Makis Hourdakis Ιούνιος 16, 2006 #21 Ιούνιος 16, 2006 Για ποιό λες τώρα εσύ; Στα vnc πάντως είναι σα να έχεις μπροστά σου το PC. Κάνεις τα πάντα. Μέχρι και ρυθμίσεις στο ίδιο το vnc server αλλάζεις μέσω vnc... Και η πλάκα είναι οτι αμα δεις παράλληλα την κανονική οθόνη του PC που χειρίζεσαι βλέπεις τον κέρσορα να κουνιέται, τα παράθυρα να ανοίγουν κτλ κτλ...
GeorgeVasil Ιούνιος 16, 2006 #22 Ιούνιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 20:56] Για ποιό λες τώρα εσύ; Στα vnc πάντως είναι σα να έχεις μπροστά σου το PC. Κάνεις τα πάντα. Μέχρι και ρυθμίσεις στο ίδιο το vnc server αλλάζεις μέσω vnc... Και η πλάκα είναι οτι αμα δεις παράλληλα την κανονική οθόνη του PC που χειρίζεσαι βλέπεις τον κέρσορα να κουνιέται, τα παράθυρα να ανοίγουν κτλ κτλ... Τι μου θυμιζεις... :D Νομιζω οτι γινεται και File shraring..εχει επιλογη το Viewer... Αλλα δεν το εχω δοικιμασει...
trendy Ιούνιος 16, 2006 #23 Ιούνιος 16, 2006 Όλες οι λειτουργίες δουλεύουν κανονικά σα να κάθεσαι μπροστά στον υπολογιστή, εκτός αν ρυθμίσεις κάτι άλλο, πράγμα σπάνιο. Κάποτε που δοκίμασα το pc anywhere είχε και δυνατότητα για μεταφορά αρχείων από τον 1 υπολογιστή στον άλλο.
Makis Hourdakis Ιούνιος 17, 2006 #24 Ιούνιος 17, 2006 Και να μην έχει, άμα είναι σε lan τα pc κάνεις δυο shared folders και είσαι ωραίος. Εγώ έτσι το κάνω αλλά η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα κάτι του στυλ "send to>Katevastiri". Αν τα δυο PC συνδέονται μέσω internet τότε οκ...
panos2k Ιούνιος 17, 2006 #25 Ιούνιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από trendy Όλες οι λειτουργίες δουλεύουν κανονικά σα να κάθεσαι μπροστά στον υπολογιστή, εκτός αν ρυθμίσεις κάτι άλλο, πράγμα σπάνιο. Κάποτε που δοκίμασα το pc anywhere είχε και δυνατότητα για μεταφορά αρχείων από τον 1 υπολογιστή στον άλλο. Στο remote administrator έχεις file transfer και μεταφέρεις οτι θες ανάμεσα σε όποιους δίσκους θές!
morius Ιούνιος 17, 2006 #26 Ιούνιος 17, 2006 Ρε σεις το NetOp που μπορώ να το βρώ...το ψάχνω σαν τρελός και πουθενά...
bekris Ιούνιος 29, 2006 #27 Ιούνιος 29, 2006 Κανείς δε χρησιμοποιεί PC anywhere ??Εγώ που το χρησιμοποιώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος αργεί υπερβολικά....(Να πω ότι το κατεβαστήρι είναι Celeron 700Mhz me 512 ram) Βασικά με αυτό το config ποιο πρόγραμμα είναι ταχύτερο ;;;
GeorgeVasil Ιούνιος 29, 2006 #28 Ιούνιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από morius [17-06-2006 14:50] Ρε σεις το NetOp που μπορώ να το βρώ...το ψάχνω σαν τρελός και πουθενά... Just Google it... http://www.netop.com/netop-1.htm
tarasque Ιούνιος 29, 2006 #29 Ιούνιος 29, 2006 Εγώ χρησιμοποιώ το UltraVNC το οποίο θέλει μια πόρτα ανοιχτή στη μεριά του server και είναι ταχύτατο (και free). (μέχρι και από το κινητό μου βλέπω το desktop )
bekris Ιούνιος 30, 2006 #30 Ιούνιος 30, 2006 @ tarasque Καλά, το free δεν νομίζω ότι είναι θέμα . το κατεβαστηρι σου τι config έχει ;; Στο δικό μου μέχρι να ανοίξει το e-mule, φτιάχνω καφέ, (Ελληνικό) και μπορεί να έχει ανοίξει. Αν βάλω οθόνη και το πληκ/γιο στο κατεβαστήρι το e-mule το ανοίγει μια χαρά... ?????
tarasque Ιούνιος 30, 2006 #31 Ιούνιος 30, 2006 δεν έχω ξεχωριστό κατεβαστήρι, αφήνω το κανονικό pc έναν 3200+ με 620GB σκληρούς. ενίωτε αφήνω και laptop (τώρα με τις διακοπές αυτό βλέπω να γίνεται) το free το ανέφερα για τo gotomypc το οποίο απότι καταλαβαίνω πρέπει να πληρώσεις μιας και συνδέεσαι σε server τους.
Mainframe Ιούνιος 30, 2006 #32 Ιούνιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από tarasque [Σήμερα, στις 09:49] δεν έχω ξεχωριστό κατεβαστήρι, αφήνω το κανονικό pc έναν 3200+ με 620GB σκληρούς. ενίωτε αφήνω και laptop (τώρα με τις διακοπές αυτό βλέπω να γίνεται) το free το ανέφερα για τo gotomypc το οποίο απότι καταλαβαίνω πρέπει να πληρώσεις μιας και συνδέεσαι σε server τους. ’ντε να κατεβάσεις κανένα MP3 γιατί ξέμεινα....
Prowler Ιούλιος 4, 2006 #33 Ιούλιος 4, 2006 Ένα άλλο free προγραμματάκι το οποίο κάνει για απομακρυσμένη διαχείρηση είναι και το TeleDesktop.http://www.potomacsoft.com/ Εγώ προσωπικά όμως προτιμώ TightVNC (λόγω του Mirage Display)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.