Jump to content

Western Digital (bad status) ???

Recommended Posts

Ηελπ . . .Πλιζ

Εχω ένα PC P4 στα 2.8 με 2G ram σε μητρικη Asus.

Έχω πάνω 2 δισκους IDE ( 1 Western Digital 120G & 1 Western Digital 200G)

Και 2 δισκους Sata ( 1 Western Digital 200G & 1 Maxtor 300G) .

Λειτουργικό XP Pro _ SP2 .

Ξαφνικά τα windows βλεπουν τον IDE Western Digital 200G από Data Disk (που τον είχα ονομάσει) Local Disk . . .

Και του κάνω double click . . . . . . και βλέπω το υπέροχο μήνυμα

«ο δισκος δεν είναι φορμαρισμένος . . . θέλετε να τον φορμάρω ???»

ΠΑΝΙΚΟΣ !!!!!!

Δεν φορμάρω φυσικά .

Κάνω Restart . . .

Μετραει την μνήμη και μου λέει για τον δίσκο . bad status

Τι κάνω ????

Έχω data (172G) ,που δεν θα ήθελα με τίποτα να χάσω !!!

Κλαψ ,κλαψ ,κλαψ . . .

Τα ίδια έπαθα και εγώ προχθές

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=26747

κατέβασε το ΟΝTRACK data recovery, και αυτό θα διαβάσει τα αρχεία και τους φακάλους σου. ΠΟΤΕ μην πατήσεις yes να τον κάνει φορματ!!!

Εγώ πήγα στο advance data recovery, 'εκανε και καλά scan το παρτίτιον δεν μπόρεσε να το διαβάσει όλο, αλλά οταν φτάνει και διαβάζει αρχεία έχει ήδη διαβάσει τους φακέλους, πατάς cancel και διαλέγεις ποιούς φακέλους θα κάνεις recover και θα τα μεταφέρει σε άλλο δίσκο

GOOD LUCK;)

Επίσης το Acronis Recovery Expert κάνει πολύ καλή δουλειά. Σε δίσκο με περίπου ίδια προβλήματα με του δικού σου τα επανέφερε όλα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως μπορεί να χρειαστεί πολύ ώρα γιατί απο οτι έχω καταλάβει διαβάζει sector προς sector. Οπότε αν το χρησιμοποιήσεις μην απελπιστείς οτι κόλησε το πρόγραμμα. Καλή επιτυχία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.