ymark Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2006 έχω το εξής πρόβλημα:το pc έχει 512 μνήμη ενώ ο υπολογιστής φαίνεται να βλέπει μόνο 384.Η μνήμη είναι σωστά κουμπωμένη . Παίζει να έχει καεί κανένα ολοκληρώμενο από την μνήμη και να βλέπει λιγότερη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Μάϊος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Μήπως έχεις onboard VGA με shared RAM ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Tι μνήμη είναι φίλε μου και σε τι σύστημα?Αν είναι παλιό μηχάνημα υπάρχει περίπτωση να μην την βλέπει ολόκληρη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Οντως αν ειναι φορητος η VGA κραταει ενα μερος της ολικης μνημης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 μυριζοντας λιγο τα νυχια μου υποθετω οτι εχεις 1χ256ΜΒ και 2Χ128ΜΒ μνημη sdram..... To 256αρη ειναι doubled sided και το 128αρι single sided... Eπισης εχεις και μια μητρικη η οποια δεν βλεπει doubled sided μνημες οποτε ..βλεπεις μονο τα 384.... :D:D θα βοηθουσε αν ξεραμε περισσοτερες λεπτομερειες για το pc σου καθως τα νυχια δεν λενε παντα την αληθεια.....:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ymark Μάϊος 9, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 λοιπόν παίδες...Η μητρική είναι HP σε φορητόοπότε μάλλον έχω πέσει θύμα της κάρτας γιατί βλέπω ότι η κάρτα τρώει πόρους σε 4 μπλόκς της μνήμης.. οπότε κάτι τέτοιο παίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 9, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από ymark loipon paides ... i mobo einai tis HP panw se foritoopote mallon pou exw pesei 8yma tis kartas grafikwn giati vlepw oti i karta trwei porous apo tin mnimi se 4 blocks tis mnimis... opote kati tetoio paizei... Αν σου ήτανε εύκολο να εγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.