Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2006 Μια που είμαι απο Θεσσαλονίκη, κάτι πήρε το μάτι μου περι http://www.twmn.net/ Ειμαι τελείως άσχετος όσον αφορά τα ασύρματα δίκτυα. Αν καταλάβα καλά, νομίζω πως το Πανεπιστήμειο Θεσσαλονίκης λόγω της ταχύτατης (αλήθεια πόσο έχει σύνδεση στο internet που έχει, το μοιράζει ασύρματα στην Θεσσαλονίκη. Σωστά ; Για να γίνει κάποιος μέλος αυτού του δικτύου τι χρειάζεται ; Πρέπει να έχει η ταράτσα του σπιτιού του οπτική επαφή μετο Πανεπιστήμειο ή καποιο άλλο χρήστη που είναι μέλος του δικτύου ; Τι Hardware εξοπλισμός χρειάζεται και πόσο περίπου περίπου χοντρά χοντρά κοστίζει ; Ποια είναι τα πλεονέκτηματα το Ασύρματου Δικτύου ; Δηλαδή έχω ταχύτητες αντίστοιχες με την ADSL 384 ή χαμηλώτερες ή υψηλότερες ; Πληρώνω κάπου χρήματα ; Καποιο πάγιο ; Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις παιδιά, αλλά δεν γινόταν διαφορετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Και γιατί δεν ρωτάς στο forum τους να σου πουν οι ίδιοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Μάϊος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Εντελώς χονδρικά για να πάρεις μια ιδέα (καθώς και εγώ καινούργιος είμαι) Ιντερνετ δεν έχεις , εκτός και αν είσαι σε "προνομιούχα" σχολή Για να γίνεις μέλος συνεννοήσαι με τα παιδιά , και έρχονται στην ταράτσα σου και βλέπουν με ποιους κόμβους έχεις επαφή στην περιοχή σου , όπου και θα συνδέεσαι . Λογικά κάπου στην ιστοσελίδα του twmn έχει και χάρτη με όλους τους κόμβους και την διεύθυνσή τους Εξοπλισμός για κεραία , μοντεμ και τα παρεμφερή υπολόγιζε γύρω στο 150~180 (τόσο ήταν πριν από λίγο καιρό απ'ότι ξέρω) Πλεονεκτήματα , free servers για παιχνίδια σε LAN , LAN party , μπόλικα TB για download Χρήματα για πάγιο κτλ. δεν χρειάζονται , μόνο τα χρήματα για τον εξοπλισμό Σόρρυ για την προχειρότητα , αλλά ως νέος δεν γνωρίζω και πάρα πολλά . Είχα την τύχη ο κολλητός να έχει στήσει κόμβο ακριβώς πίσω από το μπαλκόνι μου , και να του περισσεύει και wireless μόντεμ , οπότε η όλη δουλειά μου βγήκε στο 50άρικο , και ούτε χρειάστηκε να ελέγξω από την ταράτσα για το που έχει κόμβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάϊος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Δεν πιστεύω να μιλήσαμε μαζί χτές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Δε θέλει modem βρε Καλύτερα πάντως να επισκεφτείς το site της αντίστοιχης κοινότητας Αν θες κάποια βοήθεια μπορούμε να σου πούμε κι εμείς, αλλά στα πολύ γενικά Περίπου ισχύουν αυτά που είπε ο CaptainMilo, όπου modem βάλε ασύρματη συσκευή τύπου wrt, routerboard,wrap etc. ή ταρατσο-pc (εγώ έχω προτιμήσει τη 2η λύση). Ανάλογα τις διαθέσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 8, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Πρωτα απο ολα βγαζεις καρτα μελους , αυτο γινεται με το να περασεις απο τα Doom Networks.Συνδρομη εχουμε αναλογα με το ποιες υπηρησιες θα διαλεξεις .Ας πουμε υπαρχει το απλο DC υπαρχει και το premium το ενα ειναι τζαμπα στο αλλο πληρωνεις 10 μηναιως .Υπαρχει συνδεση στο νετ στα 20Kbps τζαμπα αλλα αμα θες υπαρχει και dedicated 1mbit με 10 μολις ευρω το μηνα , μπορεις να παιζεις διαφορα παιχνιδια στους σερβερς αλλα για το επιθυμητο ping-lag πες οπως θες ειναι ακομα 10 .Βεβαια η καρτα μελους με την εκδοση της ειναι εφαπαξ και κοστιζει 100 .Επισης εχουμε μια προσφορα ειδικα για νεους χρηστες μαζι με το full πακετο και καρτα μελους σου κανουμε δωρο ενα ματζουνακι διαρκειας. :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Μάϊος 8, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Όπως τα λέει ο vag είναι, να προσθέσω επίσης πως πρέπει να μπαίνεις κάθε βράδυ για COD ώστε να ανεβάζουμε τα στατιστικά μας Πληροφορίες για τι χρειάζεσαι ώστε να συνδεθείς θα βρεις στο forum του www.twmn.net με μια απλή αναζήτηση, και όπως θα διαβάσεις και στην αρχική του σελίδα, το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να καταχωρήσεις το στίγμα σου στο wind και από εκεί να δεις ποιοι κόμβοι βρίσκονται κοντά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Μάϊος 8, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Δε θέλει modem βρε Mi bad mate :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 8, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Vagouridisdedicated 1mbit με 10 μολις ευρω το μηνα Μόνο 10 Ευρώ το μήνα κι εγω δίνω 50 το δυμινο για 384 ;Οκ θα παω να ρωτησω τα παλικαρια στο TWMN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 8, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Μόνο 10 Ευρώ το μήνα κι εγω δίνω 50 το δυμινο για 384 ; Οκ θα παω να ρωτησω τα παλικαρια στο TWMN. L O L ελπίζω να κατάλαβες ότι σού κανε πλάκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 8, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 . . . . . . . . . . . . . . Και χαρηκα . . . . . . . :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.