Jump to content

τρελα πραγματα σε toca3,colin5!!

theHitma@n

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχθες εβαλα το toca3 για να δω αν λεει τπτ. παιζω 2-3 αγωνες και μετα το παιχνιδι αρχισε να κολλαει:...: . Επειδη δουλευε 2 μερες συνεχομενα ειπα να τον κλεισω για κανα 2ωρο για να χαλαρωσει λιγο. Μετα που τον ανοιξα και ξαναεβαλα το toca εκανε τα ιδια κολληματα. πειραξα τα γραφικα, τα χαμηλωσα τα ανεβασα τπτ. Την μια το παιχνιδι πηγαινει υπερβολικα αργα και την αλλη πηγαινει υπερβολικα γρηγορα!!!! κατεβασα τους τελευταιους drivers απο την nvidia. στην αρχη πηγαινε κανονικα(χαρα εγω, πανυγηρια :happy2: ) μετα απο κανα 10λεπτο ομως εκανε παλι τα δικα του τα σπαστικα:( ! το ιδιο ακριβως κανει και με το colin5...

τι μπορει να φταιει?? μηπως φταιει ο φουστης ο διπυρηνος??

(το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης)

:help: :help: :help:

:o έχεις τρέξει κανα s&m για να δεις αν είναι stable?πάντως για να μην είναι αρκετή η 6600gt παίζει γιατί το παίζω μια χαρά εγώ........!μηπως ζεστένετε τπτ?
Αρχική απάντηση από F117

:o έχεις τρέξει κανα s&m για να δεις αν είναι stable?πάντως για να μην είναι αρκετή η 6600gt παίζει γιατί το παίζω μια χαρά εγώ........!μηπως ζεστένετε τπτ?

s&m δεν εχω τρεξει. εδω παιζω παιχνιδια οπως cod2, fear, condemned demo και δεν μασαει μια. θερμοκρασια σε idle εχω 50 περιπου. σε full δεν εχω κοιταξει αλλα λογικα και αυτη θα ειναι σε λογικες, για 6600gt, θερμοκρσιες...

Αρχική απάντηση από theHitma@n

s&m δεν εχω τρεξει. εδω παιζω παιχνιδια οπως cod2, fear, condemned demo και δεν μασαει μια. θερμοκρασια σε idle εχω 50 περιπου. σε full δεν εχω κοιταξει αλλα λογικα και αυτη θα ειναι σε λογικες, για 6600gt, θερμοκρσιες...

βασικα η idle σου δεν ειναι οτι και πιο φυσιολογικο...αν δηλ load χτυπας 70 ειναι καλα??:blink: :blink: απο εναν προχειρο υπολογισμο που εκανα,το τροφοδοτικο σου μου φαινεται οτι δεν πολυ αντεχει....

Αρχική απάντηση από jpcupra

βασικα η idle σου δεν ειναι οτι και πιο φυσιολογικο...αν δηλ load χτυπας 70 ειναι καλα??:blink: :blink: απο εναν προχειρο υπολογισμο που εκανα,το τροφοδοτικο σου μου φαινεται οτι δεν πολυ αντεχει....

εχω την εντυπωση οτι 50 βαθμοι για 6600gt ειναι φυσιολογικη θερμοκρασια. τωρα 480watt να μην αρκετα μου φαινεται λιγο κουλο...!

μου το κάνει και σε εμένα στον διπυρηνο, το hotfix το έβαλες? από τότε που το έβαλα εγώ ίσως και να εξαλείφθηκαν δεν θυμάμαι γιατί έχω καιρό να το παίξω

Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 14:04]

εχω την εντυπωση οτι 50 βαθμοι για 6600gt ειναι φυσιολογικη θερμοκρασια. τωρα 480watt να μην αρκετα μου φαινεται λιγο κουλο...!

