Jump to content



LG- καμμένα pixel και αξιοπιστία


HellasVagabond

Recommended Posts

  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Σήμερα, στις 21:29]

Στα Καμενα pixel η LG ειναι KING !

Καντε ενα Googling η πηγαιντε στο myphone , insomnia , neowin και θα δειτε απειρα παραδειγματα.

Βασιζομαι παντα σε γεγονοτα.

αντι να ψαχνουμε γιατι δεν μας δινεις μερικα λινκ ετοιμα?

και δικιο να εχεις.......ακουσες περιπτωσεις που η LG αρνηθηκε να κανει αμεση αντικατασταση με αλλη οθονη που εχει 0 καμμενα πιξελ?:blink:

Link to comment
Share on other sites

Στις 19 οχι κανει παντα αντικατασταση. Βεβαια σε μερικους επρεπε να κανει 4+ μοντελα αντικατασταση μεχρι να ερθει καποιο χωρις καμενα pixel.

Στις 20 δεν ισχυει το ιδιο πραγμα.

Οσο για links κυριως στο insomnia και στο myphone Μπες και κανε search για LG.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Σήμερα, στις 21:36]

Στις 19 οχι κανει παντα αντικατασταση. Βεβαια σε μερικους επρεπε να κανει 4+ μοντελα αντικατασταση μεχρι να ερθει καποιο χωρις καμενα pixel.

Στις 20 δεν ισχυει το ιδιο πραγμα.

Οσο για links κυριως στο insomnia και στο myphone Μπες και κανε search για LG.

συγγνωμη ρε παλικαρε....για να καταλαβω...........σου ζηταω σε προηγουμενο ποστ μου να δωσεις λινκ και παλι απαντας με αοριστιες.

νομιζα οτι συζηταγαμε για 0πιξελ εγγυηση στις LG.....ΑΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ Η LG δινει 0 ΠΙΞΕΛ............γιατι μπλεκεις 20αρες?για εντυπωσιασμο και για να προσθεσεις λιγες γραμμες ακομα στο ποστ σου?

σε μερικους επρεπε να κανει αντικατασταση 4+ μοντελα?ποσοι ηταν αυτοι?1?2?

και σε τελικη αναλυση.......και 10 νεες οθονες να φερει η LG σπιτι σου για αλλαγη της 1ης που ειχε καμμενο πιξελ.....και να χουν ΚΑΙ ΟΙ 10 ΚΑΜΜΕΝΑ ΠΙΞΕΛ......ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ να σου φερει και 11η?????

τοσο κοπος σου ειναι πια να φερεις μερικα λινκς?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 16:28]

...ναι και γω διαφωνω.. η LG ειναι απο τις καλυτερες επιλογες σε σχεση τιμη/αποδοση/αξιοπιστια !!

...και αυτη τι ειναι δηλαδη...:blink:

...wide ολοφρεσκη και σε πολυ καλη τιμη κιολας....;)

Ουπππςς μου δεν το προσεξα οτι ειναι wide.

Link to comment
Share on other sites

Fragma δεν ξερω αν το προσεξες αλλα το Thread Μιλαει για 20αρα....

Οσο για το αν με συμφερει σαν καταναλωτη να αλλαξω 5 διαφορετικες LG μεχρι να βρω μια χωρις καμενο pixel η ακομα και 2 η απαντηση ειναι πως δεν με συμφερει οχι μονο επειδη θα πρεπει να κατσω μπαστακας για 1 εβδομαδα σπιτι ωστε να τις αλλαξει το κουριερ αλλα κυριως επειδη οταν πληρωνω κατι θελω να ερχεται ΤΕΛΕΙΟ στο σπιτι μου.

Εχω αγορασει 5 Samsung μεσα σε 4 χρονια και καμια δεν ειχε καμενο Pixel.

Εγω αυτο κοιταω ,εσυ αν θελεις κοιτα να γλυτωσεις 50-100ε ειναι θεμα προταιρεοτητων.

Link to comment
Share on other sites

γι αυτο και οι τιμες της LG δεν εχουν σχεση με τις τιμες των Samsung NEC EIZO.

