panos17 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2006 σχετικα με αυτο το θεμα θα ηθελα να μου πειτε πιο προγραμμα συνιστατε και πιο ειναι πιο ευκολο.επισης τι χρειαζετε να γνωριζω απο το αλλο μου pc και σχετικες πληροφοριες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Έψαχνα και εγώ προγραμμα για αυτη την δουλεία λόγω απομακρυσμένου κατεβαστήριουκαι μετά απο αρκετό ψάξιμο κατέλιξα στο gotomypc!χρησιμοποίει java για να συνδεθεί στον απομακρυσμένο pc,και δεν χρειάζεται ρυθμίσειςπουθενά και ειναι trial για 30μέρες.Μόλις κάνεις sign-up στον απομακρυσμένο Η/Υ κατεβάζεις το gotomypc setup το κάνεις εγκατάσταση και μετά μπορείς να συνδεθείς σε αυτόν απο οποιδήποτε Η/Υ που εχει σύνδεση internet κάνοντας log in και χρησιμοποιόντας το e-mail σου το κωδικό του sign up και τον κωδικό του απομακρυσμένου Η/Υ.Αν θές στειλε μου με pm το e-mail σου να σου στείλω 45ημερών trialtrial Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Remote Administrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 HellasVagabondτο remote administrator δεν είναι ευκολο πρόγραμμα θέλει αρκετές ρυθμίσεις ειδικά αν εχεις dynamic ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Εμενα μου ηρθε κουτι αλλα εχω static. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Μάϊος 8, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 netop εγώ χρησιμοποιώ και όλα μια χαρά και πολύ εύκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Μάϊος 8, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 και το remote desktop (terminal services) των Win μια χαρά είναι.αν και το web interface του emule και το επερχόμενο web interface του υTorrent είναι ότι χρειάζεσαι για να ελέγχεις ένα κατεβαστήρι από τη δουλειά (αν αυτός είναι ο λόγος που 8ες απομακρυσμένη διαχείριση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 8, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Κατέβασε το tight VNC. Το βάζεις και στα δυο PC, τρέχεις στο ένα το server και στο άλλο το viewer και καθάρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 8, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 VNC Server/Νο-IP DUC και ενα λογαριασμο στο no-ip.com για να βλεπεις την ΙP σου οταν εισαι μακρια!Links:http://www.no-ip.com/support/guides/remote_access/windows_remote_desktop.htmlhttp://www.realvnc.com/Μακη με προλαβες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Μάϊος 8, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 εγώ στο κατεβαστήρι δεν έχω ούτε οθόνη-πληκτολογιο-mouse, μόνο το κουτί(κτλ) με μια κάρτα δικτύου και όλα τα κάνω με netop εύκολα και γρήγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Μάϊος 8, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από angelos [Σήμερα, στις 15:06] Έψαχνα και εγώ προγραμμα για αυτη την δουλεία λόγω απομακρυσμένου κατεβαστήριουκαι μετά απο αρκετό ψάξιμο κατέλιξα στο gotomypc!χρησιμοποίει java για να συνδεθεί στον απομακρυσμένο pc,και δεν χρειάζεται ρυθμίσειςπουθενά και ειναι trial για 30μέρες.Μόλις κάνεις sign-up στον απομακρυσμένο Η/Υ κατεβάζεις το gotomypc setup το κάνεις εγκατάσταση και μετά μπορείς να συνδεθείς σε αυτόν απο οποιδήποτε Η/Υ που εχει σύνδεση internet κάνοντας log in και χρησιμοποιόντας το e-mail σου το κωδικό του sign up και τον κωδικό του απομακρυσμένου Η/Υ.Αν θές στειλε μου με pm το e-mail σου να σου στείλω 45ημερών trialtrial ποσο ευκολο ειναι?δε χρειαζετε πολλες ρυθμισεις(ports, ktl?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 8, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Αν έχεις router με firewall το πιθανότερο είναι να χρειαστεί να ανοίξεις κάποιες πόρτες, όποιο και να βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 8, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 γελίο....χωρις καμία ρύθμιση δεν χρειάζεται να ανοιξεις port,και μπορεις να συνδεθείς απο οπουδήποτε χωρίς να χρησιμοποιήσεις πρόγραμματα(no-ip...) μονο με τον internet explorer Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 8, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από angelos [Σήμερα, στις 17:24] γελίο....χωρις καμία ρύθμιση δεν χρειάζεται να ανοιξεις port,και μπορεις να συνδεθείς απο οπουδήποτε χωρίς να χρησιμοποιήσεις πρόγραμματα(no-ip...) μονο με τον internet explorer Οσο γελιο και να ειναι δεν μας λες τον τροπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 8, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από angelos [Σήμερα, στις 11:06] Μόλις κάνεις sign-up στον απομακρυσμένο Η/Υ κατεβάζεις το gotomypc setup το κάνεις εγκατάσταση και μετά μπορείς να συνδεθείς σε αυτόν απο οποιδήποτε Η/Υ που εχει σύνδεση internet κάνοντας log in και χρησιμοποιόντας το e-mail σου το κωδικό του sign up και τον κωδικό του απομακρυσμένου Η/Υ. [ 1.κάνεις free sign-up εδώ 2.''κατεβάζεις'' το gotomypc setup στον remote pc,install,δημουργία password 3.και απο εδώ κάνεις log-in και έχεις πρόσβαση στο remote pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Μάϊος 9, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 ευχαριστω angelos για την λεπτομερη περιγραφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Μάϊος 9, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 angelos στειλε μου το trial 45 ημερων στο panos17@rompa.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 16, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Παίδες μια απορία!ΤΟ remote desktop από το MY computer/properties/Remote πρέπει να είναι ενεργοποιημένο για τέτοια προγράμματα ή χρειάζεται μόνο για αυτό καθ΄αυτό REMOTE DESKTOP των WIN;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 16, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Όχι μόνο για το rdesktop των windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 16, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2006 Όλα οκ....Programs όμως θα μπορώ να ανοίξω από μακριά; Ή μόνο για filebrowsing είναι;Δοκίμασε ένα φίλος να δει μια photo στο δικό μου PC αφού συνδέθηκε και δεν του ανοίγει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.