Jump to content

LG- καμμένα pixel και αξιοπιστία

HellasVagabond

Recommended Posts

μιας και το παραμύθι με τις lg συνεχίζεται

εχω σε dual view lg 1750s και eizo p1700.

δεν ξέρω αν είμαι τυφλός αλλα δεν μπορω να καταλάβω που υστερεί η lg.

μιλάω για panel tn συγκριση μεταξύ της κατάπτυστης lg Οπως την θεωρείται που δεν ήρθε με καμμενο Pixel οποτε μαζευομαστε σιγά σιγά να κάνουμε την εξάδα που είμαστε τυχεροί και της eizo που αν και οικονομικό μοντέλο θεωρείται απο την κορυφαία κατασκευάστρια εταιρία Monitor

εχει το γαμάτο εφε να ρυθμίζει φωτεινότητα μονη της αλλα τα ματια μου προτιμουν της Lg Που απλα με ενα πλήκτρο αλλάζουν ρυθμίσεις για photo, video, text

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από HellasVagabond

Θεωρησε τον εαυτο σου τοτε εναν απο τους τυχερους φιλε μου.

Και μην συγκρινουμε ομως Samsung με LG σαν εταιρειες ειναι εντελως ατοπο.

Συγγνώμη αλλα και εμένα η δικιά μου 1715s που την εχω τώρα καμια τριετία δεν εχει κανένα καμμένο pixel. Και απο ποιότητα είναι μια χαρα για τα λεφτά που είχα δώσει τότε (350 ευρώ)

Και μετά λες γιατί σου επιτηθοντε..

Ε με αυτά που λες τι να κάνουνε

Εγώ από την Lg ποτέ δεν είχα πρόβλημα και οι 2 οθόνες μου είναι άψογες..

Καθηστε ρε παιδια ? Γιατι πυροβολειτε καποιον που λεει οτι βλεπει ? Πηγατε στο insomnia, myphone ψαξατε για LG Και ειδατε οτι αναφερω ψευτικα πραγματα ? Αφου σχεδον ολοι οσοι αγορασαν τους ετυχαν καμενα pixel να μην το πω ? Η να μην πω πως οσες LG εχω δει δεν εχουν καλα χρωματα ? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η επιθεση απο μερικους.

Καθηστε ρε παιδια ? Γιατι πυροβολειτε καποιον που λεει οτι βλεπει ? Πηγατε στο insomnia, myphone ψαξατε για LG Και ειδατε οτι αναφερω ψευτικα πραγματα ? Αφου σχεδον ολοι οσοι αγορασαν τους ετυχαν καμενα pixel να μην το πω ? Η να μην πω πως οσες LG εχω δει δεν εχουν καλα χρωματα ? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η επιθεση απο μερικους.

Είμαι κάτοχος 2 1980q και δεν είχα ποτέ πρόβλημα και το ίδιο αλλά 3 παιδιά από το πανεπιστήμιο με την ιδία οθόνη

Επίσης και για άλλες 2 1915 δεν είχα ακούσει ποτέ πρόβλημα.

Και το πιο σημαντικό

Όσο δούλευα σε μια εταιρία και πουλούσαμε πολλές lg δεν θυμάμαι ποτέ να μας γύρισαν κάποια

Να κανω ενα μικρό oftopic μιας και λετε για καμμενα pixel , . Εχω μια 19ρα'' η οποια δεν εχει καμμενο pixel . Υπαρχει περιπτωση να εμφανισει καποτε η αν εχει εχει απο την αρχη ?

Έτσι για να μαζευόμαστε: Έχω 2x1750SQ στο μαγαζί και 1 1917S και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!

Επίσης έχω δώσει αρκετές χωρίς κανένα πρόβλημα!

Δεν γυρνανε τις LG πισω στις εταιρειες DJ ALEXX αλλα στην ALMAN....

Ναι αλλά εμένα θα πάρουν τηλέφωνο πρώτα ;)

Οι LG είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή, value for money λέγεται, κάτι το οποίο καλό θα ήταν να υπάρχει και σε άλλους τομείς.

Η LG έχει πάρει μία πολύ καλή θέση στην αγορά των TFT με το σπαθί της.

Και από τα δικά μου χέρια έφυγαν αρκετές 17" και κάποιες 19" τον τελευταίο 1μιση χρόνο χωρίς καμία καμένη, ούτε με χάλια χρώματα κλπ. (ειδικά την 1980Q του κολλητού την έχω λατρέψει) Προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να μην τις προτείνω, για τα λεφτά τους είναι κατι παραπάνω από μια χαρά!

Αν τώρα κάποιοι τράβηξαν τα μύρια με μια LG, ε, αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες! Είναι να μη σου κάτσει...

@ Athens2004 : Συνήθως το πρόβλημα παρουσιάζεται από την αρχή. Κανένας όμως δεν σου εγγυάται οτι δεν θα σκάσει μύτη αργοτερα. Από την άλλη (αν LG έχεις κι εσυ) με 3 χρόνια on site, ποιός αγχώνεται? :D

jpavly οχι απαραιτητα εφοσον οσοι αναφεραν πως ειχαν καμμενα pixel στα αλλα forums ρωτησαν εκει και πηραν αμεσως την ΑΛΜΑΝ και οχι την εταιρεια απο την οποια ειχαν αγορασει τις οθονες.