παρ ολαυτα γι αυτον που δεν θελει καμμενα πιξελ και ΘΕΛΕΙ το φθηνοτερο της αγορας ειναι μια ΠΟΛΥ ΤΙΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ.............

α!......και να μην ξεχνιομαστε......ακομα περιμενω τα λινκς απο τα ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ.

Link to comment
Share on other sites

Α καλά.... τώρα όσοι παίρνουν LG είναι και "φραγκοφονιάδες";

ΤΟ αν έρθει ΤΕΛΕΙΟ ή όχι είναι τυχερό είτε πάρεις LG είτε πάρεις BMW. Δεν μπορώ να ακούω τέτοια επιχειρήματα. Καλύτερα πες, ΔΕΝ γουστάρω την LG, δεν γουστάρω την ΑΤΙ. Δεν γουστάρω την "απο αυτήν". Έτσι απλά. Σεβάσου τουλάχιστον τις προτίμήσεις των άλλων που στην τελική μπορεί να μην έχουν την δική σου οικονομική δυνατότητα για το ΤΕΛΕΙΟ.

Link to comment
Share on other sites

Να σου δωσω links ?? Θα επρεπε να σου δωσω 10 σελιδες links και δυστυχως επειδη απο τα Myphone , insomnia εχω γινει ban δεν μπορω να κανω αναζητηση χωρις να ξανακανω εγγραφη. Αν εισαι μελος εκει κανε ενα Log in και ψαξε για LG και καμενα pixel.

Πολλα ατομα απο εδω ειναι εγγεγραμενα εκει οποτε μπορουν να σου δωσουν σχετικα links.

Snips αναφερα πως ειναι θεμα προταιρεοτητων. Ωστοσο οταν μιλαμε για διαφορες της ταξεως των 50-100ε τοτε δεν τιθεται θεμα χρηματων απλα μερικοι δεν πιστευουν πως οτι πληρωνουν παιρνουν , δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου την "λετε" ετσι.

Link to comment
Share on other sites

Μα φυσικά όλοι γνωρίζουν πως "ότι πληρώνεις, παίρνεις". Όταν παίρνεις την LG δεν την παίρνεις ούτε για το έντονο χρώμα της, όυτε για τα accesories της, ούτε για το brightness της, κτλ . Την παίρνεις επειδή είμαι μια ικανοποιητική μέση λύση και δεν απογοητεύει.

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη, για να καταλάβω κι εγώ, η LG, κατασκευάστρια panel, με οθόνες όπως η 1920p (sips), που την έδινε και 0 pixel, δεν έχει καλή "ποιότητα" ?

Εγώ πάντως από την τσίπικη 19άρα (υπήρχε και η 1920 τότε και πήρα την 1915 λόγω κόστους) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, δεν είχε κανένα καμμένο subpixel, ούτε τώρα, μετά από 4000 ώρες χρήσης έχει. Από τη στιγμή που δίνει 0 pixel, εγώ την εμπιστεύομαι περισσότερο από μια εταιρία που δίνει 7 καμμένα pixel, γιατί αν η Samsung σου σου έρθει με 4-5 καμμένα, θα κάθεσαι να την κοιτάς, τη στιγμή που την LG θα την είχες αλλάξει αμέσως ;)

Η ποιότητα απεικόνισης δεν φαίνεται από το ταμπελάκι της μάρκας, αν είναι Bvlgari ή Κωστέτσος design, κρίνεται από το panel και την ποιότητα αυτού.

Αν η Samsung σου είναι ένα TN+film, τότε δε νομίζω να σκίζει από ποιότητα, υπάρχουν σαφώς καλύτερες οθόνες, όπως για παράδειγμα αρκετές LG ;) (που μάλιστα τις αγοράζεις με μικρότερο ρίσκο, γιατί είναι 0 pixel).

Τα post σου είναι ψιλο-άσχετα με το θέμα βέβαια, γιατί μιλάμε μόνο για τη συγκεκριμένη οθόνη και όχι για την LG σαν εταιρία. Η LG βγάζει και τρακτέρ, αν είναι να την κρίνουμε και γι' αυτά.

