Jump to content

Πρόβλημα με L30

germ

Recommended Posts

Γεια σας.

προχτές αγόρασα την L30 και απο την στιγμή που την εβαλα επάνω, αρχησε να κανει ενα θόρυβο (σαν μπιλιες) συνέχεια.

Την ελυσα και κολησα την προπελα πάνω στον μαγνήτη,δοθλεπσε κανα 2 λεπτο αθορυβα

που χαρηκα και αμεσος μετα παλι αφτο το βουητο.

Την ξαναελυσα ,ειδα οτι εχει κολεισει καλα η προπελα και ελεγξα το σιδεράκι και δεν ειδα να εχει φαγωθεί.

Τι μπορει να συμβενει? θα μου την αλλαξουν αμα την πάω πισω?(καταστημα πληροφορικης)

ευχαριστώ

p.s. ξέχασα να γράφω με τα greeklish :(

επειδη μου εκανε τα ιδια και τραβαγε αερα απο το κουμπωμα μπροστα θα σου προτεινα να την βαλεις βυθιζομενη αν εχεις την πολυτελεια να το κανεις αυτο...απο το χακ την ειχα παρει της ασετεκ...και ο ea6gka νομιζω ειχε το ιδιο προβλημα...

Λοιπον φίλε είχα το ιδιο προβλημα με την Λ20.Αν την εβαλες να τραβαει νερό απο το ψυγειο οσο και καλη εξαέρωση να έκανες στο ψυγείο μενει αέρας που φευγει αργα.Δοκιμασε να την βαλεις να τραβαει 'γεματα' νερο απο το τανκ και αν επιμενει το ιδιο τι να πω...

Αυτα απο την ωστοσο οχι μεγαλη μου εμπειρια.

το σύστημα είναι : αντλία-ψυγείο-μπλοκ-τανκ ολα με σωλήνες 1/2 εσωτερικής.

το μπλε δακτυλιδι ασφαλίζει πολυ καλά, γιατί εχο βάλει ρακόρ υδρευσης (οχι αερος) με μια χοντρη προέκταση η οποια σφηνώνει πάνω στο δακτιλιδι και δεν το αφήνει να κουνιθεί ουτε χιλιοστό.

Βυθιζομενη δεν μπορω να την βάλω . (περιμενω πος και πος να μονταρω το soprano μου. :),για να την βάλω τουλαχιστον μεσα στο κουτι ,οπως και το διπλο ψυγειο.(οσοι ξέρουν το σοπρανο, ξερουν οτι δεν χωράει τπτ μεσα,ελα ομως που μου αρέσει. :)

Τι αλλο να κανο με την αντλεία?

που παταει και πως στηριζεται; οι δικες μου αλλες φορες βουηζουν και αλλες φορες τσιριζουν, αναλογα πως πατανε. σε αυτο που λεει ο obijuan εχει δικιο, ο αερας μεσα απο το ψυγειο θα αργησει να φυγει. μπορει να μην κυκλοφορει και να μη φαινεται, αλλα δε σημαινει οτι δεν υπρχει.

το ψυγείο ειναι τοποθετημενο καθετα , οποτε μεσα σε ελαχιστο χρονο φευγει ολοσ ο αερας.

να την πάω πίσω? θα μου την αλλάξουν?

Υ.Γ. αν βγαλο το μπροστινο κάλυμα και την αφήσω χωρίς ,μειώνετε ο θόρυβος.

Επίσης εάν την πιέσω παρα πολύ πάνο στο μονοτικο που ειχε στο κουτί της ,ειναι τελίως αθόρυβη και το μονο που με ενοχλει ινε οι παφλασμοί στο τανκ.

Oι hydor τελικα ειναι ευαίσθητες ετσι κατάλαβα με την λ20 μου . Ετσι και μαζευτουν τπτ εστω και μικροσκοπικά σκουπιδάκια μουγκρίζουν-δυσανασχετουν . Ετσι μουγκριζε και η δικια μου λ20 [σαν μπιλιες] και με το που καθαρισα με καυτο νερο ψυγειο μπλοκς και εβαλα νεους σωλήνες σιώπησε πάλι . Σε αντίθεση με την πρώην eheim 1250 που δεν εβγαλε κιχ ποτε :(

Πίστεψε με ακομα και μετα απο 20 μερες συνεχους λειτουργιας,βγαινει αερας απο το ψυγειο.Εχω γεματο το τανκ μεχρι πανω και μετα απο μέρες βλέπω οτι χανει εστω και λιγο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.