Οσο για το οτι κερδισε μια θεση με το σπαθι της αν δεν ειχε την 0 pixel εγγυηση κανεις δεν θα ειχε LG τωρα..Ειναι θεμα μαρκετινγκ το οτι αγοραζει καποιος LG και οχι θεμα ποιοτητας.

Bρε Vega για να δινει 3 χρονια κατι θα ξερει η lg δεν τα δινει και ο θεος βοηθός . Οπως δεν δινουν και ολες οι εταιριες car 10 χρονια αντισκωριακη ας πουμε .,

@inertiacreep Οχι μια philips εχω αλλα πρεπει ναχει κανα 2ετια και αυτη.

Οτι λεει ο τιτλος νομιζω πως ειναι ο σκοπος του thread.

Φιλε μου A2004 ειλικρινα πιστευεις οτι αν δεν εδινε 3 χρονια 0 pixel εγγυηση θα την αγοραζε ο κοσμος ? Με την εξαιρεση του 1980q που ειναι πολυ καλο σαν TFT ολα τα αλλα βγαινουν απο τα τελευταια σε συγκριτικα τεστ οποτε ποιος θα τα αγοραζε ? Τωρα βεβαια με την 0 pixel εγγυηση και την χαμηλη τιμη βγαινουν BEST BUY και ετσι τα παιρνει ο κοσμος.

Βλεπω βεβαια πως εδω σε κανεναν δεν εχει τυχει καμμενο pixel ενω οπου αλλου και αν κοιταξω γινεται χαμος οποτε εχουμε τυχερα μελη εδω και ατυχα μελη εκει πραγμα που δεν σημαινει πως δεν βγαζει πολλα Monitor με καμμενα pixel η LG. Αν το καλοσκευτεις μπορει το 0 pixel να λεει απο μονο του πως πασαρει πολλα TFT με καμμενα pixel στην αγορα και απλα θελει να ειναι καλυμενη.

jpavly οχι απαραιτητα εφοσον οσοι αναφεραν πως ειχαν καμμενα pixel στα αλλα forums ρωτησαν εκει και πηραν αμεσως την ΑΛΜΑΝ και οχι την εταιρεια απο την οποια ειχαν αγορασει τις οθονες.

Οσο για το οτι κερδισε μια θεση με το σπαθι της αν δεν ειχε την 0 pixel εγγυηση κανεις δεν θα ειχε LG τωρα..Ειναι θεμα μαρκετινγκ το οτι αγοραζει καποιος LG και οχι θεμα ποιοτητας.

η συνηθης πολιτική των εταιρειών είναι η εγγύηση να καλύπτει το χρονικό διάστημα που θα είναι error free το προιόν τους. αλλιως δεν συμφέρει να δίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

το ότι εσυ διάβασες ότι 10-20-100 ατομα είχαν κάποιο πρόβλημα με καμένα pixel που στα πλαίσια της εγγύησης αντικαταστάθηκαν δεν αποτελεί ασφαλή στατιστικό δείγμα για να κρίνεις την ποιότητα,

ειμαστε η μόνη χωρα που κρίνουμε την σωστη αντιμετώπιση απο τις εταιρείες λάθος. εφόσον η samsung η eizo και οι άλλες εταιρείες ειναι τόσο σιγουρες για τα προιόντα τους γιατι δεν δίνουν και αυτοί 0 pixel? ειδικά με την επιπλέον διαφορά τιμής που ζητάνε για το προιόν τους?

Γιατι να δωσουν ? Αν εγω ηξερα πως βγαζω ενα πολυ καλο προιον για πιο λογο να βαλω εγγυηση 0 pixel ? Για να κερδισω εντυπωσεις και πελατες ? Ναι αλλα ο αλλος αν το σκεφτει καλα θα πει "Μα καλα αφου φτιαχνει πολυ καλες οθονες error free ποιος ο λογος να βαλει 0 Pixel εγγυηση ?". Η ΕΙΖΟ δεν ειναι κορυφαια εταιρεια ? Μαλιστα ειναι Η κορυφαια εταιρεια παραγωγης TFT και μετα την ακολουθει η Samsung που ηταν Η νουμερο 1 εταιρεια στην κατασκευη LCD panels μεχρι προσφατα που η Philips ενωσε δυναμεις με την LG ωστε να βγουνε μπροστα. ( 2 vs 1 ). Εν ολιγοις μην συγκρινουμε θηρια οπως ΕΙΖΟ , Samsung με την LG ( πρωην GoldStar ).

ΑΝ κατσει και το σκεφτει καλα καποιος εμεσος πλυν σαφως η LG παραδεχεται πως τα προιοντα της εχουν προβλημα με τα pixel και γιαυτο δινει την εν λογω εγγυηση. Βεβαια λιγοι θα το δουν ετσι αφου ο σκοπος του 0 pixel ειναι πορτα που ανοιγει και απο τις 2 πλευρες.

