Jump to content

Ο φόβος επιστρέφει! FEAR expansion: Extraction Point

Sol

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η Vivendi games ανακοίνωσε πως το expansion του καταπληκτικού fps F.E.A.R ετοιμάζεται από τις TimeGate studios και Monolith Productions και αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση παιχνιδιών E3.

Ο τίτλος θα έχει όνομα Extraction Point και θα συνεχίζει την ιστορία μετά το ξαφνικό τέλος του FEAR.

Το FEAR: Extraction point θα κυκλοφορήσει για PC το φθινόπωρο του 2006.

link: http://www.vugames.com/news_story.do?storyId=3355

:pspoiler

Η ιστορία θα συνεχίζεται με τoν ήρωα να αγωνίζεται ενάντια στην ελεύθερη πλέον Alma και τους παραφυσικούς υποτακτικούς της σε μια κατεστραμμένη πόλη. Νέα όπλα, νέοι εχθροί και νέες τοποθέσιες θα κρατήσουν τον παίχτη σε αγωνία.

:blink: :blink: καλυτερο?? δεν σου αρεσε το πρωτο??? και σαν το προηγουμενο να ειναι κορυφαιο θα ειναι παλι. αφου θα εχει και καινουργια οπλα δεν θελουμε τπτ αλλο!

Μακράν το καλύτερο FPS που εχω παίξει αλλά όντως είχε απαιτήσεις στο Hardware.....

Ναι οι απαιτησεις του πρωτου ηταν υπερβολικες

και το Single player κομματι του μικρο και λιγακι βλακωδεις ως προς το σεναριο κατα το τελος

νταξει, μπορει οι απαιτησεις να ηταν τρελες ομως και τα γραφικα ηταν τρελα. ποιο παιχνιδι αυτη την εποχη εχει ιδια γραφικα με το fear με χαμηλοτερες απαιτησεις???

παντως πιστευω πως και το expansion ιδιες απαιτησεις θα εχει με το πρωτο...

Ωχ ελπιζω μεχρι να βγει να εχω κανει αναβαθμιση στη ram γιατι αλλιως δε βλεπω να παλευεται...

Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 13:07]

νταξει, μπορει οι απαιτησεις να ηταν τρελες ομως και τα γραφικα ηταν τρελα. ποιο παιχνιδι αυτη την εποχη εχει ιδια γραφικα με το fear με χαμηλοτερες απαιτησεις???

Condemned!

Αρχική απάντηση από planetman

Condemned!

τι???? εχει μικροτερες απαιτησεις το condemned απο το fear?????? εγω ιδιες τις βλεπω...

τι πα να πει "ιδιες τις βλεπω" για τις απαιτησεις που γραφει πισω απτο κουτι μιλας ? :p btw θελει και 8gb ελευθερα στον σκληρο :o

Αρχική απάντηση από GruntGR

τι πα να πει "ιδιες τις βλεπω" για τις απαιτησεις που γραφει πισω απτο κουτι μιλας ? :p btw θελει και 8gb ελευθερα στον σκληρο :o

τεσπα...εμενα παντως το ιδιο βαρυα μου φαινονται και τα 2

Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 20:05]

τεσπα...εμενα παντως το ιδιο βαρυα μου φαινονται και τα 2

Με το μηχάνημα της υπογραφής, για να καταφέρω να παίξω FEAR έπρεπε να απενεργοποιήσω τις σκιές, και πάλι είχα πάρα πολλές αυξομειώσεις στο framerate, σερνότανε και πολλές φορές λόγω μνήμης. Στο condemned δεν απενεργοποίησα τίποτα και το framerate ήταν ικανοποιητικό, ΠΟΤΕ δεν σύρθηκε το παιχνίδι και από μνήμη ήθελε λιγότερη. Τα γραφικά μου φάνηκαν τα ίδια και στα 2 παιχνίδια. :hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.