Jump to content

Toshiba Satellite P105-S921 (θΕΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ)

anastasia78

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 22:06]

WTF?! :baby:

cheat happens?:p

sr ειπα δεν θα ξαναμιλησω αλλα η ανθρωπινη

αδυναμη πλευρα μου δεν αντεξε.:o

Αρχική απάντηση από anastasia7[Σήμερα, στις 21:39]

Δεν σου ειπα οτι δεν αξιζει το Desktop αλλα σου λεω οτι ειναι στην ιδια ακριβως κατηγορια με εναν φορητο υπολογιστη και καποια στιγμη αν ολα πανε καλα θα αντικαταστισουν τους σταθερους.

φορητα RULES AGAIN!!

edit:

Αρχική απάντηση από ArisG [Χθες, στις 23:43]

Η αδελφή του tristeno είσαι ?

Lol :hehe: :hehe: :hehe: σιγουρα.

αυριο το πρωι αμα δεις καμια 10αρια λαπτοπ να φευγουν μην παραξενευτεις. τωρα θυμηθηκα τον tristeno με το bigwater που μας επρηζε οτι ηταν καλο. και μετα απο λιγο καιρο οσοι ειχαν big water οι αντλιες τους ψοφουσαν με την σειρα!

Αρχική απάντηση από anastasia78 [Σήμερα, στις 01:08]

Α! και εγω νομιζα οτι μονο εγω ειχα προβλημα με την αντλια.

Ποσους τους εχει τυχει το ιδιο προβλημα?

ε ειναι αρκετοι... να φανταστω οτι σε ολα τα desktop σου εχεις το big water? ε για αυτο βαρας 100αρες.

Κάτι άλλο τώρα που ξαναδιαβάζω το thread.

Post #1

anastasia78

Το μηχανημα οταν το ειδα ξετρελαθηκα και θελω απελπισμενα να το παρω.

Προσπαθω να βρω ακρες για Ελλαδα και ακομη τιποτα.

Δηλαδή είσαι ένας απλός χρήστης που ψάχνει να βρεί απο που θα αγοράσει το ΓΟΥΑΟΥ ΤΖΑΜΑΤΟ laptop που τα κάνει όλα και συμφέρει.

Post #49

anastasia78

Καθε μερα πουλαω περιπου 3-4 υπολογιστες και οι δυο απο τους τρεις ειναι φορητοι και συγκεκριμενα πρωτο σε πωλησεις ειναι HP μετα Fujitsu-Siemens μετα Toshiba και τελος Acer μαζι με Sony.

Ώπα. Aφού πουλάει Toshiba γιατί ψάχνει άκρες για toshiba? weird....

Post #65

anastasia78

Δεν ειναι ο σκοπος να ερθεις να αγορασεις απο εμενα φορητο υπολογιστη ουτε σου ζητησα να αγορασεις απο την εταιρεια μου φορητο υπολογιστη.

OMFG τελικά ο απλός χρήστης έχει μια απλή εταιρία. ΔΙΚΗ ΤΟΥ! OMFG^π. Που όλως τυχαίως πουλάει laptops κατα το μεγαλύτερο ποσοστό!

Post #69

anastasia78

Απο την απαντηση σου για την 1Kwh σιγουρα σημαινει οτι δεν εισαι ηλεκτρονικος αλλα ουτε τεχνικος.

Εσυ ασχετα αν θα το χρησιμοποιεις των υπολογιστη σου σε πληρη ισχυ ή οχι αυτο θα σου καταναλωνει σταθερα 550Watt θελεις δεν θελεις.

Μπορουσα να σου εβαζα και το αντιστοιχο APC SMART-UPS RT 2000VA 1300 αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα αντιδορυσες ετσι και χειροτερα.

Πώς φαίνεται οτι δεν ξέρεις τι σου γίνεται... Το PFC το έχεις ξανακούσει? Ή είσαι πολύ busy στο να πουλάς laptops.

Και μια γυναίκα νομίζω ούτε 1 στις επόμενες ζωές της δεν θα έκανε τέτοιο λάθος!

Post #74

anastasia78

Οταν παιζω - ασχολουμαι με τον υπολογιστη μου οταν δεν εχει ρευμα κανεις στην γειτονια μου την βρισκω.