Γνωμη μου φυσικα που δεν προσπαθω να επιβαλω σε κανεναν.

Και η ειζο αν δεν κανω λάθος εχει 0 πίξελ εγγυηση, τι σημαινει αυτο, ότι εχουν τα προιόντα της πρόβλημα??

Η αποψή μου για την πολιτική της λγ ειναι ότι στην αρχή, πρίν απο 3-4 χρόνια όταν πήρα και το πρώτο μου τφτ και το πρώτο της με 0 πιξελ εγγύηση, ήταν μια εταιρία άγνωστη στην αγορα οθονών, οπου η ειζο ήταν βασιλιάς. Για να προωθήσει το προιόν της εβαλε τα 0 πιξελ εγγυηση και μόνο στην ελληνική αγορά, αν δεν κάνω λάθος. Ετσι εγινε γνωστη στην ελλαδα που οι καταναλωτές δεν εχουν τα λεφτά να αλλάζουν οθόνη κάθε χρόνο ειδικά τφτ. Αλλά επειδή οι οθόνες φτιάχνονται με πανελ αλλων κατασκευαστών, απο όπου οι σαμσουνγκ και άλλες αγοράζουν, το προιόν τους τελικά δεν υπολείπεται σε ποιότητα του ανταγωνισμού αλλα εχει την άκρως ανταγωνιστική για τα ελληνικά δεδομένα εγγύηση των 0 πίξελ. Σε παρόμοια χνάρια πατησε και το ιννοβατορ λαπτοπ του ε-σοπ και αντίστοιχα η ειζο. Φυσικά και είναι κίνηση μαρκετινγκ, κινηση ανάπτηξης brand name kai brand awareness αλλα αυτό δεν ειναι παντα κακό και στην συγκεκριμένη περίπτωση ειναι προς όφελος του καταναλωτή μιας και άλλες εταιρίες μιμούνται την κίνησή της και σε περίπτωση που σου τύχει καμμενο τότε είσαι καλλυμένος.

ΥΓ.

Παντως τόσο στο acer laptop mou oso kai sto vaio δεν εχω σε κανενα καμμενο πιξελ... Και φυσικά δεν εχουν εγγυηση 0 πιξελ. Φυσικά ο φόβος μου και η αγωνία μου όταν το άνοιξα πρώτη φορά δεν περιγράφεται...

^^ απόλυτα σωστός Δημήτρη.

Οι LG, Belinea, Philips, Viewsonic και άλλοι που δίνουν τις εγγυήσεις χαζοί είναι? Να σκάσω 600 φερ'ειπειν και να μην μείνω με το μονιτορ στο χέρι επειδή τα 2 καμμένα πιξελ είναι μακριά το ένα από το άλλο ή δεν είναι στο κέντρο της οθόνης ή είναι λιγότερα από 5 και τόσα άλλα όμορφα που έχω διαβάσει ανα καιρούς σε όρους εγγυήσεων. Ότι μαρκα και να είναι, ΟΣΟ καλή και αξιόπιστη να θεωρείται, προσωπικά θέλω το κεφάλι μου ήσυχο.

Επίσης, αν κάποιος πελάτης έιχε πρόβλημα με την οθόνη του, εννοείται πως πρώτα θα έπαιρνε εμένα και μετά την ΑΛΜΑΝ. Μην ξεχνάμε και το 50% και βάλε των καταναλωτών που δεν γράφουν στα φόρουμς...

Παιδιά, συζήτηση κάνουμε έτσι? ούτε έχουμε τπτ με κανέναν. Απόψεις και εμπειρείες παραθέτουμε, peace.

(@Athens2004 : 3 χρόνια!!! :banging:)

Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Σήμερα, στις 13:27]

Γιατι να δωσουν ? Αν εγω ηξερα πως βγαζω ενα πολυ καλο προιον για πιο λογο να βαλω εγγυηση 0 pixel ? Για να κερδισω εντυπωσεις και πελατες ?

ακριβως γι αυτο: επειδη πιστευεις στο προιον σου οτι ειναι καλο και δεν προκειται να βγαλει προβλημα. κερδιζεις σε φημη μεσα απο την αξιοπιστια σου και μεγαλωνεις το μεριδιο στην αγορα. αν ηξερες οτι ειναι μουφα, δε θα την εδινες την εγγυηση γιατι θα εμπαινες μεσα. κοιταξε το και σε αλλα προιοντα: αλλος δινει 1 χρονο, και αλλος 3 χρονια εγγυηση. εκαναν τα κουμαντα τους, ξερουν που χανουν και που κερδιζουν. και μετα ερχεται ο ιαπωνας και δινει 7 χρονια εγγυηση και σου κλεινει το μαγαζι.

η εταιρεια δεν προκειται να χασει. οπως οι εταιρεις με την αυξημενη τελικη τιμη και τα δωρεαν μεταφορικα σε περιπτωση rma: εχεις προπληρωσει το κουριερ, αλλα ΑΝ χαλασει το στελνεις τζαμπα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.