Jump to content

Που είναι οι pipelines,οεο;

theoamd

Recommended Posts

Ρε παιδιά λέμε 24 pipelines οι 7900Gt.ΟΚ.Εγώ βλέπω μόνο τις 8.Οι άλλες 16 που είναι;μέσα στην ψύκτραα δε πιστεύω να χωράνε.

Το ερώτημά μου ισχύει και για τις 7600Gt.

Αρχική απάντηση από theoamd

Ρε παιδιά λέμε 24 pipelines οι 7900Gt.ΟΚ.Εγώ βλέπω μόνο τις 8.Οι άλλες 16 που είναι;μέσα στην ψύκτραα δε πιστεύω να χωράνε.

Το ερώτημά μου ισχύει και για τις 7600Gt.

Τι λες ορέ σύντεκνε???

Ξέρεις τι είναι τα pipelines???

Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Σήμερα, στις 22:54]

LOL :)

εποικοδομητικοτατη απαντηση.................πραγματικα εδωσες στον theoamd να καταλαβει τι ειναι τα pipelines και το ποστ σου βοηθησε στο να του λυσεις την απορια........

@theoamd

τα pipelines ειναι στην εσωτερικη αρχιτεκτονικη του πυρηνα.δεν θα τα δεις δηλαδη σκαλισμενα ή να εξεχουν καπου επανω στην καρτα.

τα 8 στην 7900gt που τα ειδες ακριβως?

μηπως τα μπερδευεις με τα Heat-PIPES?

Αρχική απάντηση από theoamd [Σήμερα, στις 23:00]

Τι δελ. δεν είναι εκείνα που βρίσκονται γύρω από το σύστημα ψύξης;

οντως τα μπερδευεις με τα HEAT-pipes.

εκεινα που βλεπεις γυρω απο τις ψυκτρες ειναι μερος του συστηματος ψυξης και βοηθουν στην γρηγοροτερη διοχετευση της θερμοτητας απο το κεντρο της καρτας που βρισκεται ο πυρηνας προς τις ακρες τις ψυκτρας.

τα pipelines βρισκονται εσωτερικα του πυρηνα και αποτελουν μερος της αρχιτεκτονικης του chip.

το ποσα pipelines εχει μια καρτα φαινονται απο τα specification files του κατασκευαστη ή απο ειδικα προγραμματακια αναλυσης καρτων γραφικων οπως το rivatuner και το Ati-tool.

:) ελπιζω να τα ξεκαθαρισες λιγακι.

Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Σήμερα, στις 23:01]

GreekFragma και ο DJ ALEXX δεν απαντησε αλλα την ειπες σε μενα.

Δεν ξερω τι ζορυ τραβας μαζι μου αλλα μην το παρατραβας.

στο συγκεκριμενο ποστ τραβηξα αρκετο ζορι.......γιατι η απαντηση σου ηταν επιεικως για κλαματα.............τετοιες απαντησεις LOL ROFL WTF SFTU PWNED κλπ κλπ μπορει να τις κανει ο οποιοσδηποτε.............εκτος οτι προσβαλουν εκεινον που εχει την απορια (εστω και εαν ειναι παιδιαστικη ή εστω εαν μπερδευτηκε) δειχνουν και την διαθεση του ατομου που απανταει με αυτον τον τροπο για το ποσο πολυ νοιαζεται να συνεισφερει μεσα σε ενα φορουμ.

@theoamd: Όπως σου εξήγησε και ο greekfragma, τα pipelines είναι μέσα στο τσιπάκι της κάρτας γραφικών, στον πυρήνα. Με γυμνό μάτι αποκλείεται να τα δεις, είναι μέρος της αρχιτεκτονικής του πυρήνα.

@HellasVagavond: Εδώ που τα λέμε ο greekfragma έχει δίκιο, όσο αστείο κι αν φαινόταν σε πρώτη ματιά το όλο σκηνικό, εμείς είμαστε εδώ για βοήθεια, όχι για να δίνουμε απαντήσεις του στυλ LOL, κτλ ;)Όπως και να χει, ας μη χαλάμε τις καρδιές μας.

