Jump to content

ΗΧΕΙΑ 5.1 ΚΑΙ 7.1...

ganastasiou

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω ηχεία για την μητρική ASUS A8N32 Sli Deluxe δεν έχω ξεχωριστή κάρτα ήχου αλλά αν χρειαστεί θα αγοράσω ποιά ηχεία μου προτείνετε για 5.1 ή 7.1 και τα δυο είναι συμβατά αλλα θέλω τα καλύτερα είτε creative είναι είτε logitech.Αν χρειαστώ κάποια κάρτα ήχου ποιάμοθ προτείνετε(προαιρετικό γιατί είναι 8καναλιών η onboard καρτα ήχου).

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

αν μπορεις να βοηθηθεις απο δω και γω την ιδια ερωτηση ειχα και τα παιδια ηταν αρκετα κατατοπιστικα,επλιζω να σε βοηθησα καπως

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=26803

Καλή η βοήθεια αλλα θέλω να ξέρω θα τραβήξει η κάρτα ήχου τα ηχεία ή θα κάψουμε τίποτα σκέφτομαι τα CREATIVE Gigaworks S750 ή Gigaworks G500 ή το G550W(ασύρματα)ή τα Logitech z5450 ή τα z5500...

καταρχην ποια καρτα ηχου σκεφτεσαι να αγορασεις?

αυτην που μπορω να σου προτεινω ειναι καποια απο την σειρα της X-FI

Mην το σκεφτεσαι ειναι σιγουρα πολυ καλυτερος οηχος που θα εχεις με μια μετρια (και πανω) καρτα ηχου. Το αποτελεσμα θα αξιζει τα λεφτα του αρκει να μην πας σε πολυ φτηνη λυση.Φοβερη επιλογη ειναι η Xfi xtreme music ~110Ε (οι αλλες πανε πολυ πανω).Κοιτα και εδω για περισοτερες πληροφοριες μιας και το ξανασυζητησαμε το θεμα.

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=26516

Eγώ έχω creative(megaworks 550), αλλά θα πρότεινα μόνο τα klipsch pro media 5.1 για όποιον θέλει και το κυριώτερο ΜΠΟΡΕΙ να εκτιμήσει την υψηλή πιστότητα . ’κουσα στην αντιπροσωπεία(3ης Σεπτεμβρίου 166) τα gmx 5.1(κατώτερο μοντέλο της ίδιας εταιρείας) και τότε κατάλαβα τι μπάζα είναι όλα τα άλλα. Δυστυχώς τα προ μίντια διατίθενται σε υψηλή τιμή εδώ στην Ελλάδα(470 στην αντιπροσωπεία και στα καταστήματα ίσως πιο ακριβά).

Είναι τα μόνα αληθινά ηχεία(για χρήση και πέρα από το pc). Ό,τι σου προτείνουν οι άλλοι είναι επειδή το έχουν αγοράσει. Περιμένω να τελειώσω με το στρατό για να τα πάρω.

Αν είσαι λοιπόν από αυτούς που θέλουν το καλύτερο και πληρώνουν αδρά για την αποκτησή του,τότε μόνο κλιπς. Αν όχι, υπάρχουν και τα ημίμετρα:creative gigaworks s750(πολύ καλοί δορυφόροι, μέτριο σε ποιότητα σαμπ) ή λότζιτεκ z-5500(καλό σαμπ βαθύ και αρκετά καθαρό αλλά δορυφόροι χωρίς τουίτερ με άδειες μεσαίες συχνότητες).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.