Προσωπικά οθόνη χωρίς 0 pixel εγγύηση δεν αγοράζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.- Είναι θέμα προτεραιοτήτων ;)

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειπα ποτε πως το 0pixel δεν ειναι καλο. Ειναι ομως ενα μαρκετινγκ κολπο της LG για προωθηση των TFT τιποτα παραπανω. Εγω 2-3 LG που εχω δει ( οχι το πιο ακριβο που αγγιζει τα 600ε ) τα χρωματα τους ηταν σαν ξεθωριασμενα και μαλιστα τα φιλαρακια που τις ειχαν τις πουλησαν πηγαν και πηραν Benq και Samsung.

Εγω ωστοσο θιγω το γεγονος πως 4 στις 10 LG ερχονται με καμμενα pixel αυτο με χαλαει κυριως στην εν λογο μαρκα.

Link to comment
Share on other sites

...αυτο που λες παντως με τα ξεθωριασμενα χρωματα....δεν το εχω δει....εχω δωσει παρα πολλες LG και δεν το εχω δει καθολου...το αντιθετο θα ελεγα...οσο για τα καμμενα pixel τι σε νοιαζει αφου στην αλλαζουν στο καπακι.....κατσε να σου ερθει καμια Samsung (για τις οποιες αναγνωριζω το θεμα της πολυ καλης ποιοτητας απεικονισης) με καμμενα 2 pixel..και θα κλαις τα παραπανω λεφτα που εδωσες. Τα παντα ειναι θεμα panel ...και μην ξεχναμε οτι πισω απο την LG κρυβεται η Philips.!!!

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 11:44]

Προσωπικά οθόνη χωρίς 0 pixel εγγύηση δεν αγοράζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.- Είναι θέμα προτεραιοτήτων ;)

...και θα συμφωνισω απολυτα με τον λινουξα .... μεχρι 19" αφου παρεχεται ειναι must.

Link to comment
Share on other sites

mortisboy η Philips δεν εχει να δειξει κατι ξεχωριστο στις TFT υπολογιστων οπως στις LCD TV και ναι οντως η LG χρησιμοποιει panel της Philips αφου εχει δωσει ενα μεγαλο πακετο μετοχων στην Philips και οταν αναφερα ξεθωριασμενο χρωμα εννοω οχι πολυ ζωντανο οπως βλεπει κανεις σε Samsung , Eizo.

Το ζητημα ειναι πως οπως αναφερα πριν η εν λογο TFT δεν εχει 0 pixel εγγυηση και οποιος την παρει κινδινευει πολυ να την παρει με καμμενο pixel. Γιαυτο αναφερομαι στο οτι και οι 17αρες και οι 19αρες ερχονται παρα πολλες φορες με καμμενα pixel.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 14:05]

Ρε παιδια, , μιλαμε για ενα συγκεκριμενο μοντελο που απο οτι φαινεται δεν εχει 0 Pixel οποτε μπορουμε να επανελθουμε ontopic.

...σορρυ μαν το μαμισαμε....σταματαω εδω...peace....:)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από HellasVagabond

Sotiri τα στοιχεια που εδωσες δεν ειναι τιποτα το ξεχωριστο. ( 16ms responce - 700:1 - 300cd/m2) αφου τα ιδια στοιχεια εχει και η Samsung 204T.

Ωστοσο το ON SITE της Philips ειναι οντως πολυ καλο.

Δεν μπορεί, με δουλεύεις!

Η συγκεκριμένη που μιλάμε, είναι 16:10, όπως και η philips που σου έδειξα.

Η samsung είναι 4:3 (άρα άλλη κατηγορία), και είναι και ακριβότερη κατά ~90 ευρώ, χωρίς 0 pixel.

Τέλος, έχει 8ms η philips (ονομαστικά πάντα) και όχι 16 (τουλάχιστον έτσι λέει στα specs της).

Κλειδώνεται για να γίνει split.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.