για τσεκαρε λιγο εδω- - - - - - ->>>> click me

Αρχική απάντηση από cypherth

μου το κάνει και σε εμένα στον διπυρηνο, το hotfix το έβαλες? από τότε που το έβαλα εγώ ίσως και να εξαλείφθηκαν δεν θυμάμαι γιατί έχω καιρό να το παίξω

ρε συ που το βρισκω και πως το βαζω το hotfix? μου ειπαν και σε αλλο θρεντ γι'αυτο αλλα δεν μου ειπαν ακριβως που θα το βρω...
Αρχική απάντηση από jpcupra

για τσεκαρε λιγο εδω- - - - - - ->>>> click me

ωραιο site. λοιπον, μου εβγαλε συνολο 411watt. αρα δεν ειναι θεμα watt...να φανταστεις εχω αποσυνδεσει και τα 2 drives! επισης ας πουμε οτι φταινε τα watt. γιατι εμφανιζεται προβλημα σε αυτα τα 2 παιχνιδια και δεν εμφανιζεται στα αλλα παιχνιδια που ειναι και ποιο βαρια ;)

Αρχική απάντηση από HellasVagabond

Μηπως φταιει το StarForce που εχω ακουσει σε αλλα Forums οτι κανει κατι τετοια τρελα ?

λες? το toca εχει StarForce. το colin5 τι εχει?

Χα!Μάντεψε...Ναι καλά το μάντεψες..Αστροδύναμη 5...Απόσο ξέρω δλδ.

wow...hotfix rulez:worship: :worship: :worship:

εβαλα το hotfix και τα παιχνιδια πηγαινουν ρολοι!!!!!:banging:

guys thx a lot :daisy:

Πε παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα με κυνηγαει μήνες έχω ακολουθήσει όλες τις οδηγίες εγκατέστησα το hot fix και άλλαξα την registry αλλά δεν άλλαξε τίποτα είμαι απελπισμένος εσείς που κάνατε αυτές τις οδηγίες και εννοώ αυτούς που είχαν πρόβλημα ( μην με παραπέμψετε σε link} σας παρακαλώ πείτε μου ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!! Τι κάνατε.

Αρχική απάντηση από cabalai

Πε παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα με κυνηγαει μήνες έχω ακολουθήσει όλες τις οδηγίες εγκατέστησα το hot fix και άλλαξα την registry αλλά δεν άλλαξε τίποτα είμαι απελπισμένος εσείς που κάνατε αυτές τις οδηγίες και εννοώ αυτούς που είχαν πρόβλημα ( μην με παραπέμψετε σε link} σας παρακαλώ πείτε μου ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!! Τι κάνατε.

ρε φιλε αν διαβασεις προσεκτικα οτι λεει το thread στο λινκ που δινει ο cypherth δεν θα εχεις κανενα προβλημα με την εγκατασταση του hotfix...λιγη υπομονη χρειαζεται;) αν κανεις οτι ΑΚΡΙΒΩΣ λεει το λινκ θα κανεις σωστη δουλεια...

’ντε να γίνω πιο συγκεκριμένος πήρα από την microsoft hellas το ελληνικό hot fix το έβαλα πήγα στην registry και στο τέλος αλλάζω τον αριθμό σε 1 όπως ακριβώς λέει στην συνέχεια πάω να κοιτάξω το boot ini αλλά δεν υπάρχει το usepmtimer κάνω τεστ στο 3d mark και έχω μεγαλύτερα scores παίζω 7 παιχνίδια τίποτα επιβραδύνσεις και επιταχύνσεις το επόμενο που κάνε είναι να βάλω εγώ το usepmtimer το γράφω αλλά τα ίδια. Σας θερμοπαρακαλώ πείτε μου τι κάνω λάθος μήπως δεν γράφω κάτι σωστά στην registry ξέρω εγώ μήπως θέλει κεφάλαια παύλες????!!!!

Επιτέλους το έφτιαξα και το τσέκαρα γιατί μου το βγάζει το usepmtimer πρώτη φορά αλλά το θέμα τώρα είναι ότι δεν μου έκανε τίποτα, το πρόβλημα παραμένει τι διάολο τώρα να φταίει μήπως το τροφοδοτικό tagan 530? Αλλά τα συμπτώματα είναι αυτά που περιγράφονται γιατί σε άλλους χρήστες λύνονται τα προβλήματα και σε μένα ΟΧΙ!! Αν μπορείτε βοηθήστε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.