hipro5 Μάϊος 8, 2006 #81 Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από dimitris74 [Σήμερα, στις 01:11] οχι βεβαια, αν εσυ θες να δυσφιμεις την Lg προσεξε γιατι μπορει να συνεχιστει και έξω απο δω.... τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει... :worship:
HellasVagabond Μάϊος 8, 2006 Author #82 Μάϊος 8, 2006 dimitri74 κατακρινω οποια εταιρεια θελω με βαση αυτα που βλεπω. Μονο δυσφιμιση δεν ειναι οποτε οι λακαμιες αλλου.
dimitris74 Μάϊος 8, 2006 #83 Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond dimitri74 κατακρινω οποια εταιρεια θελω με βαση αυτα που βλεπω. Μονο δυσφιμιση δεν ειναι οποτε οι λακαμιες αλλου. μαθε πρωτα να το γραφεις και μετα ρωτα να μαθεις αν μπορεις να κατακρινεις δημοσια μια εταιρεια χωρις στοιχεια.
HellasVagabond Μάϊος 8, 2006 Author #84 Μάϊος 8, 2006 Φυσικα και μπορω με βαση οσα διαβαζω να λεω αυτο ακριβως που διαβαζω δλδ πως η εταιρεια εχει προβλημα με τα pixel στα TFT. Βεβαια μπορεις να αναφερεις στην LG πως καποιος λεει οτι δεν παραγουν ποιοτικα monitor, κατι βεβαια που ξερουν και οι ιδιοι...:clap:
koumle Μάϊος 8, 2006 #85 Μάϊος 8, 2006 Ειπα πως μονο η 1980q αξιζει απο LG και εβαλες αυτη...Γκρρρρρ... Έχω την 1980Q και μάλιστα με σύνδεση DVI.Ένα φιλαράκι μου έχει την 1915s που δεν έχει και DVI.Καθόμουνα με τις ώρες και προσπαθούσα να καταλάβω διαφορά αλλά δεν έβρισκα τίποτα το διαφορετικό....Δηλαδή δεν αξίζει η 1915s??Και στο κάτω κάτω γνωρίζω πάρα πολύ κόσμο που έχει LG και κανένας δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.Καλύτερα όμως είναι να μιλάμε με αποδείξεις και όχι απλά να λέμε κάτι για να περάσει η ώρα μας.
HellasVagabond Μάϊος 8, 2006 Author #86 Μάϊος 8, 2006 Αποδειξεις = GOOGLEΕυκολο, γρηγορο και με εκκατονταδες σελιδες γεματες με παραπονα για dead pixels σε LG TFT.LG Global Warranty"For LG, its 0 dead pixel for first 7 days, and 2 dead pixels for the next 3 years.""Replacement or Refund for 8 or more dead pixels only."
hipro5 Μάϊος 8, 2006 #87 Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από nkoumle [Σήμερα, στις 01:37] Καλύτερα όμως είναι να μιλάμε με αποδείξεις και όχι απλά να λέμε κάτι για να περάσει η ώρα μας. HellasVagabond = 200 + posts σε δύο μέρες.........και 50 posts σε 1.5 χρόνο......
HellasVagabond Μάϊος 8, 2006 Author #88 Μάϊος 8, 2006 Εχεις διαβασει πουθενα να απαγορευεται καποιος να ποσταρει ? Αν ναι να μου το πεις να το εχω στα υποψην μου. Αν παλι οχι δεν καταλαβαινω γιατι σε πειραζει.
RootX Μάϊος 8, 2006 #89 Μάϊος 8, 2006 Το δικαίωμά σου να έχεις άποψη, δεν δικαιολογεί το ότι την υπερασπίζεσαι χωρίς να είσαι σε θέση να παρουσιάσεις κανένα απολύτως στοιχείο που να την επιβεβαιώνει.Αυτό που δικαιολογεί είναι το γιατί τόσος κόσμος έχει πρόβλημα μαζί σου και το γιατί δεν θα παραμείνεις ούτε στο thelab αν συνεχίσεις να προκαλείς με τον τρόπο που το κάνεις.Μπορεί να μην έβρισες ή να αγνόησες κάποιον κανόνα του site, αλλά αν επιβεβαιωθεί η αίσθηση ότι η συμπεριφορά σου δεν προσφέρει τίποτε στην κοινότητά μας αλλά μόνο προβλήματα και δυσλειτουργία, θα σε διώξουμε.Απλά πράγματα.To thread κλειδώνει και θα ξανανοίξει μόνο αν κάποιος έχει αξιόπιστα στοιχεία σχετικά με το αντικείμενο του thread.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.