Μου αρεσει πολυ.

:dots: Έγω πάω να πιώ καμια μπύρα να τα δώ όλα όμορφα :banging:

Αστο μεγάλε μην το παλεύεις. Θέλει η ******* να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Αντε καλημέρα και καλές πουλήσεις που λένε και οι goin through :daisy: :rip:

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Χθες, στις 23:36]

ε ειναι αρκετοι... να φανταστω οτι σε ολα τα desktop σου εχεις το big water? ε για αυτο βαρας 100αρες.

Οχι μονο σε ενα.

Αυτο δεν χρειαζοταν να το ρωτησεις επρεπε να το ειχες καταλαβει απο μονος σου.

Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 02:26]

Κάτι άλλο τώρα που ξαναδιαβάζω το thread.

Post #1

Δηλαδή είσαι ένας απλός χρήστης που ψάχνει να βρεί απο που θα αγοράσει το ΓΟΥΑΟΥ ΤΖΑΜΑΤΟ laptop που τα κάνει όλα και συμφέρει.

Post #49

Ώπα. Aφού πουλάει Toshiba γιατί ψάχνει άκρες για toshiba? weird....

Post #65

OMFG τελικά ο απλός χρήστης έχει μια απλή εταιρία. ΔΙΚΗ ΤΟΥ! OMFG^π. Που όλως τυχαίως πουλάει laptops κατα το μεγαλύτερο ποσοστό!

Post #69

Πώς φαίνεται οτι δεν ξέρεις τι σου γίνεται... Το PFC το έχεις ξανακούσει? Ή είσαι πολύ busy στο να πουλάς laptops.

Και μια γυναίκα νομίζω ούτε 1 στις επόμενες ζωές της δεν θα έκανε τέτοιο λάθος!

Post #74

:dots: Έγω πάω να πιώ καμια μπύρα να τα δώ όλα όμορφα :banging:

Αστο μεγάλε μην το παλεύεις. Θέλει η ******* να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Αντε καλημέρα και καλές πουλήσεις που λένε και οι goin through :daisy: :rip:

Δες ποτε το εψαχνα και δεν το εβρισκα "08-05-2006 01:14"

Τι ημερομηνια εχουμε σημερα ?

Μηπως "22-01-2007 23:08"

Λες να τον ψαχνω το ιδιο μοντελο 8 μηνες?

Λες να εχω τοσο κολημα γιαυτο το μοντελο και μονο?

Αλλα μοντελα παραπλησια δεν υπαρχουν?

Δεν ειμαι απλος χρηστης οπως δεν εισαι και εσυ απλος χρηστης.

Δεν μιλαω παντα μονο για εμενα αλλα για το μεγαλυτερο μεριδιο των αγοραστων.

Κακο ειναι να ενθουσιαζομαι οταν βλεπω ενα μοντελο που μου αρεσει?

Εσυδεν ενθουσιαζεσαι ποτε και με τιποτα?

Toshiba μπορει να πουλαει η εταιρεια μου αλλα δεν σημαινει οτι τα φερνει ολα τα μοντελα αλλα ουτε θα κανει παραγγελια ενα μοντελο για εμενα.

Δεν ειπα εγω οτι ο καθε απλος χρηστης εχει δικια του εταιρεια παρα μονος σου τα λες και θελεις να δημιουργεις εντυπωσεις γιατι εισαι σιγουρα κακος ανθρωπος.

Θελεις να εντυπωσιαζεις τους αλλους και να πουλας προλογο οτι καποιος εισαι και μαλιστα καλυτερος απο ολους τους αλλους.

Για πες τι ειναι το PFC να θυμηθω ακριβως.

Εχω την εντυπωση οτι ειναι το συστημα που αυξομειωνει τις στροφες στον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου αναλογα με την χρηση που του κανεις για να μην υπερθερμενεται αλλα να μην κανει και πολυ θορυβο οταν δεν ζοριζεται.

Σωστα?

Πιες μια μπυρα και για εμενα.

Δεν το ξερω αυτο το τραγουδι τον Going Through "καλες πωλησεις".

