτω σωστα;ποιά θα δίνουν αέρα και ποιά θα διώχνουν θερμό αέρα;όσο για την τροφοδοσία τους το ψυγείο θα μπεί πάνω στο κουτί και όσο το δυνατόν πιο πίσω οπότε θα βρώ τρόπο να κρυφτούν επιμελώςπαραφλου και απιονισμένο νερό να αγωράσω απο κάποιο κατάστημα ειδών αυτοκινήτουή υπάρχει ειδικό κατάστημα με καθαρότερο νερό και ειδικευμένο παραφλού; Οι πίσω τρύπες που έχει δεν κάνουνε για σωλήνες ½ είναι για πιο μικρούςΤο θέμα είναι άλλοΑν θα βάλεις το ψυγείο να πατάει απάνω στο κουτί η με κάτι θα το στηρίξεις πιο ψηλά???Τι έχεις σκεφτεί να κανείς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasrose Μάϊος 9, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 λογικά πρεπει να φτιάξω κάποια βάση μάλον με ντίζες μικρές εκτός και αν υπάρχει έτοιμη βάση για το ψυγείο διαφορετικά θα φτιάξω κάπιο κουτί είτε απο πολυαστέρα (λίγο απίθανο) είτε απο λεπτή λαμαρίνα (γίνεται), είτε απο ξύλο (πιο πιθανό) και θα τοποθετήσω μέσα το ψυγείο το σίγουρο είναι οτι μετά θα το βάψω για να κολάει με το κουτί θα προτιμούσα όμως κάποια βάση και να φένεται όλο το ψυγείο θα έχει και καλύτερη τροφοδοσία αέρα (σωστα τελικά δεν κατάλαβα, τα πάνω ανεμηστηράκια θα σίνουν αέρα στο ψυγείο και τα κάτω θα διώχνουν τον αέρα απο το ψυγείο ή όλα θα δίνουν αέρα στο ψυγείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 9, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Αν υπαρχει καλη ροη στο κουτι σου η μεσα θα φυσανε το ψυγειο και οι εξω θα το τραβανε απο το ψυγειο προς το περιβαλλον.Αν δεν υπαρχει ροη και υπαρχει ζεστη, τοτε οι μεσα να διωχνουν απο το ψυγειο, αρκει και το ψυγειο να μην ειναι πιο ζεστο αι τα κανει χειροτερα.Παντως πιστευω οτι 4 ισως ειναι υπερβολη..η οχι????? εξου λοιπον μιλας για βυθιζομενα που φαινονται integrated στο κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 9, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από kostasrose λογικά πρεπει να φτιάξω κάποια βάση μάλον με ντίζες μικρές εκτός και αν υπάρχει έτοιμη βάση για το ψυγείο διαφορετικά θα φτιάξω κάπιο κουτί είτε απο πολυαστέρα (λίγο απίθανο) είτε απο λεπτή λαμαρίνα (γίνεται), είτε απο ξύλο (πιο πιθανό) και θα τοποθετήσω μέσα το ψυγείο το σίγουρο είναι οτι μετά θα το βάψω για να κολάει με το κουτί θα προτιμούσα όμως κάποια βάση και να φένεται όλο το ψυγείο θα έχει και καλύτερη τροφοδοσία αέρα (σωστα τελικά δεν κατάλαβα, τα πάνω ανεμηστηράκια θα σίνουν αέρα στο ψυγείο και τα κάτω θα διώχνουν τον αέρα απο το ψυγείο ή όλα θα δίνουν αέρα στο ψυγείο; ριξε μια ματια σε αυτα τα site να δεις τι παιζει με κοματια w/c www.extremshop.gr www.alphacool.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasrose Μάϊος 9, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας καθώς και για τον χρόνο που μου αφιερώσατε. επικοινώνησα με τον Elleven και διευθετήθηκαν τα πράγματα και πάλι σας ευχαριστώ συνεχίστε την καλή δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 9, 2006 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από kostasrose παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας καθώς και για τον χρόνο που μου αφιερώσατε. επικοινώνησα με τον Elleven και διευθετήθηκαν τα πράγματα και πάλι σας ευχαριστώ συνεχίστε την καλή δουλειά Λύσε μου και εμένα την απορία . Τη έχεις σκεφτεί ακριβώς να κανείς με το ψυγείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasrose Μάϊος 9, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 θα μου δώσει μια βάση ο Elleven για πάνω αποτο κουτί, φαντάζομαι θα είναι ιδιοκατασκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 9, 2006 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από kostasrose θα μου δώσει μια βάση ο Elleven για πάνω αποτο κουτί, φαντάζομαι θα είναι ιδιοκατασκευή. Αν έψαχνες και λίγο στα λινκ που σου έδινα τι καλά που θα ήτανε.ΒΑΣΗ 1http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=79ΒΑΣΗ 2http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=82καλο διαβασμα(κερος να τα δεις και τα λινκ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Μάϊος 9, 2006 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Παιδιά επειδή έχω το ίδιο κουτάκι, χωράει μια χαρά.Αν θες να το κόψεις άψογα πήγαινε να στο κόψουν με CNC υδροκοπή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 9, 2006 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Λιγο offtopic:Τι διαφορα υπαρχει στην θ με 2 ανεμιστηρες απλα να φυσανε σε σχεση με 4 οι 2 να φυσανε και οι αλλοι να ρουφανε?Αξιζει δηλ αυτη η πατεντα οταν το ψυγειο θα ειναι εκτος κουτιου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasrose Μάϊος 10, 2006 Author #35 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 alex βασικά δεν πολυέψαξα γιατί δεν ξέρω σχετικά με υδρόψυξηκαι αν το έκανα ίσως να έβγαζα λανθασμένα συμπεράσματα,ευτυχώς μίλησα με τον Elleven και έβαλε μια τάξη στην σκέψη μου καθώς και σχετικά με την υδρόψυξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 10, 2006 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Αρχική απάντηση από kostasrose alex βασικά δεν πολυέψαξα γιατί δεν ξέρω σχετικά με υδρόψυξη Αυτό φτάνει..Αν δεν ξέρεις κανείς 2 βασικά πράγματαΨάχνεις και ρωτάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.