Το LOL πηγαινε στον DJ ALEX με την απαντηση που εδωσε και οχι στο παιδι που εκανε την ερωτηση. Ισως αν ο fragma καθοταν να σκεφτει πρωτα που μπορει να πηγαινει το LOL να το καταλαβαινε. Σιγουρα ομως μπορουσε να ρωτησει αντι να μου επιτεθει.

Οπως και να εχει μου επιτιθεται σε 3 threads χωρις λογο και δεν ειμαι ατομο που πιστευει στις συμπτωσεις.

Αρχική απάντηση από greekfragma

οντως τα μπερδευεις με τα HEAT-pipes.

εκεινα που βλεπεις γυρω απο τις ψυκτρες ειναι μερος του συστηματος ψυξης και βοηθουν στην γρηγοροτερη διοχετευση της θερμοτητας απο το κεντρο της καρτας που βρισκεται ο πυρηνας προς τις ακρες τις ψυκτρας.

τα pipelines βρισκονται εσωτερικα του πυρηνα και αποτελουν μερος της αρχιτεκτονικης του chip.

το ποσα pipelines εχει μια καρτα φαινονται απο τα specification files του κατασκευαστη ή απο ειδικα προγραμματακια αναλυσης καρτων γραφικων οπως το rivatuner και το Ati-tool.

:) ελπιζω να τα ξεκαθαρισες λιγακι.

στο συγκεκριμενο ποστ τραβηξα αρκετο ζορι.......γιατι η απαντηση σου ηταν επιεικως για κλαματα.............τετοιες απαντησεις LOL ROFL WTF SFTU PWNED κλπ κλπ μπορει να τις κανει ο οποιοσδηποτε.............εκτος οτι προσβαλουν εκεινον που εχει την απορια (εστω και εαν ειναι παιδιαστικη ή εστω εαν μπερδευτηκε) δειχνουν και την διαθεση του ατομου που απανταει με αυτον τον τροπο για το ποσο πολυ νοιαζεται να συνεισφερει μεσα σε ενα φορουμ.

Απόλυτα σωστός ο fragmas

Αρχική απάντηση από HellasVagabond

GreekFragma και ο DJ ALEXX δεν απαντησε αλλα την ειπες σε μενα.

Δεν ξερω τι ζορυ τραβας μαζι μου αλλα μην το παρατραβας.

Εγώ τι είπα για σένα και που???

το LOL ειτε πηγαινε στον αλεξ ειτε στον theoamd το ιδιο κανει...............εαν πηγαινε στον theoamd ''κοροιδια''

=0 συνεισφορα

εαν πηγαινε στον αλεξ ''μη απαντηση στον δημιουργο και spam''

=0 συνεισφορα

διαλεγεις και παιρνεις.........αλλα μην παιζουμε με τις λεξεις.

Οχι βρε απλα του λεω πως ουτε εσυ του εδωσες απαντηση αλλα την ειπε σε μενα.

Το ατομο τραβαει ζορυ μαζι μου και κανει μπαμ , τον λογο δεν ξερω και δεν με νοιαζει κιολας σιγα μην κατσω να ασχοληθω μαζι του απλα ειναι κριμα να υπαρχουν μονομαχιες στο forum.

theoamd,χοντρικά, τα pipelines επεξεργάζονται τα Pixel μέσω κάποιων διαδικασιών για να τελειοποιηθούν.Οσα περισσότερα pipelines έχει μια κάρτα γραφίκων τόσο πιο γρήγορα επεξεργάζεται τα pixel

Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Σήμερα, στις 03:04]

Στρατο να απαντας σχετικα με το θεμα γιατι "κυνδινευεις" να σου κανουν παρατηρηση :)

απο ποτε απεκτησε το thelab νεο συμβουλο ασφαλειας στο υπουργειο εσωτερικων και δεν το πηραμε χαμπαρι?

Βασικά εγώ νομίζω ότι τα έχει μπερδέψει με chip μνήμης...

@HellasVagabond

Ρε φίλε δεν έχεις καταλάβει ότι έχεις καταντήσει στο χειρότερο spammer?

Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο απαντάς σε όποιο θέμα βρείς μπροστά σου..είτε έχεις να πείς κάτι...είτε όχι...Έλεος δλδ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.