jpcupra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2006 -------> http://www.adequacy.org/stories/2001.12.2.42056.2147.html ακομη γελαω.... :hehe: :hehe::hehe:"......If your son has requested a new "processor" from a company called "AMD", this is genuine cause for alarm. AMD is a third-world based company who make inferior, "knock-off" copies of American processor chips. They use child labor extensively in their third world sweatshops, and they deliberately disable the security features that American processor makers, such as Intel, use to prevent hacking . AMD chips are never sold in stores, and you will most likely be told that you have to order them from internet sites. Do not buy this chip! This is one request that you must refuse your son, if you are to have any hope of raising him well......" :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Πληρω τις 8 απο τις 10 περιπτωσεις .Οχι μονο εχω εναν Α64 3500 αλλα θελω και 2 ραπτορ, μην αναφερω τωρα στις ocz platinum που βλεφαριαζω..ασε που χρησημοποιω και οτενετ."Popular hacker software includes "Comet Cursor", "Bonzi Buddy" and "Flash"." εχω ακομα το powerdvd το logitech setpoint λογικα και ο mozzila θα πιανεται..κλεινω ενα στανταρ 4ωρο στον υπολογιστη και εχω χρησημοποιησει και το redhat(πιανεται αυτο;; ). ο υπολογιστης μου οχι μονο εχει dos αλλα ακομα χειροτερα και bios.Τωρα που το ξανασκεφτομαι νιωθω τη δυναμη να τρεχει στις φλεβες μου.. γεια χαρα παιδες παω να μπω στη CIA και ξαναρχομαι να ποσταρω εντυπωσεις..Υ.Γ.: Το oc πιανεται;(hipro κρυψου...):fist: :fist: :fist: :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 7, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Τι π|π3$ διαβαζω πρωινιατικα...... :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Μάϊος 7, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ARVAS Πληρω τις 8 απο τις 10 περιπτωσεις .Οχι μονο εχω εναν Α64 3500 αλλα θελω και 2 ραπτορ, μην αναφερω τωρα στις ocz platinum που βλεφαριαζω..ασε που χρησημοποιω και οτενετ. "Popular hacker software includes "Comet Cursor", "Bonzi Buddy" and "Flash"." εχω ακομα το powerdvd το logitech setpoint λογικα και ο mozzila θα πιανεται..κλεινω ενα στανταρ 4ωρο στον υπολογιστη και εχω χρησημοποιησει και το redhat(πιανεται αυτο;; ). ο υπολογιστης μου οχι μονο εχει dos αλλα ακομα χειροτερα και bios.Τωρα που το ξανασκεφτομαι νιωθω τη δυναμη να τρεχει στις φλεβες μου.. γεια χαρα παιδες παω να μπω στη CIA και ξαναρχομαι να ποσταρω εντυπωσεις.. Υ.Γ.: Το oc πιανεται;(hipro κρυψου...):fist: :fist: :fist: :fist: θαρρω πως εισαι ενας απο αυτους.... :P :P Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Τι π|π3$ διαβαζω πρωινιατικα...... :rofl: :rofl: :rofl: κοιτα που φτασαμε βρε Dr. Ολοι βγηκαμε χακερ...!!! υγ: δεν ξερω αν παρατηρησατε και τα σχολια που του κανει ενας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Τι καλαμιές είναι αυτές;;; Κάτι τέτοια βλέπουν οι "δημοσιογράφοι" και αρχίζουν να λένε για τους υπολογιστές και το idernet (τονίζεται στη λήγουσα, όπως και όλες οι γαλλικές λέξεις...)υγ. Ποια απόλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Μάϊος 7, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Αρχική απάντηση από deninho ........υγ. Ποια απόλα? http://img72.imageshack.us/img72/6370/ohohohwww9lw.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Μάϊος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 τελικα ειμαι και πολυ χατσερ !~@! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 7, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 δεν μπορώ να πω πάντως. Έχει δίκιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάϊος 7, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 lol! Πάω αμέσως να βγάλω τον Lilo! Κάτι άσχετο, αλλά όποιος χρησιμοποιεί Linux, είναι χάκερ; π.χ. εγώ έχω 3-4 διανομές και τις έχω μοιράσει σε όλους τους φίλους και γνωστούς μου. Αυτοί δεν ενθουσιάστηκαν, αλλά το βρήκαν ενδιαφέρον και συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν, παρόλο που ποτέ δεν ασχολήθηκαν σοβαρά με hacking κλπ (μαζί κι εγώ). Καλά, απο συμπεριφορά και εμφάνιση, δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλη διαφορά πριν και μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 7, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Όποιος έχει πατάτες με neon light στο TOYOTA του ειναι script kid... Όποιος έχει BMW με Nos , είναι elite hacker... Όποιο μωρό πείνει NULAC είναι Newbie Hacker Όποιος κλέβει στα διαγωνίσματα είναι lamer. EA Games -> Easy Installaiton Games Crack the game Find the master, follow trhe ,master, look thru the master, be the master, f**k the master Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 8, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από aGka8lz τελικα ειμαι και πολυ χατσερ !~@! Χακερ απο την Κρητη ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάϊος 8, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.PaneasΌποιος κλέβει στα διαγωνίσματα είναι lamer. Είμαι πολύ λαμέρι τελικά ! (ειδικά στη βιολογία, στη χημεία, στην ιστορία και στα αρχαία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 8, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Κάποιο μάθημα που δεν αντιγράφεις ίσως??? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 8, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Χακερ απο την Κρητη ??? χαχαχαχα, κορυφαίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.