Εχεις δρομο ακομη μεχρι να με φτασεις πολυ λεμε.

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 10:55]

:worship:

Δεν χρειαζεται να με προσκεινας το ξερω οτι ειμαι η καλυτερη απο ολους σας.

Μου το λενε καθε μερα.

:p

λοιπον εγω το αποφασισα για να παρω λαπτοπ θα πουλησω και το πισι μου και οτι αλλο σχετικο εχω. μεχρι και το splitter που εχω στο τηλ. καλωδιο θα πουλησω. αμα δεν φτασουν θα πουλησω ο κορμι μου. :p

edit να φανταστω αυτο το thread ειναι ο χειροτερος εφιαλτη σου που εχει μονο desktop ?

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=497483#post497483

PFC ειναι το λεγόμενο (στο χωριό μου, τουλάστιχον, έτσι το λενε) Power Factor κάτι (δεν θυμάμαι), το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο τροφοδοτικό να τραβάει όσο ρεύμα (πρπ) χρειάζεται.

Χωρίζεται σε Active και Passive. Η διαφορά τους, νομίζω είναι ότι τροφοδοτικά που ειναι στην πρώτη κατηγορία, δεν εχουν διακόπτη για να δηλώσεις τι ρευμα θα τους δώσεις (220 ή 110V), δηλαδή το αντιλαμβάνονται μονα τους..

Αρχική απάντηση από deninho

PFC ειναι το λεγόμενο (στο χωριό μου, τουλάστιχον, έτσι το λενε) Power Factor κάτι (δεν θυμάμαι), το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο τροφοδοτικό να τραβάει όσο ρεύμα (πρπ) χρειάζεται.

Χωρίζεται σε Active και Passive. Η διαφορά τους, νομίζω είναι ότι τροφοδοτικά που ειναι στην πρώτη κατηγορία, δεν εχουν διακόπτη για να δηλώσεις τι ρευμα θα τους δώσεις (220 ή 110V), δηλαδή το αντιλαμβάνονται μονα τους..

Χωρίς παρεξήγηση, καμία σχέση.

PFC=Power Factor Correction (επισης διαφορετικο απο το efficiency)

Power Factor=Συντελεστής ισχύος (ή "συνημίτονο")

Efficiency= βαθμός αποδοσης

Link

Αρχική απάντηση από anastasia78 [Χθες, στις 23:24]

Δεν χρειαζεται να με προσκεινας το ξερω οτι ειμαι η καλυτερη απο ολους σας.

Μου το λενε καθε μερα.

:p

καταρχην δεν προσκειναω εσενα...απο που και ως που σου περασε αυτη η τρελη και απλισαστη ιδεα στο μυαλλο?ακομα και 1.80 μοντελα να σουνα δεν υπηρχε περιπτωση να σε προσκυνησω...αν δεις λιγο καλυτερα η απντηση ειναι κατω απο το ποστ του χρηστη ονοματι "ΝοDsl" :tomato: :tomato: .ειναι πολυ απλο αν το συμπαιρανεις πιστυω.παει με απλη σειρα.η απαντηση μου ειναι ακριβως απο κατω απο την δικη του και οχι την δικη σου

:rip: :rip:

επισης υπαρχει και εαν κουμπακι το οποιο γραφει "edit".δεν ειναι αναγκη να σπαμαρεις ετσι ανελεητα.απαντας σε ενα ποστ για περισσοτερα απο ενα πραγμα.

εκτος βεβαια και αν εισαι σαν τις καμπιες που δεν μπορουν να σκεφτουν και να κανουν παραπανω απο 1 (!!!) πραγμα ταυτοχρονα οποτε παω πασο. :whistling :whistling \

cheers

:hi:

Κανονικα για το τι ειναι το PFC επρεπε να απαντησει ο "NoDsl" αλλα απο οτι φαινεται ουτε ο ιδιος μαλλον δεν ηξερε τι ειναι γιαυτο και δεν απαντησε.

Εγω παντως ηξερα απο το περιοδικο RAM ή απο καποια ιστοσελιδα στο διαδικτυο οτι υπαρχει και κυκλωμα PFC και οτι σημαινεi:

Power

Fan

Control.

