ganastasiou Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2006 Θέλω να αγοράσω ηχεία για την μητρική ASUS A8N32 Sli Deluxe δεν έχω ξεχωριστή κάρτα ήχου αλλά αν χρειαστεί θα αγοράσω ποιά ηχεία μου προτείνετε για 5.1 ή 7.1 και τα δυο είναι συμβατά αλλα θέλω τα καλύτερα είτε creative είναι είτε logitech.Αν χρειαστώ κάποια κάρτα ήχου ποιάμοθ προτείνετε(προαιρετικό γιατί είναι 8καναλιών η onboard καρτα ήχου).Ευχαριστώ προκαταβολικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 αν μπορεις να βοηθηθεις απο δω και γω την ιδια ερωτηση ειχα και τα παιδια ηταν αρκετα κατατοπιστικα,επλιζω να σε βοηθησα καπωςhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=26803 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Μάϊος 7, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Καλή η βοήθεια αλλα θέλω να ξέρω θα τραβήξει η κάρτα ήχου τα ηχεία ή θα κάψουμε τίποτα σκέφτομαι τα CREATIVE Gigaworks S750 ή Gigaworks G500 ή το G550W(ασύρματα)ή τα Logitech z5450 ή τα z5500... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 καταρχην ποια καρτα ηχου σκεφτεσαι να αγορασεις?αυτην που μπορω να σου προτεινω ειναι καποια απο την σειρα της X-FI Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Mην το σκεφτεσαι ειναι σιγουρα πολυ καλυτερος οηχος που θα εχεις με μια μετρια (και πανω) καρτα ηχου. Το αποτελεσμα θα αξιζει τα λεφτα του αρκει να μην πας σε πολυ φτηνη λυση.Φοβερη επιλογη ειναι η Xfi xtreme music ~110Ε (οι αλλες πανε πολυ πανω).Κοιτα και εδω για περισοτερες πληροφοριες μιας και το ξανασυζητησαμε το θεμα.http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=26516 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Μάϊος 7, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Eγώ έχω creative(megaworks 550), αλλά θα πρότεινα μόνο τα klipsch pro media 5.1 για όποιον θέλει και το κυριώτερο ΜΠΟΡΕΙ να εκτιμήσει την υψηλή πιστότητα . ’κουσα στην αντιπροσωπεία(3ης Σεπτεμβρίου 166) τα gmx 5.1(κατώτερο μοντέλο της ίδιας εταιρείας) και τότε κατάλαβα τι μπάζα είναι όλα τα άλλα. Δυστυχώς τα προ μίντια διατίθενται σε υψηλή τιμή εδώ στην Ελλάδα(470 στην αντιπροσωπεία και στα καταστήματα ίσως πιο ακριβά).Είναι τα μόνα αληθινά ηχεία(για χρήση και πέρα από το pc). Ό,τι σου προτείνουν οι άλλοι είναι επειδή το έχουν αγοράσει. Περιμένω να τελειώσω με το στρατό για να τα πάρω.Αν είσαι λοιπόν από αυτούς που θέλουν το καλύτερο και πληρώνουν αδρά για την αποκτησή του,τότε μόνο κλιπς. Αν όχι, υπάρχουν και τα ημίμετρα:creative gigaworks s750(πολύ καλοί δορυφόροι, μέτριο σε ποιότητα σαμπ) ή λότζιτεκ z-5500(καλό σαμπ βαθύ και αρκετά καθαρό αλλά δορυφόροι χωρίς τουίτερ με άδειες μεσαίες συχνότητες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.