Οτι ελεγχει τις στροφες του ανεμιστηρα αναλογα με την θερμοκρασια που αναπτυσει το τροφοδοτικο.

Επισης αυτη η τεχνολογια που αναφερεται πρεπει να ειναι καινουργια μιας και στα δικα μου τροφοδοτικα δεν αναγραφει κατι τετοιο κυκλωμα να εχει για να περνει οσο ρευμα χρειαζεται.

Εκανα επισης και μετρησης καταναλωσης ρευματος και μου τρωει 350Watt χωρις να εχω συνδεμενο τιποτα, ακομη και οταν συνδεω παλι το ιδιο μου γραφει.

Crazy Ant αυτες για εσενα γιατι σου χρειαζονται.

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Λες να μην ηξερα οτι το προσκυνουσες τον NoDsl?

Με κανεις και γελαω εισαι αστειος.

:daisy:

Α! Ξεχασα να σου πω ειδα τα κουτια και δεν μου αρεσαν ηταν σαν να ειναι μεταλαγμενα.

Κακο αισθητικα.

Τιποτα με στρασακια και διαμαντακια δεν εχετε?

Κατι σε ροζε?

Κατι σε κοκκινακι?

Να εχει καμια ωραια αερογραφια απο κανα νισακι?

Λιγοτερα καλωδια και διαφανη κουτι?

Γενικα κατι ωραιο και σχετικα μικρα κουτια και οχι ολοκληρα σπιτια?

Βρες ενα ωραιο κουτακι για εμενα, τα δικα μου ειναι λευκα και ασημενια και ψαχνω σε ροζε να βρω κατι ή σε τελειως διαφανη ή ημιδιαφανη με κοκκινο φωτισμο.

:jump1:

Αρχική απάντηση από anastasia78

Εγω παντως ηξερα απο το περιοδικο RAM ή απο καποια ιστοσελιδα στο διαδικτυο οτι υπαρχει και κυκλωμα PFC και οτι σημαινεi:

Power

Fan

Control.

Οτι ελεγχει τις στροφες του ανεμιστηρα αναλογα με την θερμοκρασια που αναπτυσει το τροφοδοτικο.

Επισης αυτη η τεχνολογια που αναφερεται πρεπει να ειναι καινουργια μιας και στα δικα μου τροφοδοτικα δεν αναγραφει κατι τετοιο κυκλωμα να εχει για να περνει οσο ρευμα χρειαζεται.

Εκανα επισης και μετρησης καταναλωσης ρευματος και μου τρωει 350Watt χωρις να εχω συνδεμενο τιποτα, ακομη και οταν συνδεω παλι το ιδιο μου γραφει.

Σταματά να μιλάς για πράγματα που δε ξέρεις φέρνεις σε δυσκολότερη θέση τον εαυτό σου

PFC είπε από πάνω ο morpheus τι είναι.

Όσο για τα watt που αναφέρεις δεν είναι τόσα καθώς δε ξέρεις ούτε καν πώς να τα μετρήσεις στο περίπου.

Όσο για τα κουτιά ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να ποσταρει ότι θέλει οπότε υπάρχουν από εξαιρετικές δουλειές μέχρι καραγκιοζιες.... αυτή είναι και η φιλοσοφία του case moding, να φτιάχνεις κάτι όπως σου αρέσει και όχι όπως αρέσει στον άλλον.

Δε σου είπε κανείς να πάρεις σταθερό pc εφ όσων εσύ κάνεις άνετα τη δουλειά σου με το laptop.

Έχω πολύ όρεξη τελικά για άσκοπο γράψιμο λολ υπάρχουν ένα σωρό σημαντικότερα θέματα να γράψω και γραφώ εδώ αλλά απαιτεί πολύ λιγότερη εγκεφαλική διεργασία ένα τέτοιο ποστ παρά ένα ουσιαστικότερο:innocent:

πολυ ασχοληθηκα. πηγαινε να πουλησεις κανα λαπτοπ σε κανα αλλο φορουμ και ασε μας εμας να κοβουμε τα κουτια μας, να βαζουμε τα νερα μας και να παιρνουμε psu 1kwatt.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.